31 Aralık 2013, Salı 11:50:12

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL...

Miles&Smiles üyeleri, Türk Hava Yolları’nın ritüelleşen Sevgililer Günü Kampanyası ile bu özel günü “Aşk”ın rüya başkentlerinde deneyimliyor.
  • lagosta ask da baska olur ha
  • Hani kızlı erkekli günahtı? Ne değişti ?
  • Gay ciftler yararlanabilecek mi bu durumdan? Saçma soru ama belki thy olurda şaşırtır bizi.

Miles&Smiles üyeleri, Türk Hava Yolları’nın ritüelleşen Sevgililer Günü Kampanyası ile bu özel günü “Aşk”ın rüya başkentlerinde deneyimliyor.

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles üyelerini bu yıl da Sevgililer Günü’nde hafızalarından kolay kolay silinmeyecek anlar yaşamaya davet ediyor. 09-15.02.2014 tarihleri arasında İstanbul’dan yurtdışına uçacak Miles&Smiles üyeleri beraberindeki kişi için sadece 1 Euro ödüyor.

Kampanyaya dair bazı önemli detaylar;

İstanbul çıkışlı olmak üzere Avrupa şehirlerine gerçekleşecek uçuşlarda bir kişinin ekonomi sınıfta gidiş-dönüş uçuş maliyeti; 99 Euro (vergiler hariçtir), Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu şehirlerine gerçekleşecek uçuşlarda ise aynı maliyet 199 Euro (vergiler hariçtir). Beraber yolculuk yapacağı kişinin bilet ücreti ise sadece 1 Euro (vergiler hariçtir). Ayrıca, bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular 599 Euro’ya uçuş imkanı bulurken beraberindeki kişinin bilet tutarında herhangi bir değişiklik olmuyor ve yine 1 Euro’ya uçabiliyor.

Cezayir, Trablus, Bingazi, Misrata, Sebha, Tunus, Kazablanka, Hartum, Nouakchott noktalarına ekonomi sınıfta (vergiler hariç)  249 Euro’ya bilet alan yolcu ile birlikte seyahat edecek ikinci kişi yine 1 Euro’ya uçabiliyor. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için gidiş-dönüş ücreti 599 Euro.

Addis Ababa, Nairobi, Mombasa, Entebbe, Darüsselam, Kilimanjaro, Mogadişu, Cibuti, Kinşasa, Lagos, Niamey, Dakar, Akra, Abidjan, Ogadougou, Yaounde, Douala, Johannesburg, Cape Town, Libreville noktalarına ekonomi sınıfta (vergiler hariç)  399 Euro’ya bilet alan yolcu ile birlikte seyahat edecek ikinci kişinin bilet tutarı yine 1 Euro. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ise gidiş-dönüş ücreti 999 Euro.

New York, Chicago, Washington, Los Angeles, Houston, Toronto, Sao Paulo, Buenos Aires noktalarına ekonomi sınıfta (vergiler hariç) 399 Euro’ya bilet alan yolcu ile birlikte seyahat edecek ikinci kişi yine 1 Euro’ya uçabiliyor. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ise gidiş-dönüş ücreti 1099 Euro.

Türkiye’nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanı’ndan seyahat edecek yolcular 80 Euro, Ankara ve İzmir'den seyahat edecek yolcular ise kişi başı 50 Euro ilave bir ücret ödeyerek kampanyadan faydalanabiliyor.

Sadece Miles&Smiles üyeleri için geçerli olan kampanyanın biletleme dönemi; 15.12.2013–15.02.2014. Miles&Smiles Sevgililer Günü Kampanyası 09-15.02.2014 (15 Şubat tarihi de kampanyaya kapsamında değerlendirilmektedir) tarih aralığında gerçekleşecek seyahatlerde uygulanacak olup, uçulan destinasyonda en fazla 8 gün konaklama koşuluyla geçerli olacak.

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY'DEN SEVGİLİLERE ÖZEL...

Yorumlar

askin baskenti ~ 10 yıl önce
lagosta ask da baska olur ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hani kızlı erkekli günahtı? Ne değişti ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ozy ~ 10 yıl önce
Gay ciftler yararlanabilecek mi bu durumdan? Saçma soru ama belki thy olurda şaşırtır bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000