28 Eylül 2021, Salı 14:44:52

THY'de yeni çalışma dönemi başlıyor

Türk Hava Yolları'nda 4 Ekim itibariyle yeni bir çalışma dönemine giriliyor.
  • Yıllar sonra işe başlayan insanlara çorba dağıt gözet kolla besle büyüt pandemi ortamında zorluklar çeken çalışanlarını ikinci sınıf insan yerine koy ne ala memleket. Resmen bu haksız kesintilerle haksız yere bu evde yatanları besledik yazık günah.
  • KAP diye yer var orada hepsinin cevabi var...
  • Nereye ? gidecekler ? kim gelecek ? ne degisecek ? Bahar mi gelecek ? Gitsinlerde kim gelirse gelsin mi ?
  • Firat Dicle arasinda kalan topraklara mezapotamya denir. GM begenmeyen kisilere ne denir? gelse karisisinda konusamaz ama atis serbest :)) Bilal Bey i bende sevmem ama GM arkadas senden benden daha ustun meziyeti varki olmus ve sirket calisiyor.
  • Patetess varmi machito lu ? Pilot beyefendiye bak sirketin GM sine posta koymus, ucusta gorse iki buklum egiliyordur kesin... Neyse sabah sabah saydirmayacagim bu tip soforlere
  • Covid virusun oldurdugu gercegini unutmus, hangi bilimsel aciklamada var asinin kalp kasi iltihabi yaptigi ? yada kalp kirizi gecirttigi ? PCR testleri yuzde 95 tutarlidir arkadas hangi bilim kurulu aciklamis linkleri ver makaleleri ver gorelim.. atiyorsunuz yalani tutarsa
  • Son derece haklısınız tıka basa dolu servislerde saatlerce yol gidip İstanbul havalimanında çalışıyoruz sonuç ne Bodrumda Çeşmede plajda yatanlarla birlikte aynı ücreti alıyoruz Hak Adalet bunun neresinde Hibrit komedisini bitirip tüm şirketler çalışanlarına kesintisiz maaşlarını versinler artık ...Herkesin canı burnunda iş git gide çirkinleşecek aidiyeti filan geçtik bundan sonrası tufan artık...
  • Hacı hoca kapitalizmi modeli en acımasız kapitalizm modelidir. Bu modelde çalışan kesimin maaşları seneden seneye eritilir. Buradan elde edilen fon ile yandaş müteahhitler fonlanır. Zengin daha zengin olurken, çalışan daha fakir olir. Gelir dağılımında adalet falan aranmaz. Yandaş torpilli kadrolar evden çalıştırılırken, bütün yükü çeken teknisyenler tam çalıştırılır maaşı da evden yatanlar kadar kesilir.
  • Yorumları okuyoruz tamam herkes isyanda ev kirası yüksek maddi durumumuz kötü intihar edeceğiz veya Emirates'e geçeceğiz.Yazılanlar bu şekilde tamamda sosyal medyada personelimiz Alaçatı,Bodrum beachlerinde,Istanbul'da en baba balık restoranlarında masalar donatılmış yatılarda Havana'da purolar eski arabalarla tur atmalar,Times'ta Dubai'de yine restoranlar filan.Gerçekler üzerinden konuşalım pandemi süresince kesinti varsa bu harcamalar ne?
  • Bilal Bey ben destek birimi değilim, şirket 1 dolar fazla kazansın diye en ince detayda saatlerce analiz, planlama yapıyorum. Bu açıklamayı hakaret kabul ediyorum. Evden destek vermiş mişim....ya sabır...

Türk Hava Yolları'nda 4 Ekim itibariyle yeni bir çalışma dönemine giriliyor.

Pandemi dönemiyle birlikte evde çalışma sistemini hayata geçiren THY, 4 Ekim'de hibrit çalışma (yarı ev yarı ofis) dönemine giriyor. Kararı Bilal Ekşi çalışanlarına gönderdiği e-posta ile duyururken, kriz sürecindeki performansın da altını çizdi.

