01 Mart 2021, Pazartesi 15:00:34

THY'de sıcak yemek ikramı bugün yeniden başladı

Türk Hava Yolları'nın pandeminin başlamasıyla durdurduğu sıcak ikram hizmeti bugün itibariyle yeniden başladı.
  • 1 Nisan itibariyle Kuver servisi tekrar başlıyormuş ve tabiki FC'lerde... Hayırlısı olsun bu kadar zamandır,bu haberi bekleyen 400 arkadaşıma...
  • Dün ilk seferlerden birisini yaptım ancak hem yolcu hem uçak hem servis hem kaptanlar olunca işin ucu kaçtı haberiniz olsun...Şurda zaten kaç kişiler şef kardeşlerimizi geri getirin yine business havalara uçsun herkes evine ekmek götürmeye ugraşıyor adamların hakkını yemeyin.
  • Ne güzel gidip geliyordunuz boş yere. Çalışmadan. Bir tane kutu ver sonra topla. Çalışacaksınız. Bunun başka yolu yok.
  • Bizi çağırırlar yakında. Geliyoruz evelallah.
  • Tamam sicak yemegi anladik da çay kahve nedir la
  • Risk istemeyen kabin ekibi arkadaşlar o zaman Amerika, Maldivler, Avrupa ve kayak tatillerine ara verebilirler. Brezilya yatıya annesini götürmek isteyen bile vardı.. Ama iş yapmaya gelince TEDİRGİN oldular. Neyse kutu verelim de SFO yatıda gezmelere, uzun CPT yatıda bol bol gezmelere daha fazla enerjimiz kalsın di mi?
  • Pandemiyle ilgili ne değişti ne düzeldi ki sıcak yemek başladı.En azından aşılama başlasaydı aşı olan kabin ekipleri bu ucuşlarda görevlendirilseydi.er yolcusunun zaten coğu transit ülkeye girmeden başka ülkelere gidiyor bu durumda kabin ekipleri mikrobu alıp ülke içinde taşıyıcı konuma gecerek hastalıgın yayılmasını dahada artıracaklar.
  • Sıcak yemek serbest, kongre ve mitingler serbest, kayak merkezleri serbest, yakında cafelerde açılır. eee where is the chef? yetkililer bir açıklama yapsın.
  • Thy'in yemekleri gerçekten çok kaliteli ve lezetli
  • Cok yakinda kesilir gene, bosyere bu normale donme cabalari. Bu yil sonuna kadar devam ayni duzene.

Türk Hava Yolları'nın pandeminin başlamasıyla durdurduğu sıcak ikram hizmeti bugün itibariyle yeniden başladı.

Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgının ülkemizde de görülmeye başlamasının hemen ardından ER uçuşlarında durdurulan sıcak yemek ikramı bugün yeniden başlatıldı. Yaklaşık 1 yıllık aradan sonra uzak mesafe uçuşlarında başlatılan sıcak yemek uygulaması kabin ekiplerinde tedirginliğe neden olmuştu.

THY kabin ekipleri uzun süre maskesiz seyahate neden olacak uygulamadan dolayı risk taşımak istemediklerini ifade ederek kararın yenide gözden geçirilmesini istemişti.

UYGULAMANIN BAŞLAYACAĞI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

©AirportHaber

THY'de sıcak yemek ikramı bugün yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Fc'lerin Fc'si ~ 3 yıl önce
1 Nisan itibariyle Kuver servisi tekrar başlıyormuş ve tabiki FC'lerde... Hayırlısı olsun bu kadar zamandır,bu haberi bekleyen 400 arkadaşıma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nejat ~ 3 yıl önce
Fc ne demek bilemem ama Thy yemekleri ve şeflerini özlüyoruz.Pandemi bitse de herkes işini rahatla yapsa...
Yalan ~ 3 yıl önce
Insanlara boş ümit vermeyin vebali büyük olur
Q SınıfI ~ 3 yıl önce
Dün ilk seferlerden birisini yaptım ancak hem yolcu hem uçak hem servis hem kaptanlar olunca işin ucu kaçtı haberiniz olsun...Şurda zaten kaç kişiler şef kardeşlerimizi geri getirin yine business havalara uçsun herkes evine ekmek götürmeye ugraşıyor adamların hakkını yemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ki. ~ 3 yıl önce
Ne güzel gidip geliyordunuz boş yere. Çalışmadan. Bir tane kutu ver sonra topla. Çalışacaksınız. Bunun başka yolu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 3 yıl önce
Şirket 6 ay ücretsiz izne çıkarttı yasa çıktığı anda ne kadar boş beleş bir iş yapıyorsan kendini başkaları ile karıştırma lütfen :)
Fc ~ 3 yıl önce
Bizi çağırırlar yakında. Geliyoruz evelallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 3 yıl önce
kabin ekipleri ortalama 30 saat uçuyor. çağıracaklarını düşünmüyorum.
Komedi ~ 3 yıl önce
Tamam sicak yemegi anladik da çay kahve nedir la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
layover ~ 3 yıl önce
Risk istemeyen kabin ekibi arkadaşlar o zaman Amerika, Maldivler, Avrupa ve kayak tatillerine ara verebilirler. Brezilya yatıya annesini götürmek isteyen bile vardı.. Ama iş yapmaya gelince TEDİRGİN oldular. Neyse kutu verelim de SFO yatıda gezmelere, uzun CPT yatıda bol bol gezmelere daha fazla enerjimiz kalsın di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş ~ 3 yıl önce
Yapma
Crew ~ 3 yıl önce
Pandemiyle ilgili ne değişti ne düzeldi ki sıcak yemek başladı.En azından aşılama başlasaydı aşı olan kabin ekipleri bu ucuşlarda görevlendirilseydi.er yolcusunun zaten coğu transit ülkeye girmeden başka ülkelere gidiyor bu durumda kabin ekipleri mikrobu alıp ülke içinde taşıyıcı konuma gecerek hastalıgın yayılmasını dahada artıracaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gncligimi yedin doco ~ 3 yıl önce
Sıcak yemek serbest, kongre ve mitingler serbest, kayak merkezleri serbest, yakında cafelerde açılır. eee where is the chef? yetkililer bir açıklama yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 3 yıl önce
Thy'in yemekleri gerçekten çok kaliteli ve lezetli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos yapmayin ~ 3 yıl önce
Cok yakinda kesilir gene, bosyere bu normale donme cabalari. Bu yil sonuna kadar devam ayni duzene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000