20 Nisan 2021, Salı 11:41:36

Uçan şeflere güzel haber

Türk Hava Yolları'nın son yıllardaki en başarılı projelerinden biri olarak gösterilen 'Uçan Şef' uygulaması yeniden başlıyor.
  • arkadaşlar kusura bakmayın ama bu uçan şefler kadar gereksiz bir meslek grubu daha gelmedi THY'ye. yemek yapmazlar, akıcı dil konuşamazlar, menü hazırlamayı bilmezler, doğru düzgün mutfak eğitimi tecrübesi olmayan bu insanlara bu kadar yüksek maaş verilmesi çok saçma.
  • Hayırlı olsun
  • doco dünya kültürü mutfak yemek içki kültürü olan üst kalibre insanların bir araya geldiği bir şirket. büyük olan doco değil onun istihdam ettigi şeflerdir..tk da bu kadar tepki veren kesim de birşeyden anlamayan müteahit kafasındaki calısanlardır.estetik görgü nezaket kültür nedir fikri dahi olmayan .ırgat gibi iş anlayısı olan personeldir. kaliteden anlayan zaten takdir ediyor. önemli olan doco şu bu degil. o kalibredeki güzel adamların kadınların o ucakta sizlerle birlikte olması.. bu bir lütufdur... cok düzgün kabin ekipleri cok kalite kaptanlar var.ama bir o kadar da üçkagıtcı sıfatsız iş ceviren tipler var. işte onlar bu zarafet ile basa cıkamadıkları için agızlarına gelen çirkin sözü söylüyorlar şefe şuna buna kendi içlerinde bile.
  • Once ucak ve yer personelinin eski maaslar geriye gelsin de seflere bakariz O_o
  • Mükemmel bir haber,THY nin en başarılı projelerinden biriydi.Heyecanla eski güzel günlerimizin gelmesi ümidiyle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyucaz.Burda yazan saçma sapan yazılara aldırış etmeyin değerli chef arkadaşlar.Ne kadar zor durumda olduğunuzu biliyoruz.Hepinize sağlıklı güzel güzel günler dilerim.saygılarımla K/A 1:)))
  • Şeflerimizin dönüşü bizi çok mutlu etti, bir an önce her şey eski haline döner umarım
  • Ne kadar gereksiz ve boş bir uygulama. Onlarda vasıf olsa zaten bu kadar hkaretten sonra donmezlerdi işlerine. Utanç verici bir durum
  • uçma fırsatı bulduğum arkadaşların gerçekten hepsi pırıl pırıl, oldukça donanımlı insanlardı. umarım birlikte yeniden eski güzel günlerimize döneriz, hayırlı olsun.
  • Kısa uçuşlarda nasıl başlayacak daha ortada corona yokken bütün isler yolundayken koskaca departmanı kapatıp yüzlerce fscyi işten attılar. Üstelik tk sizi alacak hic üzülmeyin diye yalanlar söyleyip hic kimseyi de işe almadılar. Bu saatten sonrada aklı olan kimse fsc olmaz her yıl kovulma muhabbetinizi cekmez.
  • arkadaşlar kalplerimiz sizinle hakkınızda hayırlısı olsun

Türk Hava Yolları'nın son yıllardaki en başarılı projelerinden biri olarak gösterilen 'Uçan Şef' uygulaması yeniden başlıyor.

THY ve Do&Co ortaklığındaki Turkish Do&Co tarafından yürütülen Flying Chef (FC) iuygulamasının Mayıs itibariyla yeniden başlayacağı öğrenildi.

2020 yılında kaldırılan uçan şef uygulamasının yeniden başlama kararı uçan şeflerde büyük heyecan yarattı. Uygulamanın kaldırılması ile uçan şef olarak görev yapan çalışanların bir kısmı işten çıkarılmış bir kısmı da ücretsiz izne gönderilmişti.

Pandemi döneminde uçuşların ciddi oranda azaltılması ve uçak içi ikramın kaldırılması sonrası tamamen bitirilme kararı alınan uygulamanın yeniden başlayacağı öğrenildi.