Bilal Ekşi'nin çalışanlara gönderdiği e-posta:

Sevgili Arkadaşlarım 

4 Ekim itibarıyla yeni bir döneme giriyoruz.

Bildiğiniz gibi pandeminin başlangıcından bugüne; sahadaki birimlerimiz tüm güçleri ile şirketimizin operasyonunu mümkün olan en verimli şekilde sürdürmek için özveriyle gayret ederken, diğer birimlerimiz çoğunlukla evden bu mücadeleye destek oldular.

Tüm zorluklarına rağmen 2020 yılını rakiplerimize kıyasla daha pozitif tamamlamayı başardık. 2021 yılında rakiplerimize göre yine çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. Toplamda, henüz pandemi öncesi dönemi yakalayamamakla beraber, kargoda pandemi şartlarını da iyi değerlendirerek 2019 başarısının üzerine çıktık. Yolcu sefer sayılarında da kendi kategorimizde rakiplerimizin önünde güzel bir performans sergiledik. Bu zor zamanda, büyük bir cesaretle, yeni hatlar açıp nerede imkân varsa onu değerlendirmeye çalışıyoruz.

2019’un henüz yaklaşık %70 seviyelerinde olmakla beraber rakiplerimizi baz aldığımızda güzel bir başarıya imza attık. Bu başarıda başta operasyon birimleri olmak üzere tüm ailemizin büyük bir katkısı var. Fedakârlıkla çalışan her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında vefat eden aile üyelerimize Allah’tan rahmet, hasta olanlara şifalar diliyorum.

4 Ekimde başlayacağımız hibrit çalışma döneminin, şirketimize yeni bir heyecan katacağına inanıyorum. Uzun zamandır özlediğimiz iş ortamına, arkadaşlarımıza kavuşacaksınız ve yüksek bir motivasyon ile şirketimizin gelişimine katkıda bulunacaksınız. Daha sağlıklı bir gelecek için lütfen aşı takvimine uyalım ve yayınlanan kuralları eksiksiz uygulayalım.

Sevgili Arkadaşlarım,

Yavaş yavaş pandeminin etkilerinin ortadan kalkmaya başladığı bu dönemde 2022 bütçesini de çalışıyoruz. Yeni yılda beklentimiz pandemi şartlarının tamamen ortadan kalkmasa da büyük oranda iyileşme olacağı yönünde. İnşallah, 2023 yılının dip toplamında pandemi öncesi operasyonel sonuçlara ulaşılabileceğini bekliyoruz.

Pandemi şartlarında tüm arkadaşlarımız, ailemizin iş imkânını korumak için sektörde görülmeyen maddi fedakârlıklarda bulundu. Tekrar hepinize teşekkür ederim. Henüz operasyonel performans olarak 2019 şartlarına dönmemiş olsak da fedakârlıkta bulunduğunuz ücretlerinizde kısmı iyileştirmelerde bulunuldu. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda şirketimiz iyi performans gösterdiğinde tüm çalışanları memnun edecek kararlar alınmıştı. Şimdi, hep beraber şirketimizin 2021 yılında da bütçemizin ilerisinde sonuç almasını hedefleyelim. Şirket iyi oldukça çalışanlar, çalışanlar iyi oldukça şirketimiz daha iyi günlere erişecektir.

Sevgili Arkadaşlar,

Şirketimizi hep beraber büyütüyoruz. Zorlukları beraber aşıyoruz. Sıkıntıları beraber paylaşıyoruz. Gayretiniz ve sabrınız ile 2021 yılını daha güzel neticeler ile bitirdiğimizde hep beraber bu sonucu kutlayacağız.

