11 Şubat 2013, Pazartesi 09:35:43

THY'NİN "TAM TESETTÜR" KIYAFETLERİ!

Vatan Gazetesi yazarlarından Ruhat Mengi, Türk Hava Yolları'nın ünlü modacı Dilek Hanif tarafından tasarlanan ve eskiz olduğu belirtilen kıyafetleri hakkında "THY'NİN "TAM TESETTÜR" KIYAFETLERİ!" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Peki, Mengi neler diyor? İşte o yazı...
  • Tek kelimeyle çağ dışı birileri fesleri kaldırır birileri geri getirir, herkes gider tersine biz gideriz Mersin' e modern dikkat çekici çağdaş bir kıyafet bulamadılarmı sundukları tüm kıyafetler çok kötü mini etek dekolte olmadan modern şık kıyafet sunmanın 50.000 yolu yolu var, THY' na yakışmadı.
  • dilek hanif bunları hazırlarken KAFASI GÜZELDİ GALİBA......
  • erkek kabin memurlarının gay olduğunu mu sanmışlar da bu kadar feminen tasarım yapıp gün yüzüne çıkarmışlar? Ayıp be evli, çoluklu çocuklu onca insan bu kıyafeti her gün giyip evine ekmek götürecek... Şirketteki hangi erkek yönetici böyle bir kıyafetle dolaşmak ister? Kendinizin giymeyeceğini kabin memurlarına layık görmeyin.
  • İşinize gelmedi değil mi dinsizler? Sadece gülüyorum size.Emirates gibi 5 yıldızlı havayolu şirketleri bile bu tarz üniformaları kullanıyor daha neyin derdindesiniz? En doğrusu vücut hatlarını göstermemeli.Ondan sonra yolcunun biri birgün hostese cinsel girişimde bulunursa şaşırmayın...Tabi bu da sizin işinize gelir gözünüzü doyurursunuz...
  • THY ile uçmak bu yobazlara pirim vermektir.başka hava yolumu yok.onlarla uçalım.ben onaylamıyorum..
  • Buuuzzz gibi limonataaaaa:))) THY de bayanları tamamen kaldırın :))) Yerine erkekleri koyun. THY şark köşesi yapmayı düşünüyormu business yerine :)))) Bir de Nargile ikramı başlayacakmış doğrumu :))))) Uçağa binince badem yağı kutuları ve box olarak zemzem suyu ve de gül suyu ikramı olacakmış :)))))) Yolcular online check in sırasında kullanım koşullarını okudum uçağa sağ ayakla bineceğim diye okudum ve anladım kutucuğu ekliyorlar mı??? birde namaz saatlerinde uçağın kıble istikametine çevrilmesi konusu var :)))
  • bence cok güzel olmus cokta yakismis. kiskananlar catlasin :D
  • Fotodakilerin hele sıfatlarıns bak utanmaz.... )))))))
  • kıyafetlere bak çay demle hatta otur iç.. Desturrrr hostes var.. hahaha
  • Onların(burada yorum yapanların) derdi kıyafetin kötü olması falan değil. Tamamen din düşmanlığı. Halk rumuzlu kişinin dediği gibi, burası sadece müslüman bir ülke değil. Türkiye Cumhuriyeti İslam'ın bayrak gemisidir. Türkiyeden Islam'ı alırsanız onu devam ettirecek adam kalmaz. Arabistan, Iran falan ezilir gider. Elimizdekini vermeyiz bilesiniz. Ister dövün, ister sövün.

THY’nin yeni “uçuş ekibi” kostümlerini görünce ilk aklıma gelen ‘acaba ihaleyi bir Arap-Singapur ortaklığı’ mı kazandı sorusuydu ama meğer modacı Dilek Hanif’e aitmiş. Ve neyse ki “bunların kesinleşmediğini, örnek modeller olduğunu” söylemiş. THY’den yapılan açıklamada da “henüz modelin kesinleşmediği” bildirilmiş. Kotil ise “THY ne yaparsa en iyisini yapar” demiş ki maalesef bu sözü ancak THY reklamlarında geçerli, gerçek hiç öyle değil.. Hele yurt dışı uçaklarda çok faul var.