UZUN UÇUŞLARDA UYGULAMA YENİDEN BAŞLIYOR

Bu kapsamda; Ücretsiz izinde olan uçan şeflerin yeniden çağrılmaya başladığı ve Mayıs ayı itibariyla uzun uçuşlarda uygulamanın başlayacağı bildirildi. Şimdilik sadece uzun uçuşlarda başlayacak uygulamanın daha sonra kısa uçuşlarda da başlamasının planlandığı öğrenildi.

©AirportHaber

Uçan şeflere güzel haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

tecrübeli uçucu ~ 3 yıl önce
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu uçan şefler kadar gereksiz bir meslek grubu daha gelmedi THY'ye. yemek yapmazlar, akıcı dil konuşamazlar, menü hazırlamayı bilmezler, doğru düzgün mutfak eğitimi tecrübesi olmayan bu insanlara bu kadar yüksek maaş verilmesi çok saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amirim business tepsi kaldımı ~ 3 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırmızı şortli ~ 3 yıl önce
doco dünya kültürü mutfak yemek içki kültürü olan üst kalibre insanların bir araya geldiği bir şirket. büyük olan doco değil onun istihdam ettigi şeflerdir..tk da bu kadar tepki veren kesim de birşeyden anlamayan müteahit kafasındaki calısanlardır.estetik görgü nezaket kültür nedir fikri dahi olmayan .ırgat gibi iş anlayısı olan personeldir. kaliteden anlayan zaten takdir ediyor. önemli olan doco şu bu degil. o kalibredeki güzel adamların kadınların o ucakta sizlerle birlikte olması.. bu bir lütufdur... cok düzgün kabin ekipleri cok kalite kaptanlar var.ama bir o kadar da üçkagıtcı sıfatsız iş ceviren tipler var. işte onlar bu zarafet ile basa cıkamadıkları için agızlarına gelen çirkin sözü söylüyorlar şefe şuna buna kendi içlerinde bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 3 yıl önce
Haklısın.
WW ~ 3 yıl önce
Once ucak ve yer personelinin eski maaslar geriye gelsin de seflere bakariz O_o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 3 yıl önce
Mükemmel bir haber,THY nin en başarılı projelerinden biriydi.Heyecanla eski güzel günlerimizin gelmesi ümidiyle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyucaz.Burda yazan saçma sapan yazılara aldırış etmeyin değerli chef arkadaşlar.Ne kadar zor durumda olduğunuzu biliyoruz.Hepinize sağlıklı güzel güzel günler dilerim.saygılarımla K/A 1:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hijyen uzmanı ~ 3 yıl önce
Şeflerimizin dönüşü bizi çok mutlu etti, bir an önce her şey eski haline döner umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 3 yıl önce
Ne kadar gereksiz ve boş bir uygulama. Onlarda vasıf olsa zaten bu kadar hkaretten sonra donmezlerdi işlerine. Utanç verici bir durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem ~ 3 yıl önce
Reis Türkiye’nin durumu çok iyide ekonomi çok iyi herşey dört dörtlükte sen gelmiş neden bahsediyorsun. Şuanda pilotajı bitirip işe alınmayan ve bekleyen 100 lerce genç var . Adamlar napsın gelmeyip dışarda kimse iş bulamıyor . Azıcık Empati yap :) hep ben hep ben olmaz
sef ~ 3 yıl önce
bunu yazan halaa donemeyen sef :)
CC 1 ~ 3 yıl önce
uçma fırsatı bulduğum arkadaşların gerçekten hepsi pırıl pırıl, oldukça donanımlı insanlardı. umarım birlikte yeniden eski güzel günlerimize döneriz, hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 3 yıl önce
Kısa uçuşlarda nasıl başlayacak daha ortada corona yokken bütün isler yolundayken koskaca departmanı kapatıp yüzlerce fscyi işten attılar. Üstelik tk sizi alacak hic üzülmeyin diye yalanlar söyleyip hic kimseyi de işe almadılar. Bu saatten sonrada aklı olan kimse fsc olmaz her yıl kovulma muhabbetinizi cekmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc’ye ~ 3 yıl önce
Yer görevi verilmeyecekmiş fcler yapacak hatlarıda düşünceleri bu
somoncu ~ 3 yıl önce
arkadaşlar kalplerimiz sizinle hakkınızda hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000