04 Ağustos 2016, Perşembe 11:17:31

THY Teknik'te 'FETÖ' operasyonu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm kamu kurumlarında başlatılan 'FETÖ' operasyonu kapsamında THY Teknik'te de 30 kişinin işine son verildi.
  • Parele yapı olarak bilinen bu örgüt bizlerede ev yaparak teslim edeceklerdi; tabi ki olmadı. Çünkü bu paralel yapı çıkana kadar FETO referansı olmadan şirket ya işine son veriyor du yada emekli ediyordu. Bizler rüzgarın nerden esiyor ise o yöne dönüyorduk. Tabiki onurlarından ödün vermeyen canla başla çalışan kişilerin işlerine son verildi.
  • THY TEKNİK personelinden FTÖ olarak bilinen örgütün yaptıracağı evlere kimler üye oldu. Bunların bu üye olan kişiler evlerine sahip oldular mı. Yatırdıkları paralar FTÖ örgütüne gelir mi sağlandı.
  • Ben 10 kere basvurdum almadilar niye alsinlar ki fetocu yandaslar varken insallah bundan sonra duzelir.
  • Sayın yöneticilerimiz. Sizden ricamız bu hainler haricinde suçluluğu bulunmayan arkadaşlarımızı işten çıkarmamanızdır. Böyle hassas bir konuda kimin Föte örgütüne üye olup olmadıgı araştırılıp öyle sonuca varılmalıdır. Referanslar , iletişimler , hesap hareketleri , şüpheli seyahatler araştırılarak işten atma kararı alınmalıdır. Suçsuz kardeşlerimiz de yanmasın. Saygılarımla.
  • Bu gun yazmistim. Teknikte. Hamdulalar hala yerinde duruyorlarmi Sira onlara geldi, unutmayin ekmekle oyniyan Allah. Burunlarindan getirir. Mevlam sonsuz guce sahiptir,
  • FETOnun merkezi ABD,THY ABD'de mahalli calisanlarin % 50 si FETO uyesi.Ozellikle mahalli sefler peki bunlar ne zaman isten cikarilacaklar?
  • Yalandan Tayyipçi görünen FETÖ cü müdürler ! Hepinizi biliyoruz! Kökünüzü kazıyacağız!
  • malesef taşeron unutuluyor
  • Maalesef birkaç ay bu ayıklamalardan dolayı zor geçecek ama lazım.Zamanında bu hainlere bağış yapıyoruz diye kıvananlar şimdi köşe bucak kaçıyor, hesap hareketlerine kadar bakılsın,bariz bağlantısı olanlar için gereği zaten yapılır,yönetim dedikoduya bakmaz, gerisi düşünmeden işine gücüne baksın gözünü dört açsın.Vatana hizmet böyle olur.
  • Bu dönemde işe alınanların hangilerinin FETÖ cu olduğunu en iyi onları işe alan yöneticiler (İnsan kaynakları yöneticileri) bilir. Çünkü sınavla ve seçerek işe alım yapılmayan bu dönemde işe alınanları belirleyenler onlardı. Bu kişileri hangi ilişkileri nedeniyle işe başlattıklarını bilmeleri gerekir. Aksi taktirde THY Teknikteki risk devam edecektir.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm kamu kurumlarında başlatılan 'FETÖ' operasyonu kapsamında THY Teknik'te de 30 kişinin işine son verildi.

Türk Hava Yolları'nın iştiraki olan THY Teknik A.Ş'de, AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, şu ana kadar yaklaşık 30 kişi işten çıkarılırken incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Bir süredir çalışmalarını sürdüren Teknik A.Ş; eğitim, idari bölümler, mühendislik departmanı ve şeflik düzeyinde olmak üzere 'FETÖ/PDY' ile bağlantısı tespit edilen 30 kişinin THY Teknik ile ilişiğini sonlandırdı.

THY Teknik'te 'FETÖ' operasyonlarının sürdüğü ve incelemelerin devam edeceği kaydediliyor.

Kısa bir süre önce de Türk Hava Yolları'ndan 211, TGS'den de 78 kişinin işine son verilmişti.

©AirportHaber

THY Teknik'te 'FETÖ' operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

İÖ ~ 8 yıl önce
Parele yapı olarak bilinen bu örgüt bizlerede ev yaparak teslim edeceklerdi; tabi ki olmadı. Çünkü bu paralel yapı çıkana kadar FETO referansı olmadan şirket ya işine son veriyor du yada emekli ediyordu. Bizler rüzgarın nerden esiyor ise o yöne dönüyorduk. Tabiki onurlarından ödün vermeyen canla başla çalışan kişilerin işlerine son verildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
THY TEKNİK personelinden FTÖ olarak bilinen örgütün yaptıracağı evlere kimler üye oldu. Bunların bu üye olan kişiler evlerine sahip oldular mı. Yatırdıkları paralar FTÖ örgütüne gelir mi sağlandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahis ~ 8 yıl önce
Ben 10 kere basvurdum almadilar niye alsinlar ki fetocu yandaslar varken insallah bundan sonra duzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
Sayın yöneticilerimiz. Sizden ricamız bu hainler haricinde suçluluğu bulunmayan arkadaşlarımızı işten çıkarmamanızdır. Böyle hassas bir konuda kimin Föte örgütüne üye olup olmadıgı araştırılıp öyle sonuca varılmalıdır. Referanslar , iletişimler , hesap hareketleri , şüpheli seyahatler araştırılarak işten atma kararı alınmalıdır. Suçsuz kardeşlerimiz de yanmasın. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
Bu gun yazmistim. Teknikte. Hamdulalar hala yerinde duruyorlarmi Sira onlara geldi, unutmayin ekmekle oyniyan Allah. Burunlarindan getirir. Mevlam sonsuz guce sahiptir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto Merkez ~ 8 yıl önce
FETOnun merkezi ABD,THY ABD'de mahalli calisanlarin % 50 si FETO uyesi.Ozellikle mahalli sefler peki bunlar ne zaman isten cikarilacaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçak ~ 8 yıl önce
Kaçak yaşayan fetöcuları temizlediler sen merak etme
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Nokta atisi bir tespit olmus. Abd yi ozellikle mahalli seflerden temizlemek lazim bravo.%100 hakli dogru bilgi.
TK ~ 8 yıl önce
Yalandan Tayyipçi görünen FETÖ cü müdürler ! Hepinizi biliyoruz! Kökünüzü kazıyacağız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıuı ~ 8 yıl önce
malesef taşeron unutuluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Kimin umruda ki taşeron. Taşeron ölsün diyorlar.
Huzur ~ 8 yıl önce
Maalesef birkaç ay bu ayıklamalardan dolayı zor geçecek ama lazım.Zamanında bu hainlere bağış yapıyoruz diye kıvananlar şimdi köşe bucak kaçıyor, hesap hareketlerine kadar bakılsın,bariz bağlantısı olanlar için gereği zaten yapılır,yönetim dedikoduya bakmaz, gerisi düşünmeden işine gücüne baksın gözünü dört açsın.Vatana hizmet böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Kalkan ~ 8 yıl önce
Bu dönemde işe alınanların hangilerinin FETÖ cu olduğunu en iyi onları işe alan yöneticiler (İnsan kaynakları yöneticileri) bilir. Çünkü sınavla ve seçerek işe alım yapılmayan bu dönemde işe alınanları belirleyenler onlardı. Bu kişileri hangi ilişkileri nedeniyle işe başlattıklarını bilmeleri gerekir. Aksi taktirde THY Teknikteki risk devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000