20 Mayıs 2019, Pazartesi 11:28:16

THY Teknik'in acı günü

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de muaneye müdürü olarak görev yapan İlker Sunaoğlu hayatını kaybetti.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insallah. Hocamı unutmak mümkün değil.
  • Bir çok kişi kuyusunu kazardı, kendi biriminin içinden, sürekli arkasından konuşurlardı, Allah rahmet eylesin o kadar iyi insandi bana göre, ama sorsan kimseyi memnun edememiştir. Türk Hava Yollari yakinda batinca insanlarin bu fesatliklari yok olucak.
  • Vefat edeli Hocamın 1 yıldan fazla oldu. Allah nurlar içinde yatırsın. Mekanı cennet olsun. Hala kendisini özlem ile anıyoruz. Unutulacak gibi bir insan değil. Emeğin ödenmez hocam.
  • Personele asla müdürlük taslamayan, hatta personelin altında çalışıyormuş gibi muhabbet eden güleryüzlü güzel insan, Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah..
  • Hocam Mekanin Cennet olsun
  • Allah gani gani rahmetiyle nazar eylesin. Tüm sevenlerine sabır versin. Her nefis ölümü tadacaktır. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah ve vatan sevgisini aşıladı bize kalbimiz'desin ilker hocam :(
  • Bir başarı hikayesiydi İlker hoca ve etrafında bu başarısını kabul etmeyen takdir etmeyen ama emeği geçmiş bir çok arkadaşımız vardı. Bu arkadaşların çoğu onun sayesinde havacılık camiasında yer edindiler. Ama ne yerlerinin ne de onun kıymetini bildiler. Hadi bakalım şimdi meydan size kaldı o eleştirdiğiniz yanlışların kaç mislini yapacaksınız hepsini çok yakında göreceğiz. Yeri doldurulamayacak bir kayıp çok acı çok üzücü bir kayıp. Mekanın cennet olsun hocam nurlar içinde uyu...
  • NDT ailesi olarak bizler için çok acı bir kayıp oldu. Bu zamansız gidişin bizleri çok üzdü hocam. Sevenlerine rabbim sabırlar versin.
  • Güzel insan sana bu ölüm hiç yakışmadı ne yasama sevincine, ne azmine, ne çalışkanlığına ne de güler yüzüne olmadı be hocam, bizim içimizi yaktın gittin ve senin gidişinle NDT de bir devir kapandı. Hepimizin başı sağ olsun nurlar içinde uyu güzel insan.
  • Ah be hocam içimizi yaktın. Hakkını ödeyemeyiz. Öğrettiğin herşey için sonsuz teşekkürler. Hep söylediğin gibi işimize saygı duymaya, hayat boyu öğrenmeye, ülkemiz ve insanlık için çalışkan olmaya devam edeceğiz. Seni seviyoruz.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de muaneye müdürü olarak görev yapan İlker Sunaoğlu hayatını kaybetti.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'nin Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonunda görev yapan tahribatsız muaneye müdürü İlker Sunaoğlu'nun geçirdii kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Cenaze Namazı'nın bugün ikindi namazına müteakip Yeşilköy Mecidiye Camii'nde kılınacağı merhum Sunaoğlu'nun cenazesinin yarın öğlen namazının ardından Afyon İmaret Camii'nden kaldırılacağı bildirildi.

THY Teknik'in acı günü

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

NDT ~ 5 ay önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insallah. Hocamı unutmak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ndt içinden ~ 3 yıl önce
Bir çok kişi kuyusunu kazardı, kendi biriminin içinden, sürekli arkasından konuşurlardı, Allah rahmet eylesin o kadar iyi insandi bana göre, ama sorsan kimseyi memnun edememiştir. Türk Hava Yollari yakinda batinca insanlarin bu fesatliklari yok olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 3 yıl önce
Dostum saçma sapan konuşrak milettin huzurunu kaçırma. Ayrıca adını yazda kim olduğunu bilelim.
THY TT NDT ~ 4 yıl önce
Vefat edeli Hocamın 1 yıldan fazla oldu. Allah nurlar içinde yatırsın. Mekanı cennet olsun. Hala kendisini özlem ile anıyoruz. Unutulacak gibi bir insan değil. Emeğin ödenmez hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Personele asla müdürlük taslamayan, hatta personelin altında çalışıyormuş gibi muhabbet eden güleryüzlü güzel insan, Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asnt ~ 5 yıl önce
Hocam Mekanin Cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. ~ 5 yıl önce
Allah gani gani rahmetiyle nazar eylesin. Tüm sevenlerine sabır versin. Her nefis ölümü tadacaktır. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah ve vatan sevgisini aşıladı bize kalbimiz'desin ilker hocam :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi Alex Değil ~ 5 yıl önce
Bir başarı hikayesiydi İlker hoca ve etrafında bu başarısını kabul etmeyen takdir etmeyen ama emeği geçmiş bir çok arkadaşımız vardı. Bu arkadaşların çoğu onun sayesinde havacılık camiasında yer edindiler. Ama ne yerlerinin ne de onun kıymetini bildiler. Hadi bakalım şimdi meydan size kaldı o eleştirdiğiniz yanlışların kaç mislini yapacaksınız hepsini çok yakında göreceğiz. Yeri doldurulamayacak bir kayıp çok acı çok üzücü bir kayıp. Mekanın cennet olsun hocam nurlar içinde uyu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli insan ~ 5 yıl önce
NDT ailesi olarak bizler için çok acı bir kayıp oldu. Bu zamansız gidişin bizleri çok üzdü hocam. Sevenlerine rabbim sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NDT Bizim İşimiz ~ 5 yıl önce
Güzel insan sana bu ölüm hiç yakışmadı ne yasama sevincine, ne azmine, ne çalışkanlığına ne de güler yüzüne olmadı be hocam, bizim içimizi yaktın gittin ve senin gidişinle NDT de bir devir kapandı. Hepimizin başı sağ olsun nurlar içinde uyu güzel insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örnekti ~ 5 yıl önce
Ah be hocam içimizi yaktın. Hakkını ödeyemeyiz. Öğrettiğin herşey için sonsuz teşekkürler. Hep söylediğin gibi işimize saygı duymaya, hayat boyu öğrenmeye, ülkemiz ve insanlık için çalışkan olmaya devam edeceğiz. Seni seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000