4 Ekimde başlayacak hibrit çalışma döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

THY'de yeni çalışma dönemi başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (217)

Tatilciler ~ 2 yıl önce
Yıllar sonra işe başlayan insanlara çorba dağıt gözet kolla besle büyüt pandemi ortamında zorluklar çeken çalışanlarını ikinci sınıf insan yerine koy ne ala memleket. Resmen bu haksız kesintilerle haksız yere bu evde yatanları besledik yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HARAM OLSUN ~ 2 yıl önce
Hakkım varsa demiyorum, çünkü var. Özellikle sana Bilal Ekşi, sana hakkımı helal etmiyorum. Varsa gram inancın, emin ol ki kul hakkının en alasını yiyorsun! HARAM OLSUN!
Patatesss ~ 2 yıl önce
KAP diye yer var orada hepsinin cevabi var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patatesss ~ 2 yıl önce
Nereye ? gidecekler ? kim gelecek ? ne degisecek ? Bahar mi gelecek ? Gitsinlerde kim gelirse gelsin mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patatesss ~ 2 yıl önce
Firat Dicle arasinda kalan topraklara mezapotamya denir. GM begenmeyen kisilere ne denir? gelse karisisinda konusamaz ama atis serbest :)) Bilal Bey i bende sevmem ama GM arkadas senden benden daha ustun meziyeti varki olmus ve sirket calisiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GM ~ 2 yıl önce
Emin ol senden benden üstün olduğu için gelmiştir canım o konuma, hıhı evet kesin öyledir…
Patatesss ~ 2 yıl önce
Patetess varmi machito lu ? Pilot beyefendiye bak sirketin GM sine posta koymus, ucusta gorse iki buklum egiliyordur kesin... Neyse sabah sabah saydirmayacagim bu tip soforlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covid Virus ~ 2 yıl önce
Covid virusun oldurdugu gercegini unutmus, hangi bilimsel aciklamada var asinin kalp kasi iltihabi yaptigi ? yada kalp kirizi gecirttigi ? PCR testleri yuzde 95 tutarlidir arkadas hangi bilim kurulu aciklamis linkleri ver makaleleri ver gorelim.. atiyorsunuz yalani tutarsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personele ~ 2 yıl önce
Son derece haklısınız tıka basa dolu servislerde saatlerce yol gidip İstanbul havalimanında çalışıyoruz sonuç ne Bodrumda Çeşmede plajda yatanlarla birlikte aynı ücreti alıyoruz Hak Adalet bunun neresinde Hibrit komedisini bitirip tüm şirketler çalışanlarına kesintisiz maaşlarını versinler artık ...Herkesin canı burnunda iş git gide çirkinleşecek aidiyeti filan geçtik bundan sonrası tufan artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Hoca Kapitalizmi ~ 2 yıl önce
Hacı hoca kapitalizmi modeli en acımasız kapitalizm modelidir. Bu modelde çalışan kesimin maaşları seneden seneye eritilir. Buradan elde edilen fon ile yandaş müteahhitler fonlanır. Zengin daha zengin olurken, çalışan daha fakir olir. Gelir dağılımında adalet falan aranmaz. Yandaş torpilli kadrolar evden çalıştırılırken, bütün yükü çeken teknisyenler tam çalıştırılır maaşı da evden yatanlar kadar kesilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
James Bond ~ 2 yıl önce
Yorumları okuyoruz tamam herkes isyanda ev kirası yüksek maddi durumumuz kötü intihar edeceğiz veya Emirates'e geçeceğiz.Yazılanlar bu şekilde tamamda sosyal medyada personelimiz Alaçatı,Bodrum beachlerinde,Istanbul'da en baba balık restoranlarında masalar donatılmış yatılarda Havana'da purolar eski arabalarla tur atmalar,Times'ta Dubai'de yine restoranlar filan.Gerçekler üzerinden konuşalım pandemi süresince kesinti varsa bu harcamalar ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVDEN ÇALIŞAN ~ 2 yıl önce
Bilal Bey ben destek birimi değilim, şirket 1 dolar fazla kazansın diye en ince detayda saatlerce analiz, planlama yapıyorum. Bu açıklamayı hakaret kabul ediyorum. Evden destek vermiş mişim....ya sabır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
analiz ~ 2 yıl önce
Bak sen saatlerce analiz planlama yapmis bebe :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000