11 Mayıs 2017, Perşembe 12:12:47

Turkish Cargo hız kesmiyor

Türk Hava Yolları Kargo 2017 yılında büyümesini sürdürdü.
  • Nereden nereye. Şirketin istikrarı ile Ülke paralel
  • Beni övme başkan bana para ver. Yok şöyle büyüdük yok böyle büyüdük büyüyoruzda biz çalışanlar hep ufalıyoruz maddi olarak. Büyüsün tabi şirket taşımacılıkta dünya devi olsun inşallah ama çünki aması var birazda işi ehline veriniz tanıdıktı bizdendi zihniyetiyle kargo kreş'e döndü iyice şuanda ülkede rakibi olmadığından bu yükseliş.ayrıca bu büyüme ambarda çalışan ofisde bölge yapan apronda ter döken taşeron kardeşlerimin başarısıdır.Sabah işe gelip Kantinde saat 10'a kadar oturup 11 de kahve molası verip 12 de yemeğe gelenlerin değil. Keşke yukarda yorumda arkadaşın dediği gibi olsa keşke hakedene hak ettiği değer verilse ama nerde bu büyümede emeği geçenleri kimse görmez. Herkez o yorumda banane diyen arkadaşl yüceltir içerde. Neyse rehavete kapılmadan çalışmamız kantin memurlarına rağmen demorilize olmadan onları ve olumsuzlukları görmezden gelerek koşmamız ve şirketimizi zirveye taşımamız lazım. Bizi kimse görmesede kafamızı yastığa koyduğumuzda huzurla uyuyorsak problem yok demektir. Nice büyük Başarılara Turkish Cargo.
  • mal taşımak her zaman daha karlıdır.
  • Maşallah 41 kere. Taşeronundan tklısına özveriyle çalışanların başarısıdır bu
  • Bilal Ekşi neden kendi kişisel hesabından duyurur ki bunu? TK'nın resmi Twitter hesabı yok mu?
  • Zarari da duyursaydiniz.1milyar 402 milyon TL lik
  • Ben bildim bileli kargo büyüyor. 41 kere maşallah!
  • Bana ne yararı var bana ne

Türk Hava Yolları Kargo 2017 yılında büyümesini sürdürdü.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin Twitter'da duyurduğu rakamlara göre; Turkish Kargo, 2016 yılına göre gelirde yüzde 19, taşınan yükte yüzde 17 büyüyerek pazar payını artırdı.

 

