20 Temmuz 2022, Çarşamba 17:20:11

THY'de yeni atama kararı

Türk Hava Yolları'nda yeni bir atama kararı alındı.
  • Çalışana CRM yap, doğal lider ara, yöneticin boş yiyici patron olsun. İronik.
  • Sn. Bolat.. tgs de değişim ne zaman olacak.
  • Ahmet Bolat geldiğinde herkes ile birlikte iştirakleri düşünen bir başkan geldi diye cok sevinmiştik lakin zaman geçince gelen gidenlerin hepsini aratmış olduğunu anladık Cep doldurmaya geldiğini anladık iştiraklerin maaşı oldukça düşük olmasına karşın Thy Anonim de olanlara son 7 ayda toplamda %225 zam yaptı iştiraklere ise %106 Sadece şunu söyliyeyim bildiğin Thy deki Memur, hostes in aldığı zam dahi Tgs de çalışan bir memurdan fazla bakın sadece son aldığı Zamdan bahsediyorum. Ahmet Bolat kendine iyi zam yapmış degilmi sömürmeye devam yani lakin Thy nin başına gelenler içinde istirakleri en fazla sömüren en adaletsiz baskan olarak şimdiden tarihe gecti Aynı işi yapan Thy ile iştirak arasında eskiden %60-70 fark varken şu anda %300 oldu tarihin en büyük adaletsiz dönemini yaşıyoruz. İyi doldursunlar ceblerini fazla zamanınız kalmamış olabilir. İşe yeni başlayan bir hostes in maaşının 30 bin tl olduğunu 5 yıllık bir hostesin maaşının 47 bin tl olurken istirakte çalışan memur 12 bin işçi 9.000 tl alıyor Bolat işi kılıfına uydurdu Thy ye zam yapmak bahanesi ile kendine zam yapmış.
  • kardeşim thy sınavlarını verdi şu anda yapay zeka uzerine çalışıyor, ingceden elediler. O kadar dedim ingilizce 6 ayda ogrenilir dinlemediler şu anda amerikada 20 katını kazanıyor oraya gitti 3 ayda kaptı ingilizceyi. Giderler londraya ingilizce bilmeyeni şef yaparlar. Yapacak bir şey yok.
  • iddia ediyorum, şirketteki tüm gmy, bşk, md, görevden al. Daha hızlı ve karlı şirket olur.
  • Ahmet Bolata laf etmeyin, bu atama onu da asar. O yuzden istesede karsi cikamaz
  • Kendisi kartal dan arkadaşım olur bende thy de müdürüm oda bize bu yakışır odtü bogaziçi üniverte mi gelin kartal imam hatipe iyi bir gelecek için . Sadece ironi begenmeyi unutmayın ==))
  • Ne yapsın el mahkum kabul ediyor,ona kalsa kapıdan içeri almaz zaten
  • Thy nin çöküşü,konusu ise tarih ve dram içerikli,90 yıllık bir şirket nasıl içten çökertilir konusu ele alınıyor.muaazam bir filim kaçırmayın derim
  • Parıltı aile mensubuda girdiyse buraya çekirdek alın ve thy nin çöküşünü izleyin derim.imbd puanı 10/9

Türk Hava Yolları'nda yeni bir atama kararı alındı.

THY İcra Komitesi'nin aldığı karara göre; Seyyid Mahmut Nebati İkram ve Uçak içi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Söz konusu atama kararı kurum içinde de ilgili birimlere duyuruldu.

THY'de yeni atama kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (145)

Yolcu ~ 2 yıl önce
Çalışana CRM yap, doğal lider ara, yöneticin boş yiyici patron olsun. İronik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs de değişim ~ 2 yıl önce
Sn. Bolat.. tgs de değişim ne zaman olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Olmayacak
mert ~ 2 yıl önce
TGS genel müdürlükte değişm zamanı.loading.
Sömürülenler ~ 2 yıl önce
Ahmet Bolat geldiğinde herkes ile birlikte iştirakleri düşünen bir başkan geldi diye cok sevinmiştik lakin zaman geçince gelen gidenlerin hepsini aratmış olduğunu anladık Cep doldurmaya geldiğini anladık iştiraklerin maaşı oldukça düşük olmasına karşın Thy Anonim de olanlara son 7 ayda toplamda %225 zam yaptı iştiraklere ise %106 Sadece şunu söyliyeyim bildiğin Thy deki Memur, hostes in aldığı zam dahi Tgs de çalışan bir memurdan fazla bakın sadece son aldığı Zamdan bahsediyorum. Ahmet Bolat kendine iyi zam yapmış degilmi sömürmeye devam yani lakin Thy nin başına gelenler içinde istirakleri en fazla sömüren en adaletsiz baskan olarak şimdiden tarihe gecti Aynı işi yapan Thy ile iştirak arasında eskiden %60-70 fark varken şu anda %300 oldu tarihin en büyük adaletsiz dönemini yaşıyoruz. İyi doldursunlar ceblerini fazla zamanınız kalmamış olabilir. İşe yeni başlayan bir hostes in maaşının 30 bin tl olduğunu 5 yıllık bir hostesin maaşının 47 bin tl olurken istirakte çalışan memur 12 bin işçi 9.000 tl alıyor Bolat işi kılıfına uydurdu Thy ye zam yapmak bahanesi ile kendine zam yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pos ~ 2 yıl önce
kardeşim thy sınavlarını verdi şu anda yapay zeka uzerine çalışıyor, ingceden elediler. O kadar dedim ingilizce 6 ayda ogrenilir dinlemediler şu anda amerikada 20 katını kazanıyor oraya gitti 3 ayda kaptı ingilizceyi. Giderler londraya ingilizce bilmeyeni şef yaparlar. Yapacak bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su-35 ~ 2 yıl önce
iddia ediyorum, şirketteki tüm gmy, bşk, md, görevden al. Daha hızlı ve karlı şirket olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaslar, ~ 2 yıl önce
Ahmet Bolata laf etmeyin, bu atama onu da asar. O yuzden istesede karsi cikamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya ~ 2 yıl önce
Kendisi kartal dan arkadaşım olur bende thy de müdürüm oda bize bu yakışır odtü bogaziçi üniverte mi gelin kartal imam hatipe iyi bir gelecek için . Sadece ironi begenmeyi unutmayın ==))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 2 yıl önce
Ne yapsın el mahkum kabul ediyor,ona kalsa kapıdan içeri almaz zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni bir filim ckyor ~ 2 yıl önce
Thy nin çöküşü,konusu ise tarih ve dram içerikli,90 yıllık bir şirket nasıl içten çökertilir konusu ele alınıyor.muaazam bir filim kaçırmayın derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Parıltı aile mensubuda girdiyse buraya çekirdek alın ve thy nin çöküşünü izleyin derim.imbd puanı 10/9

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000