Dilek Hanif ’i uzun yıllardır tanıyorum, modern, zarif bir kadındır, doğrusu bu kıyafetler “kesinleşmemiş bile olsa” nasıl onun elinden çıktı anlamadım. Herhalde “sipariş” böyle olmalı, yoksa kendisinin asla giymeyeceği kıyafetleri “Türkiye’yi temsil eden” havayolu hosteslerine giydirmeyi düşüneceğine inanmak zor.

NAMAHREM VAR!

Şapka Arap fesi, veya Singapur Havayolları taklidi, kıyafet yerlerden çeneye kadar tam tesettür, bir eldiveni eksik, sadece eller açıkta.. Her neyse twitter’da gereken her şeyi söylemişlerdi, “ünlü yorumları” olarak verilenleri okurken gülmekten gözümden yaşlar geldi (yine, yine).. Birkaçını paylaşalım.

Metehan Demir: “Zaten uçuş korkusu olanlar uçağa bindiğinde bir de THY’nin bu yeni kostümlü ekibiyle karşılaşırsa ne yapar?” Metehan’ın 2’nci yorumu da iyiydi: “Herhalde yolcuları gülmekten öldüren keyifli bir uçuş için hazırlanmış..”

Naim Dilmener: “THY’ye tavsiye, erkekler beyaz çorap giysin ve her bir tekine kırmızı iplikle THY işlenmiş olsun..”

İstiklal Akarsu: “THY uçaklarının pencereleri de kapatılsın namahrem var, kuyrukları da kesilsin, ne öyle havada kuyruk sallamalar filan..”

Ömür Özdemir: “Pargalı bey bir çay alabilir miyim. Pargalı maalesef öldü efendim.. Şşt Nigar kalfa, bi çay yollasana buraya (yeni kostümlü THY uçağı)..”

Elçin Yahşi: “Ben Sümbül Ağa’nın kabin memuru olmasını çok isterim.”

Ümit Alan: “THY’nin lüks görünmeye çalışan kebap salonu perdesi kumaşından elbise yaptırması iyi olmuş. Modeline hiç girmeyelim, o nasıl bir zevksizliktir?”

Cem Davran: “THY kıyafetleri köşe yastığı, kırlent mübarek..”

Umalım da son yılların modası “uysa da yaptım, uymasa da” THY kıyafetlerine yansımasın!