Turkish Cargo hız kesmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

THY Türkiye Turnusoludur ~ 7 yıl önce
Nereden nereye. Şirketin istikrarı ile Ülke paralel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz sitem biraz gerçek ~ 7 yıl önce
Beni övme başkan bana para ver. Yok şöyle büyüdük yok böyle büyüdük büyüyoruzda biz çalışanlar hep ufalıyoruz maddi olarak. Büyüsün tabi şirket taşımacılıkta dünya devi olsun inşallah ama çünki aması var birazda işi ehline veriniz tanıdıktı bizdendi zihniyetiyle kargo kreş'e döndü iyice şuanda ülkede rakibi olmadığından bu yükseliş.ayrıca bu büyüme ambarda çalışan ofisde bölge yapan apronda ter döken taşeron kardeşlerimin başarısıdır.Sabah işe gelip Kantinde saat 10'a kadar oturup 11 de kahve molası verip 12 de yemeğe gelenlerin değil. Keşke yukarda yorumda arkadaşın dediği gibi olsa keşke hakedene hak ettiği değer verilse ama nerde bu büyümede emeği geçenleri kimse görmez. Herkez o yorumda banane diyen arkadaşl yüceltir içerde. Neyse rehavete kapılmadan çalışmamız kantin memurlarına rağmen demorilize olmadan onları ve olumsuzlukları görmezden gelerek koşmamız ve şirketimizi zirveye taşımamız lazım. Bizi kimse görmesede kafamızı yastığa koyduğumuzda huzurla uyuyorsak problem yok demektir. Nice büyük Başarılara Turkish Cargo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 7 yıl önce
mal taşımak her zaman daha karlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 7 yıl önce
Maşallah 41 kere. Taşeronundan tklısına özveriyle çalışanların başarısıdır bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 7 yıl önce
Acaba kargo bölümünün neredeyse tamamı taşeron ücret torpilli çalışmayanin 1/4 ücret. O yüzden karlılık artmasın.
taşeron kardeş ~ 7 yıl önce
haklısın da siz de birlik olun tepki gösterin hakkınızı arayın biat kültüründen vazgeçin...
Boş laf ~ 7 yıl önce
Hakkınızı arayın biat etmeyin bilmem ne nerede okuyorsun bu masalları sabah akşam mescitlerden çıkmayan arkadaşlar HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. Madem bu kadar günahsızsın ilk taşı sen atda görelim. Millet borç batağında sendika lafı geçse işten atılmakla tehdit ediliyo ki geçmiş yaşanan örnekleri var. Yok hakkını ara yok biat etme falan deme yani anlayacağın Gölge etme başka ihsan istemem. Taşeronun hakkını yiy
boş laf'a ~ 7 yıl önce
hakkınızı arayın,biat etmeyin diyenlere nereden okuyorsun bu masalları diyenlere ne denilebilir ki ? birlik olsanız kim,kimi işten atabilir? o zaman susacaksınız,burada yorum yapmayacaksınız,kaderinize razı olup daha çok sömürüleceksiniz oldu mu şimdi...
Konuştu bal kabağı ~ 7 yıl önce
Yorum yapılmasıda mı zoruna gider oldu. Kadrolu olmayan yorum yapamaz mı sandın. Şirket içinde sizin vasfınız. Dışarda kadro yok. Madem bu kadar düşünüyorsun taşeron kardeşlerini pazartesi sabah çık yönetime sömürülüyo bu arkadaşlar de biz şirkete kart basıp yemek yemeğe geliyoruz asıl işi onlar yapıyor de var mı sende bu yürek. Arkanda babalar gibi sendika var hadi çık de anlat tüm gerçekliği sabah akşam koridorlardaki torpil muhabbetlerini hani sen hak aramayı biliyorsun ya çık anlat. Gerçi kime neyi anlatacaksın. Zamanın da girmişsiniz bu tarlaya oturun söğüt gölgesine yatın siz koçero tarlada ırgatlar çalışıyor. Sen çift maaşı düşün kardan payı düşün tatile pas nasıl uçarımı düşün. Boş ver sen taşeronun sömürülmesini boş lafa karnımız tok bunu sende bende iyi biliyoruz. Kart basmayı unutma sen :)
konuştuk ! ~ 7 yıl önce
daha yorumlarda anlatılmak isteneni anlayamıyorsun yorum yapıyorsun. yönetim neyin ne olduğunu bilmiyor mu? gidip onlara laf söylesene. siz herşeye müstehaksınız. siz üç kuruşa,haksız,hukuksuzca çalışın,örgütlenmeyin,birlik olmayın,sendikalı olmayın,milleti kıskanın,aranızdan torpille thy'ye geçen taşeronların yakalarına yapışmayın, biz kadrolular da her zamanki gibi bol maaşımızın,ikramiyelerimizin,dünyayı beleşe gezmemizin tadını çıkaralım ...
Yine duramadı ~ 7 yıl önce
Konuştun ama yine boş konuştun hani kardeştik :) dayanamadın dimi cahilliğini içindeki kinini şirketin imkanlarını nispet yaparak üste çıkmaya çalıştın. Sana üstadın güzel bir şiiri ile veda ediyorum. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin! Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren? Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir haya öğren! Paramız, çift maaşımız, sendikamız yok ama Allaha şükür insanlığımızı yitirmedik.
Ne alaka? ~ 7 yıl önce
Bilal Ekşi neden kendi kişisel hesabından duyurur ki bunu? TK'nın resmi Twitter hesabı yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Zarari da duyursaydiniz.1milyar 402 milyon TL lik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 7 yıl önce
Ben bildim bileli kargo büyüyor. 41 kere maşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bana ne ~ 7 yıl önce
Bana ne yararı var bana ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ne ~ 7 yıl önce
Evet sana ne? Sen yatarken nasıl maaş alırım, nasıl önüme geleni kötülerim, nasıl en ufak bir katkı sağlamasam mesaimi doldururum onun hesabını yap. Şirketin başarısından, kendini parçalayan hayatını adayan insanların emeğinden sana ne?
Xxx ~ 7 yıl önce
Madem sanane sana yararı yok neden okursun ve neden yorum yapma ihtiyacı hissedersin
Size ne ~ 7 yıl önce
Size ne hahahaha ben aeroflota bakarim kess

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000