29 Mart 2011, Salı 16:40:26

"THY'YE RAKİP DEĞİL ORTAĞIZ"

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Güney Kore’nin başkenti Seul’un Incheon Havalimanı’na direkt seferler başladı.
  • ahl türkiyenin en büyük havalimanı saw da 2. pist bile yeni yapılmaya başlandı nasıl bi mantık yürütüp kıyaslama yapıyorsunuz anlamak mümkün değil sadece teknik personelden yada yer hizmetleri personeli sayısından bi kıyaslama yapsanız saw la ahl nin aynı yerde olmadığı ortaya çıkar.saygılar
  • Code shar e uctuklari icin Thy karli ama Turk yolcular icin de Avustralya ucuslarinda Singapur Airlines'e alternatif. Avrupa ucuslarinda Thy icin transit baglanti demek zira ana hublar disinda bu firmanin ucusu yok hayirli olsun
  • THYye rakip degil ortak olarak geldik diyor adamcagiz, fakat ortaklari nerede? Torende yoklar?
  • abi adamlar ahl sabiha demiş bu ne yahu savaş çıksın yürüyün ahl oğulları saldırın sabiha oğulları yahu bi işinize bakın ...yeşil vadide benim olacak :))))
  • Hosteslerle poz vermelerine gerek yok.... Bizim Türk Kulturlu HOSTESLERIMIZIN Farkliligi Vardir....
  • sol baştaki hostes çok güzel gülüyor aşık oldummmmm
  • Öncelikle yeni bir havayolu yeni bir sefer Türkiyeye turist gelmesi demektir, ticaretin artması demektir, karşılıklı kültürlerimizin gelişmesi demektir hem de fazlasıyla. Asiana sıradan bir havayolu şirketi değildir, Asya kıtasında son derece itibarlı, üstün hizmet kalitesi ve uçuş güvenliği en üst seviyede tutan bir şirkettir.. Hayırlı uğurlu olsun Asiana havayollarının istanbul seferleri.. Güney Kore halkının gelir seviyesi son derece yüksek olup Türk halkına sempati ile yaklaşırlar geçmişde Kore de Türk askerleri ülkeleri adına savaştığı için..Thy etkilenmez bence çok iyi oldu hem thy hem de asiana yolcular için seçenek oldu rekabet güzeldir karşılıklı olarak..
  • HOCAM HAYIRLI OLSUN MART AYI BİTMEDEN BAŞLATTIN SEFERLERİ.. DOĞUMA GELİRSİN ARTIK :) BEEEŞŞŞŞŞ H.D. BİLGE BİR İNSANDIR
  • İşte AHL ile Sabiha nın farkı birine Kore nin milli hava yolu birine odı sanı duyulmamış charter
  • Bugün ilk uçak geldi. Ekipde en az 16 kişi geldi. Bizzat gördüm. Kabin ekibi seçilmiş bayanlardan oluşuyor ama uçak 15:55 değil 14:55 de indi. Atatürke bir yıldız daha geldi. Sabiha gibi 2.sınıf alana gelecek değildi yaa :))) Hayırlı olsun
Asiana Havayolları’nın haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştireceği İstanbul - Seul direkt seferleri dolayısıyla Atatürk Havalimanı’nda kutlama töreni düzenlendi.

Asiana Havayolları’na ait Boeing 777-200 tipi uçak ve 277 yolcusuyla İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Asiana Airlines için iki farklı yerde tören düzenlendi.

Bu törenlere, Güney Kore İstanbul Konsolosu Jung Kyung Hong, Asiana Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yoon Young Doo, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, DHMI Başmüdürü Celal Özuğur, Çelebi Handling Genel Müdürü Talha Göksel ve Asiana Airlines yetkilileri katıldı.

Geliş katında yapılan karşılamanın ardından İstanbul - Seul arasında 15.55'te gerçekleşecek uçuş öncesi 219 numaralı kapıda da kutlama töreni gerçekleştirildi.

