17 Temmuz 2017, Pazartesi 10:48:12

Turkish Cargo'dan büyük kolaylık

Müşterilerine sağladığı geniş network imkânı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan öncü marka Turkish Cargo, bir ilke daha imza atarak yurtiçindeki bireysel müşterilerine daha da yakınlaşıyor.
  • 1990 lı yıllarda şehir içi kargo ofisi vardı bu yönetim zamanında kargo,kurye şirketlerinin baskısıyla kapatılmıştı ne oldu kargo şirketlerinden yem mi kesildi .
  • thy kargo'da feto temizliği hala neden yapılmıyor ? kimin ne olduğu nasıl işe girdikleri ortada üstelik. kimden korkuluyor ya da neden korunuyorlar ?
  • Ben de bir sey sandim. Mevcut ofise 2 mada atmislar anladigim kadariyla.
  • hayirli olsun rekabet guzeldir...iyidir..tipki diğer kurye şirketleri gibi thy de hizmet verecek..

Müşterilerine sağladığı geniş network imkânı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan öncü marka Turkish Cargo,  bir ilke daha imza atarak yurtiçindeki bireysel müşterilerine daha da yakınlaşıyor. Müşteri memnuniyetini önceliği olarak belirleyen Turkish Cargo, sefer gerçekleştirdiği yurtiçi havalimanlarındaki ofislerinden ayrı olarak planladığı ‘’Şehir Ofisleri’’ projesini İstanbul’da açtığı yeni ofis ile başlattı.

Bugüne kadar İstanbul’dan iç hat kargo gönderilerinin ve teslimlerinin yapıldığı Atatürk Havalimanı (AHL) ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na (SAW) ilave olarak Bireysel Müşteriler için Taksim şehir ofisini hizmete açtı. Böylelikle iç hat kargo kabul ve teslim işlemleri İstanbul’un yoğun trafiğinde vakit kaybetmeden Türk Hava Yolları’nın Harbiye Satış binasında bulunan Mini Port ofisinden yapılabilecek.

Sadece Genel Kargo kabulünün yapılacağı ofiste, parça başına maksimum 30 kg. sınırı getiren Turkish Cargo, 08:00-17:00 saatleri arasında açık olan bu ofise gün içerisinde 3 adet Ring araç ile ücretsiz servis düzenleyecek.

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden ve +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.

Turkish Cargo'dan büyük kolaylık

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Mehmet Çetin ~ 6 yıl önce
1990 lı yıllarda şehir içi kargo ofisi vardı bu yönetim zamanında kargo,kurye şirketlerinin baskısıyla kapatılmıştı ne oldu kargo şirketlerinden yem mi kesildi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 7 yıl önce
thy kargo'da feto temizliği hala neden yapılmıyor ? kimin ne olduğu nasıl işe girdikleri ortada üstelik. kimden korkuluyor ya da neden korunuyorlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandim ~ 7 yıl önce
Ben de bir sey sandim. Mevcut ofise 2 mada atmislar anladigim kadariyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
hayirli olsun rekabet guzeldir...iyidir..tipki diğer kurye şirketleri gibi thy de hizmet verecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000