30 Eylül 2021, Perşembe 11:05:18

THY Teknik'te istifa

THY Teknik A. Ş'de Bilgi Teknolojileri çalışanı İsmail Karacan, şirket içinde adalet ve ahlaki çöküntüye dikkat çekerek istifa etti.
  • onlarca yılın emeğini, alın terini tek seferde silip atan bu babayiğit genç arkadaşımıza ve çiçeği burnunda diğer tüm mesai arkadaşlarımıza selam olsun. ne onurlu bir hareket. beğenmemiş ve basmış istifasını. darısı bunu yapma cesaretini gösteremeyen kardeşlerime.
  • Maalesef durumun boyle olacagini on gormus ve ilk zamanlar kacmistim ciflikten. Su anda icerideki arkadaslarla konustukca uzuluyorum. Onceki mudur zamaninda da vardi zira bu kadar sikintili degildi. Sorunlar genel mudur yardimcisina kadar gitti. Kidemli abiler ilgili kisilerle gorustu zira degisen bir sey yok. Bazi arkdaslar geri donus alamayinca mudurluk degistirdi bazilari cikislarini aldi. Ama sevindigim konu ise cikanlarin hic biri daha kotu yere girmedi. Kaybeden thyTeknik oldu.
  • Yazıklar olsun. Insan kazanmak yerine mobbing yaparak insanları bıktırıp gitmesini beklemek hainlik değil midir. Bunu en güzel fetocular yapıyordu zamanında kendi adamlarını yerleştirmek için. Yorumları okuyunca daha içeride mobbing yapılan arkadaşlar var olduğu söyleniyor, umarım onlarıda bıktırmazlar. Zalimler aldıkları ahlar ile mutluluğa ereceklerini zannediyorlarda fazla umutlanıyorlar.
  • Herşey bir yana bay3 r1 şefliğine daha vasıflı biri gelir mi acaba
  • Bu arkadaşın yöneticisi mi Ufuk Üngör. Hala çalışmaya devam ediyormu. Başta İsmail ve diğerlerinin hakkını savunması lazım. Btdeki yöneticilerin açıklaması yapması gwrekiyor
  • istifa et o zaman neyi bekliyorsun. Bu maili atabilirsin her zaman.
  • Descartes evet devrim demisken sapka devrimi gibi mi yoksa bir gecede okur yazar oraninin yuzde 1 e dusurulmesi mi? Birde olayi dine baglamaniz yokmu ? neyin kafasini yasiyor her firsatta dine saldirmanin yolunu ariyorsunuz ?
  • teknoda da durum da farklı değil, işine gelmeyen dolgun maaşlıların kesinti dönemi tek tek başka bir arpalığa kaçtığı dönemde, tam manasıyla ırgat gibi çalıştırılan bir müdürlükte, 9-10 yıllık personellere giriş seviyesi titlelar dağıtıldı, ne hikmetse ne yaptığı belirsiz müdürlüklerdeki yeni mezunlara onlardan yüksek titlelar verildi... adalet bir kadın ismi...
  • İsmail Karacan kahramandır. O gitmiş olsada biz burada hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Teknoloji aş yeni bir çiftlik alanı. Başta başkanlar sonra müdürler değişmedikçe burası temizlenmez.
  • istifa et o zaman neyi bekliyorsun

THY Teknik A. Ş'de Bilgi Teknolojileri çalışanı İsmail Karacan, şirket içinde adalet ve ahlaki çöküntüye dikkat çekerek istifa etti.

THY Teknik A. Ş' de yazılım mühendisi olarak görev yapan İsmail Karacan, 3 yıldır görev yaptığı işinden istifa etti. Genç mühendisin istifa sonrası veda mailinde yaptığı adalet ve ahlak dikkat çekti.

Yöneticileri tarafından mobbinge maruz kaldığı iddia edilen mühendisin veda maili şu şekilde:



THY Teknik'te istifa

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

vay ~ 2 yıl önce
onlarca yılın emeğini, alın terini tek seferde silip atan bu babayiğit genç arkadaşımıza ve çiçeği burnunda diğer tüm mesai arkadaşlarımıza selam olsun. ne onurlu bir hareket. beğenmemiş ve basmış istifasını. darısı bunu yapma cesaretini gösteremeyen kardeşlerime.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskici ~ 2 yıl önce
Maalesef durumun boyle olacagini on gormus ve ilk zamanlar kacmistim ciflikten. Su anda icerideki arkadaslarla konustukca uzuluyorum. Onceki mudur zamaninda da vardi zira bu kadar sikintili degildi. Sorunlar genel mudur yardimcisina kadar gitti. Kidemli abiler ilgili kisilerle gorustu zira degisen bir sey yok. Bazi arkdaslar geri donus alamayinca mudurluk degistirdi bazilari cikislarini aldi. Ama sevindigim konu ise cikanlarin hic biri daha kotu yere girmedi. Kaybeden thyTeknik oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Yazıklar olsun. Insan kazanmak yerine mobbing yaparak insanları bıktırıp gitmesini beklemek hainlik değil midir. Bunu en güzel fetocular yapıyordu zamanında kendi adamlarını yerleştirmek için. Yorumları okuyunca daha içeride mobbing yapılan arkadaşlar var olduğu söyleniyor, umarım onlarıda bıktırmazlar. Zalimler aldıkları ahlar ile mutluluğa ereceklerini zannediyorlarda fazla umutlanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Victor Hugo ~ 2 yıl önce
Herşey bir yana bay3 r1 şefliğine daha vasıflı biri gelir mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi yönetici ~ 2 yıl önce
Bu arkadaşın yöneticisi mi Ufuk Üngör. Hala çalışmaya devam ediyormu. Başta İsmail ve diğerlerinin hakkını savunması lazım. Btdeki yöneticilerin açıklaması yapması gwrekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknike cevap ~ 2 yıl önce
istifa et o zaman neyi bekliyorsun. Bu maili atabilirsin her zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doritos ~ 2 yıl önce
Descartes evet devrim demisken sapka devrimi gibi mi yoksa bir gecede okur yazar oraninin yuzde 1 e dusurulmesi mi? Birde olayi dine baglamaniz yokmu ? neyin kafasini yasiyor her firsatta dine saldirmanin yolunu ariyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
techno. ~ 2 yıl önce
teknoda da durum da farklı değil, işine gelmeyen dolgun maaşlıların kesinti dönemi tek tek başka bir arpalığa kaçtığı dönemde, tam manasıyla ırgat gibi çalıştırılan bir müdürlükte, 9-10 yıllık personellere giriş seviyesi titlelar dağıtıldı, ne hikmetse ne yaptığı belirsiz müdürlüklerdeki yeni mezunlara onlardan yüksek titlelar verildi... adalet bir kadın ismi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 2 yıl önce
İsmail Karacan kahramandır. O gitmiş olsada biz burada hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Teknoloji aş yeni bir çiftlik alanı. Başta başkanlar sonra müdürler değişmedikçe burası temizlenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yap ~ 2 yıl önce
istifa et o zaman neyi bekliyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fransız 2 ~ 2 yıl önce
Aha okuduğunu anlayamayan bir kardeş daha

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000