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Asiana Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yoon Young Doo, Atatürk Havalimanı'na ilk seferleri olmadığını uzun yıllar önce sefer gerçekleştirdiklerini ve uzun bir aradan sonra tekrar seferlere başladıklarını belirtti.

Türk Hava Yolları'na rakip mi olacaksınız? sorusuna Doo, "Biz zaten Star Alliance üyesi bir şirketiz. Onların Atatürk Havalimanı'ndan bize vereceği bağlantı desteği çok önemli olacak. Rakip olmak gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

Doo, Atatürk Havalimanı'nın kapasitesi hakkındaki soruya da "İncelemeleri yaptık. Rötar ve kapasite ile ilgili bir sıkıntı olduğunu görmedik. Bizim için Atatürk Havalimanı, Avrupa'ya ulaşmak açısından çok önemli" dedi.

Seul - İstanbul seferinin ardından 15:55'te de İstanbul - Seul'a ilk sefer gerçekleştirildi.

Seul-İstanbul seferleri karşılıklı olarak her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri direkt yapılacak.

©AirportHaber.com

















"THY'YE RAKİP DEĞİL ORTAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
ahl türkiyenin en büyük havalimanı saw da 2. pist bile yeni yapılmaya başlandı nasıl bi mantık yürütüp kıyaslama yapıyorsunuz anlamak mümkün değil sadece teknik personelden yada yer hizmetleri personeli sayısından bi kıyaslama yapsanız saw la ahl nin aynı yerde olmadığı ortaya çıkar.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Code shar e uctuklari icin Thy karli ama Turk yolcular icin de Avustralya ucuslarinda Singapur Airlines'e alternatif. Avrupa ucuslarinda Thy icin transit baglanti demek zira ana hublar disinda bu firmanin ucusu yok hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THYye rakip degil ortak olarak geldik diyor adamcagiz, fakat ortaklari nerede? Torende yoklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abi adamlar ahl sabiha demiş bu ne yahu savaş çıksın yürüyün ahl oğulları saldırın sabiha oğulları yahu bi işinize bakın ...yeşil vadide benim olacak :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hosteslerle poz vermelerine gerek yok.... Bizim Türk Kulturlu HOSTESLERIMIZIN Farkliligi Vardir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sol baştaki hostes çok güzel gülüyor aşık oldummmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle yeni bir havayolu yeni bir sefer Türkiyeye turist gelmesi demektir, ticaretin artması demektir, karşılıklı kültürlerimizin gelişmesi demektir hem de fazlasıyla. Asiana sıradan bir havayolu şirketi değildir, Asya kıtasında son derece itibarlı, üstün hizmet kalitesi ve uçuş güvenliği en üst seviyede tutan bir şirkettir.. Hayırlı uğurlu olsun Asiana havayollarının istanbul seferleri.. Güney Kore halkının gelir seviyesi son derece yüksek olup Türk halkına sempati ile yaklaşırlar geçmişde Kore de Türk askerleri ülkeleri adına savaştığı için..Thy etkilenmez bence çok iyi oldu hem thy hem de asiana yolcular için seçenek oldu rekabet güzeldir karşılıklı olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HOCAM HAYIRLI OLSUN MART AYI BİTMEDEN BAŞLATTIN SEFERLERİ.. DOĞUMA GELİRSİN ARTIK :) BEEEŞŞŞŞŞ H.D. BİLGE BİR İNSANDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte AHL ile Sabiha nın farkı birine Kore nin milli hava yolu birine odı sanı duyulmamış charter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün ilk uçak geldi. Ekipde en az 16 kişi geldi. Bizzat gördüm. Kabin ekibi seçilmiş bayanlardan oluşuyor ama uçak 15:55 değil 14:55 de indi. Atatürke bir yıldız daha geldi. Sabiha gibi 2.sınıf alana gelecek değildi yaa :))) Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000