THY'NİN "TAM TESETTÜR" KIYAFETLERİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Dilekkk ~ 11 yıl önce
Tek kelimeyle çağ dışı birileri fesleri kaldırır birileri geri getirir, herkes gider tersine biz gideriz Mersin' e modern dikkat çekici çağdaş bir kıyafet bulamadılarmı sundukları tüm kıyafetler çok kötü mini etek dekolte olmadan modern şık kıyafet sunmanın 50.000 yolu yolu var, THY' na yakışmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
dilek hanif bunları hazırlarken KAFASI GÜZELDİ GALİBA......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 11 yıl önce
erkek kabin memurlarının gay olduğunu mu sanmışlar da bu kadar feminen tasarım yapıp gün yüzüne çıkarmışlar? Ayıp be evli, çoluklu çocuklu onca insan bu kıyafeti her gün giyip evine ekmek götürecek... Şirketteki hangi erkek yönetici böyle bir kıyafetle dolaşmak ister? Kendinizin giymeyeceğini kabin memurlarına layık görmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 11 yıl önce
İşinize gelmedi değil mi dinsizler? Sadece gülüyorum size.Emirates gibi 5 yıldızlı havayolu şirketleri bile bu tarz üniformaları kullanıyor daha neyin derdindesiniz? En doğrusu vücut hatlarını göstermemeli.Ondan sonra yolcunun biri birgün hostese cinsel girişimde bulunursa şaşırmayın...Tabi bu da sizin işinize gelir gözünüzü doyurursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arap ~ 11 yıl önce
Adamlar Arap şirketi. Biz de mi öyle olalım? Yüzlerce kere uçağa bindim, hiçbir kabin memurunun vücut hatlarına dikkat etmedim. O senin gibi kafasını örümcek ağı bürümüş olanlara mahsus bir harekettir. Ananızı bacınızı kapatır, milletin bacısına da herkesten önce siz sulanırsınız. Allah dünyamızı sizin gibi yobazlardan korusun.
Lütfiye ~ 11 yıl önce
Senin gibi sapıklar doktora gitmeli. Sen her gördüğün et parçasından tahrik oluyorsan senin cinsel problemlerin var demek ki. Şu anda kullanılan hostes kıyafetlerinin nesi ahlaka aykırı? Hiç uçağa bindin mi? Neyin kafasını yaşıyorsun? Şık olmakla komik olma arasındaki çizgiyi sana anlatsam anlamazsın beyin çünkü bir yere kadar çalışıyor sizlerde. Bu ülkede buyuk baş hayvanları bile taciz eden senin zihniyetinde insanlar var taciz etmek bir hastalıktır sapıklıktır kendıne guvenı olmadıgı ıcın bır kadınla hayatı boyunca konusmadıgı ıcın onunda kendısı gıbı bır ınsan oldugunu anlamadıgı ıcın ona ulasabılmeyı sadece tacız yoluyla sanan senın gıbılerın beynıdır. Acıyorum sizlere ananız babanız sizi nasıl yetıstırmıs yobaz insan ilişkileri olmayan haremlık seramlık ezik bir hayat. Kaldıkı cınsellıkten neden bu kadar korkuyorsunuz bısyden cok kacan o seyi cok isteyendır sorun sende!yok yanı koskoca ucagın ıcınde nasıl tahrık oluyorsunuz onu anlamak mumkun degıl o kalabalıkta
Cpt. ~ 11 yıl önce
Bütün herkesin vucut hatlarını sakladın, korudun gözlerden de, hosteslerinki mi kaldı ?
Lütfiyeye ~ 11 yıl önce
Büyükbaş hayvana taciz eden yobazı göstersene bana? Atıp atıp tutmayın bari :)
okuyucu ~ 11 yıl önce
THY ile uçmak bu yobazlara pirim vermektir.başka hava yolumu yok.onlarla uçalım.ben onaylamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Limon Buuzzz... ~ 11 yıl önce
Buuuzzz gibi limonataaaaa:))) THY de bayanları tamamen kaldırın :))) Yerine erkekleri koyun. THY şark köşesi yapmayı düşünüyormu business yerine :)))) Bir de Nargile ikramı başlayacakmış doğrumu :))))) Uçağa binince badem yağı kutuları ve box olarak zemzem suyu ve de gül suyu ikramı olacakmış :)))))) Yolcular online check in sırasında kullanım koşullarını okudum uçağa sağ ayakla bineceğim diye okudum ve anladım kutucuğu ekliyorlar mı??? birde namaz saatlerinde uçağın kıble istikametine çevrilmesi konusu var :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ms.captain ~ 11 yıl önce
bence cok güzel olmus cokta yakismis. kiskananlar catlasin :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Fotodakilerin hele sıfatlarıns bak utanmaz.... )))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 11 yıl önce
kıyafetlere bak çay demle hatta otur iç.. Desturrrr hostes var.. hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Kü ~ 11 yıl önce
Onların(burada yorum yapanların) derdi kıyafetin kötü olması falan değil. Tamamen din düşmanlığı. Halk rumuzlu kişinin dediği gibi, burası sadece müslüman bir ülke değil. Türkiye Cumhuriyeti İslam'ın bayrak gemisidir. Türkiyeden Islam'ı alırsanız onu devam ettirecek adam kalmaz. Arabistan, Iran falan ezilir gider. Elimizdekini vermeyiz bilesiniz. Ister dövün, ister sövün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derde bak... ~ 11 yıl önce
senin derdin Arabistan'la İran'ın ezilmesi mi? Bırak ezilsinler, sana mı kaldı onları savunmak. Onların da çok derdindeydi sanki? Osmanlıyı Arap yarımadasından onlar kovmadı mı? Sen hala kimi korumaya çalışıyorsun? Kendi ülkende insanlar aç, çocuklar sokakta yatıyorken siz 24 kere hacca gidin arapları zengin etmeye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000