30 Mart 2012, Cuma 14:58:51

TWITTER’DA RÖTAR ÇIĞLIĞI

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda üç gündür etkili olan lodosun neden olduğu rötarlar, sosyal paylaşım sitelerinde de sıkça şikayet konusu oldu.
  • muhim olan musteri magduriyetini en az seviyede tutarak bu durumu yonetmek. izmir istanbul seferinde yaklasik 5 saat rotar yedik, ogrendik ki sebebi ruzgarin yonuymus. eyvallah, eski bi thy calisani olarak thy nin bu konuda yapabilecegi birsey olmadigini en iyi bilen insanlardanim. ama madalyonun diger yuzu su, senden kaynaklanmiyor olmasa da ortaya cikan musteri memnuniyetsizligini sen yonetmek zorundass
  • havacılıgın h sını bılmeyenler yorum yapıyor.kaptan anons yapmıs 20. sıradayız dıye adam gelmıs thy yı sucluyor.bu nasıl bır mantık.ucaklar kalkamıyorsa thy nın sucu ne
  • Arkadaşım atıp tutma THY nin günlük ucuşları 24 saati kapsayan dilimde bu güne kadar 02.06.2011 tarihinde kalkış 368 dep -362 arr seferi olmustur. naaptın 900 sefer yavas atta civcivler yesin, TGS bu personelle 750 seferi kaldıramıyor. Sende 900 sefer diyorsun aha aha gülerim sana. AH bu arada TGS üst yönetimi hazırlayın bavulları gidiyorsunuz. gerçi sizin bavullar hazırdır ama ,ben yinede söyliyeyim gidiyorsunuz , nedenmi 29.03.2012 15.00 vardiyasına gelenler sabah ancak 07.00 çıkabildi iş mahkemesi tarafından zaten ayvayı yediniz adamlar 19 saat yolla beraber çalıştı. YALAKALARINIZIDA alıp gideceksiniz. ÖZCAN bu lafımda sana artık çık sosyal yaşantımızdan seni bu şirkette kimse sevmiyor kardeşim ayıptır ya. çek git çek git KARDEŞİM
  • THY şu anda her yönüyle bitmiş bir vaziyette,sahipsiz,başıboş,torpil rezilliği,kayırma had safhada. daha 2 günde haketmediği,havacılıktan bi haber olduğu halde müdür,başkan olup da parayı çuvalla götürenler var.thy layıkıyla işi bilen kimseler tarafından yönetilemediği için milyarlık büyük zararlar var ve bu zararın çoğu gerçek oprasyonel zarar.millete burada atıp tutmayın ve gidin bakın luftansaya ve benzer havayollarına.hem uçak alıp hem de büyük kar yapmışlar.thy gibi becerikisiz kişiler yüzünden zarar yapmamışlar.bizlere burada lütfen sahte başarı masalları anlatmayın çok gülünç oluyorsunuz.insanlar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor bundan endişeniz olmasın.kim olduğunuz belli.kim bilir ne menfaatiniz var ki böyle konuşuyorsunuz burada.
  • BU haberde bize uçağın işçinde telefonunu kullanmaya devam eden ne kadar cahil ve lüzumsuz insan olduğunu gösteriyor.
  • Burada yorum yazanlar,eskiden ve halen THY de çalışan,küskün takımıdır.Bunlar 2000 li yıllara kadar,yan gelip yatan ve boşu boşuna aylık 2000 usd değerinde fazla mesaiyi cebe indiren,her işi part-time lara yaptıran 52 uçaklık filonun günde ortalama 200 sefer yapan burjuva hizmetçisi kesimdir.THY şu anda yaklaşık 150 uçağıyla günde bazen 850-900 sefer yapıyor,lodos aklınızı alsın.
  • bu mesajlar zaten dün atılan mesajlar yani cuma günü için.niye yazmıyorsunuz diyene...bende fransaya gidiyordum sanırım 26. sıradaydık.ama hiçbir fransız yolcu aaaa nasıl olur ama demedi.tam tersine ne çok uçakları seferleri varmış dedi...çünkü fransa ve almanyada dakka başı grev var zaten onların uçuşları bile yok THY gidip getiriyor onları düşünüp konuşun biraz.buna aktif havalimanı ve şirket derler.buna çalışmak derler rötar değil...geç ozaman kuleye sen yönlendir trafiği.otobüsmü bu kapa kapıyı hadi kalk gitmi diyeceksin.kalkış sırasında arka arkaya kaldıramazsın uçakları beklemen gerekir.inişte var ayrıca.öyle boru değil bu işler.
  • THY senin dediğin gibi davranmadı işine geldiği gibi yazma senin dediğin gibi olsaydı Toplu sözleşmeler 1 yıl gecikmeli başlamazdı çalışanları düşündüğü yok yönetimin TGS çalışanlarını üç kuruşa çalıştırıp sömürmezdi.Nereden çok yüksekten bakıyorsun herhalde.
  • 30Mart 19/00 izmir'e THY ye bilet aldım karadan gitseydim daha çabuk gidecektim.araştırın rötarları bir arkadaşıma rastladım Antalya'ya gidecekti herhalde vazgeçti ben ev dönüyorum dedi niye yazmıyorsunuz 30 Mart tarihindeki rötarları.THY size de baskımı yapıyor sayın editör.
  • Birazcık beyinleri çalışsa o cümleye THY diye başlamazlar ama işte....
Havayolunu kullanan yolcular, üç günden bu yana özellikle sabah saatlerinde etkili olan lodos sebebiyle rötarlı uçmak zorunda kaldılar. Güneyden esen rüzgarın etkisiyle iniş kalkışlarda pistlerin tam kapasite kullanılamaması sebebiyle yaşanan rötarlar, sosyal paylaşım sitesi twitter’de de sıkça konuşulan konuların başında yer aldı. Yolcuların büyük bölümü lodostan kaynaklanan rötarların havayollarından kaynaklandığını düşünerek ağır eleştirilerde bulundu.

