22 Nisan 2021, Perşembe 09:14:40

THY'nin Zafer seferleri başlıyor

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar Ticaret Odası’nın, THY ile imzaladığı iş birliği protokolüyle Zafer Havalimanı’nda seferler bir yıllık aradan sonra yeniden başlıyor.
  • Zafer Havalimanı yerine İstanbul Havalimanı - Sabiha Gökçen uçuşu düzenleseniz daha çok kar edersiniz. Her iki şehre de uzak kalıyor bu havalimanı. Çok fazla yurtdışı aktarma yolcusu olacağını da sanmıyorum. Bir de utanmadan 1,2 milyon yolcu garantisi verilmiş.
  • Lütfen Uşaklılar adına yorum yapmayınız. Bizim kendi limanımız var, Zafer Havalimanını kullanmıyoruz ve Uşak'a faydalı bir liman olarak kabul etmiyoruz.
  • Uçmam kzr ye ayrimcilik var uşak usq unutuldu ya izmir adb yada uşak usq uçarim
  • Bölgesel,ayrimcilik var uşak usq geçmiyor,uçmam kzr ye
  • Geçen sene 1 milyon yolcu garantisi verilip de sadece 7 bin yolcunun kullandığı,yandaş müteahhide sadece 2020 senesi için 7 milyon euro civarı son 10 yılda da toplamda 45 milyon euro'dan fazla garanti paranın ödendiği Zafer havalimanına seferler başlıyormuş,ne güzel !
  • Yillik 50 milyon yolcu garantili miydi burasi
  • Ya çok şey yazılır da yazmıyacagım...
  • THY'nin en karlı hattının açılmasında emeği geçen herkesi tebrik ederim

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar Ticaret Odası’nın, THY ile imzaladığı iş birliği protokolüyle Zafer Havalimanı’nda seferler bir yıllık aradan sonra yeniden başlıyor.

Kütahya sınırları içinde yer almasına rağmen bölgesel havalimanı olarak faaliyet gösteren Zafer Havalimanı’nda seferler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Afyonkarahisar Ticaret Odası’nın (ATSO), Türk Hava Yolları (THY) ile imzaladığı iş birliği protokolünün ardından bir yıl sonra yeniden başlıyor. Pandemi sebebiyle son uçuşun 23 Mart 2020’de yapılan Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı Zafer’de uçuşların yeniden başlaması, bölge sanayicisi ve halkı tarafından sevinçle karşılandı.

THY ile yapılan imza töreninde konuşan KUTSO Başkanı İsmet Özotraç, iş birliği protokolü kapsamında, Kütahya Altıntaş’ta bulunan Zafer Havalimanı’ndan İstanbul’a haftada karşılıklı dört uçuş yapılması planlandığını belirtti. Özotraç, Zafer Havalimanı’nın yatırımlar için tahsisleri devam eden Kütahya Altıntaş Zafer OSB açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Havalimanında seferlerin yeniden başlamasının Kütahya’nın ve bölgenin, sosyal ve ekonomik gelişmesinde mühim bir katkı sunacağına değinen Özotraç, paydaşlarla iş birliğine devam edeceklerini söyledi.

Uçuşlar 29 Aralık’a kadar sürecek

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser de, havalimanının yeniden aktif bir şekilde hizmet vermesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Serteser, “Bildiğiniz gibi 2020’nin Haziran ayında ülke genelinde seferler tekrar başlamasına rağmen Zafer’den uçuşlar başlamamıştı. Bu protokolle 5 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Kütahya’dan İstanbul uçuşları başlamış olacak. Uçuşlar, haftada 4 gün yapılacak” diye konuştu. Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak için önem taşıyan Zafer Havalimanı’nın etkinliğinin artırılması ve iş dünyası temsilcilerine kolaylık sağlanması amacıyla yapılan iş birliği çerçevesinde, Kütahya-İstanbul THY iç hat bağlantı uçuşları 29 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. (Dünya)

THY'nin Zafer seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Vurgun ~ 3 yıl önce
Zafer Havalimanı yerine İstanbul Havalimanı - Sabiha Gökçen uçuşu düzenleseniz daha çok kar edersiniz. Her iki şehre de uzak kalıyor bu havalimanı. Çok fazla yurtdışı aktarma yolcusu olacağını da sanmıyorum. Bir de utanmadan 1,2 milyon yolcu garantisi verilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak Sevdalısı ~ 3 yıl önce
Lütfen Uşaklılar adına yorum yapmayınız. Bizim kendi limanımız var, Zafer Havalimanını kullanmıyoruz ve Uşak'a faydalı bir liman olarak kabul etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülabi ~ 3 yıl önce
Uçmam kzr ye ayrimcilik var uşak usq unutuldu ya izmir adb yada uşak usq uçarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülabi ~ 3 yıl önce
Bölgesel,ayrimcilik var uşak usq geçmiyor,uçmam kzr ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer ~ 3 yıl önce
Geçen sene 1 milyon yolcu garantisi verilip de sadece 7 bin yolcunun kullandığı,yandaş müteahhide sadece 2020 senesi için 7 milyon euro civarı son 10 yılda da toplamda 45 milyon euro'dan fazla garanti paranın ödendiği Zafer havalimanına seferler başlıyormuş,ne güzel !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km victory ~ 3 yıl önce
Yillik 50 milyon yolcu garantili miydi burasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer sensin ~ 3 yıl önce
Ya çok şey yazılır da yazmıyacagım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hizmet ~ 3 yıl önce
Bu Zafer havalimanının yer hizmetleri firması kim olacak acaba. Thy Pegasus corendon fln onlara kim hizmet verecek ?
Tebrik ~ 3 yıl önce
THY'nin en karlı hattının açılmasında emeği geçen herkesi tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000