İşte twitter’den bazı rötar yorumları:

-Uçağın icinde mahsur kaldık. Kaptan kalkışta 20. Sırada oldugumuzu söyledi. En az bir saat beklenecek. Teşekkürler THY. Kim tutar seni..

-Urfa'da bir THY rotari beklemesi...

-THY'nin rotar yapmayan ucagi yok gibi birsey

-İki gündür yaşadığımız THY skandalları rötardan iptale katlanarak devam ediyor

-THY yaz tarifesine gecti galiba, 1.45 rotar yemek ne demek yaw...

- THY yine rotar...bir paket sigara yine biter artik

-THY nin bu ucak icinde kalkis oncesi inis sonrasi 1 saat bekletmesi ne olacak? :(

- THY rotarlari klasiklesti zaten uyeliklerinde klasik de var birde yeni kart cikaracaklarmis adi: kerizler

- THY nin rotarlarini herkes kabullenmis gibi gorunuyor.Her ucak 20 dk.gec kalkiyor...Cay icenler, borek yiyenler, banklarda uyuyanlar...

- THY bi rotar yapma be!

-Yine THY yine rötar. Yeter ama. Son aylarda rötarsiz bir uçuşum olmadı. Yemişim globally yours unuzu.

-THY nin iç hatlarda rötar yapması kadar doğal bir şey yok artık. Ne de olsa a star alliance Member :)))

-THY rötar yetmemiş gibi, şimdi de İstanbul'un üzerinde tur attırıyor,nefret... dört defa adaların üstünden geçtik

-Kaçsan da kurtulamıyorsun İstanbul'daki lodos yüzünden 2500 km ötede bir saat rötar. Zamanında kalksaydı Cuma trafiği. Kahpe Bizans.

-Diyarbakır-İstanbul uçağı 4 saat rötar. Bu yapılan zulüm. Bari zamanında bilgilendirme yapılsa da bu kadar zamanımız heba olmasa.


- bir nazar durumu galiba: beyrut uçağında feci rötar var.

-1 saat rötar yapan uçak,içinde ağlayan 3 bilemedin 4 çocuk eve ulaşmam için daha gitmem gereken kilometrelerce yol bildiğin perişan oldum !

Airporthaber.com

TWITTER’DA RÖTAR ÇIĞLIĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Misafir ~ 12 yıl önce
muhim olan musteri magduriyetini en az seviyede tutarak bu durumu yonetmek. izmir istanbul seferinde yaklasik 5 saat rotar yedik, ogrendik ki sebebi ruzgarin yonuymus. eyvallah, eski bi thy calisani olarak thy nin bu konuda yapabilecegi birsey olmadigini en iyi bilen insanlardanim. ama madalyonun diger yuzu su, senden kaynaklanmiyor olmasa da ortaya cikan musteri memnuniyetsizligini sen yonetmek zorundass

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılıgın h sını bılmeyenler yorum yapıyor.kaptan anons yapmıs 20. sıradayız dıye adam gelmıs thy yı sucluyor.bu nasıl bır mantık.ucaklar kalkamıyorsa thy nın sucu ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşım atıp tutma THY nin günlük ucuşları 24 saati kapsayan dilimde bu güne kadar 02.06.2011 tarihinde kalkış 368 dep -362 arr seferi olmustur. naaptın 900 sefer yavas atta civcivler yesin, TGS bu personelle 750 seferi kaldıramıyor. Sende 900 sefer diyorsun aha aha gülerim sana. AH bu arada TGS üst yönetimi hazırlayın bavulları gidiyorsunuz. gerçi sizin bavullar hazırdır ama ,ben yinede söyliyeyim gidiyorsunuz , nedenmi 29.03.2012 15.00 vardiyasına gelenler sabah ancak 07.00 çıkabildi iş mahkemesi tarafından zaten ayvayı yediniz adamlar 19 saat yolla beraber çalıştı. YALAKALARINIZIDA alıp gideceksiniz. ÖZCAN bu lafımda sana artık çık sosyal yaşantımızdan seni bu şirkette kimse sevmiyor kardeşim ayıptır ya. çek git çek git KARDEŞİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY şu anda her yönüyle bitmiş bir vaziyette,sahipsiz,başıboş,torpil rezilliği,kayırma had safhada. daha 2 günde haketmediği,havacılıktan bi haber olduğu halde müdür,başkan olup da parayı çuvalla götürenler var.thy layıkıyla işi bilen kimseler tarafından yönetilemediği için milyarlık büyük zararlar var ve bu zararın çoğu gerçek oprasyonel zarar.millete burada atıp tutmayın ve gidin bakın luftansaya ve benzer havayollarına.hem uçak alıp hem de büyük kar yapmışlar.thy gibi becerikisiz kişiler yüzünden zarar yapmamışlar.bizlere burada lütfen sahte başarı masalları anlatmayın çok gülünç oluyorsunuz.insanlar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor bundan endişeniz olmasın.kim olduğunuz belli.kim bilir ne menfaatiniz var ki böyle konuşuyorsunuz burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU haberde bize uçağın işçinde telefonunu kullanmaya devam eden ne kadar cahil ve lüzumsuz insan olduğunu gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Burada yorum yazanlar,eskiden ve halen THY de çalışan,küskün takımıdır.Bunlar 2000 li yıllara kadar,yan gelip yatan ve boşu boşuna aylık 2000 usd değerinde fazla mesaiyi cebe indiren,her işi part-time lara yaptıran 52 uçaklık filonun günde ortalama 200 sefer yapan burjuva hizmetçisi kesimdir.THY şu anda yaklaşık 150 uçağıyla günde bazen 850-900 sefer yapıyor,lodos aklınızı alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu mesajlar zaten dün atılan mesajlar yani cuma günü için.niye yazmıyorsunuz diyene...bende fransaya gidiyordum sanırım 26. sıradaydık.ama hiçbir fransız yolcu aaaa nasıl olur ama demedi.tam tersine ne çok uçakları seferleri varmış dedi...çünkü fransa ve almanyada dakka başı grev var zaten onların uçuşları bile yok THY gidip getiriyor onları düşünüp konuşun biraz.buna aktif havalimanı ve şirket derler.buna çalışmak derler rötar değil...geç ozaman kuleye sen yönlendir trafiği.otobüsmü bu kapa kapıyı hadi kalk gitmi diyeceksin.kalkış sırasında arka arkaya kaldıramazsın uçakları beklemen gerekir.inişte var ayrıca.öyle boru değil bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY senin dediğin gibi davranmadı işine geldiği gibi yazma senin dediğin gibi olsaydı Toplu sözleşmeler 1 yıl gecikmeli başlamazdı çalışanları düşündüğü yok yönetimin TGS çalışanlarını üç kuruşa çalıştırıp sömürmezdi.Nereden çok yüksekten bakıyorsun herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
30Mart 19/00 izmir'e THY ye bilet aldım karadan gitseydim daha çabuk gidecektim.araştırın rötarları bir arkadaşıma rastladım Antalya'ya gidecekti herhalde vazgeçti ben ev dönüyorum dedi niye yazmıyorsunuz 30 Mart tarihindeki rötarları.THY size de baskımı yapıyor sayın editör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birazcık beyinleri çalışsa o cümleye THY diye başlamazlar ama işte....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000