11 Mayıs 2023, Perşembe 13:03:06

THY Teknik'te usulsüzlük iddiası; Rıza göstermeyen doktorlar işten atılıyor!

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ile ilgili bazı usulsüzlüklerin döndüğü, buna karşı çıkanların da mobbing ile istifaya zorlandığı ya da işten çıkarıldığı iddia edildi.
  • Thy teknikte dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun
  • Çok az kaldı güzel günlere
  • videolarda ne haltlar yedikleri bir bir ifşa oluyor. Sadece Thy teknik değil her yerde ne dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun. Bir de bunlar iyi ki dini bütün,alınları secdeye değen,haramı,helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir
  • Olur kardeşim olur burda herşey olur yeterki yönetim isdesin
  • Japonyada Hongkongta play station 5, Oyun Kolu vs kalmadi Hamd olsun
  • 10-20 kişilik gruplarla her hafta pass biletlerler uzakdoğuya gidiyordu bu teknik ekipleri, yoksa playstation ve iphoneları doldurup doldurup kaçak mı sokuyolardı onları da :)
  • Ayda 5 kez japonyaya giderek her gidişinde (görünen) 5 adet play station 5 getiren teknik personeli de incelense.....
  • Çok az kaldı güzel günlere.
  • Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bu çete tez zamanda çöker
  • 20 yıldır nasıl bir ülkede yaşıyoruz,nereyi,hangi kurumu,iktidardan kimi tutsan elinde kalıyor,videolarda ne haltlar yedikleri bir bir ifşa oluyor. Sadece Thy teknik değil her yerde ne dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun. Bir de bunlar iyi ki dini bütün,alınları secdeye değen,haramı,helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir. Eskiden de ülke olarak sorunumuz,sıkıntımız çoktu,geçim zordu,et, benzin o zaman da pahalıydı,torpil,hemşehricilik,haksızlık vs vardı ama hiçbir zaman mevcut iktidar dönemindeki kadar olmamıştı da az kaldı. Eğer millet hırsızı,arsızı,talancı,rüşvete yolsuzluklara,adiliklere bulaşmışları ve ülkenin halini beğeniyorsa mevcut iktidara oy versinler yok artık yeter,ülkemizi ve toplumumuzu iyice ahlaksızlaştıran,fakirleştiren, mahveden,siyasi güçle hem haksız yere sülale boyu zenginleşip hem de istedikleri haltları yiyenler gitsin gelenler de onlardan hesap sorsun istiyorsa yapmaları gereken de malum.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.  ile ilgili bazı usulsüzlüklerin döndüğü, buna karşı çıkanların da mobbing ile istifaya zorlandığı ya da işten çıkarıldığı iddia edildi.

AirportHaber’e ulaşan bilgilere göre; THY Teknik A.Ş’de yasaklı madde kullanımının yaygınlaştığı, bunu tespit eden iş yeri hekimlerinin de olayı kapatmadığı takdirde işten çıkarıldığı ileri sürüldü.

İddiaya göre; Daha önce yasaklı madde kullandığı belirlenen bazı teknisyenlerle ilgili doktor raporlarının yenilenmesi istendi. Mevcut iş yeri hekimi H.A’ya İs Sağlığı Güveniliği departmanı yetkilisi Ö.F tarafından ‘bu raporları değiştir’ talimatı verildi. Ancak doktor H.A, ‘muayene etmeden rapor değiştiremem’ yanıtını verdi.

Bunun üzerine doktor H.A ile İSG departmanı arasında kriz başladı.

10 BİN DOLARA VARAN RÜŞVET İDDİASI

Raporları değiştirmeyen ve bizzat yasaklı madde kullananlarla ilgili rapor düzenleyen doktor H.A, bir süre sonra mobbinge maruz kalarak baskı görmeye başladı. İddiaya göre; raporların değiştirilmesi karşılığında 10 Bin Dolara varan rüşvet çarkının döndüğü belirtildi.

Şirket içinde bu durumu organize eden bir yapının bulunduğu, ancak kimsenin bu duruma ses çıkarmadığı öne sürüldü.

Yapılan mobbinglerin bir yerden sonra ağır küfürlere de dönüştüğü iddia edilirken, doktorların önce başka Sabiha Gökçen’e sürüldüğü ardından da işten çıkarıldığı ifade edildi.

“KAÇAK MALZEMELER GETİRİLİYOR”

Kurum içindeki usulsüzlüklerden birinin de personeller aracılığı ile kaçak malzeme getirildiği ve bunların ambulanslar aracılığı ile meydandan çıkarıldığı iddia edildi.

Bu ve buna benzer usulsüzleri Etik Kurulu’nda anlatan doktor H.A’nın işe iade beklentisi ise havada kaldı. Tazminatsız olarak işten atılan H.A mahkemenin yolunu tuttu.

Hatta iddiaya göre; Bu gerekçelerle işten atılan iş yeri hekimlerinin THY’bin bağlantısının olduğu hiçbir firmada çalıştırılmadığı ve engellendiği öne sürüldü.

©AirportHaber







THY Teknik'te usulsüzlük iddiası; Rıza göstermeyen doktorlar işten atılıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

yusuf ~ 11 ay önce
Thy teknikte dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
celal ~ 11 ay önce
Çok az kaldı güzel günlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ersin ~ 11 ay önce
videolarda ne haltlar yedikleri bir bir ifşa oluyor. Sadece Thy teknik değil her yerde ne dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun. Bir de bunlar iyi ki dini bütün,alınları secdeye değen,haramı,helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5m=tss ~ 12 ay önce
Olur kardeşim olur burda herşey olur yeterki yönetim isdesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel Takkeli Teknik ~ 12 ay önce
Japonyada Hongkongta play station 5, Oyun Kolu vs kalmadi Hamd olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaaa ~ 12 ay önce
10-20 kişilik gruplarla her hafta pass biletlerler uzakdoğuya gidiyordu bu teknik ekipleri, yoksa playstation ve iphoneları doldurup doldurup kaçak mı sokuyolardı onları da :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TDP ~ 12 ay önce
Adamlara doğru dürüst para vermezsen onlarda ticarete atılır tabiki
Ps5 ~ 12 ay önce
Ayda 5 kez japonyaya giderek her gidişinde (görünen) 5 adet play station 5 getiren teknik personeli de incelense.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 12 ay önce
Çok az kaldı güzel günlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halit ~ 12 ay önce
Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bu çete tez zamanda çöker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her yer kokuşmuş ~ 12 ay önce
20 yıldır nasıl bir ülkede yaşıyoruz,nereyi,hangi kurumu,iktidardan kimi tutsan elinde kalıyor,videolarda ne haltlar yedikleri bir bir ifşa oluyor. Sadece Thy teknik değil her yerde ne dümenler dönüyor,hepsinin üstü örtülmeye çalışılıyor,mobbing,baskı,tehdit gırla hamdolsun. Bir de bunlar iyi ki dini bütün,alınları secdeye değen,haramı,helali bilenler ya aksi olsaymış neler olurmuş Allah bilir. Eskiden de ülke olarak sorunumuz,sıkıntımız çoktu,geçim zordu,et, benzin o zaman da pahalıydı,torpil,hemşehricilik,haksızlık vs vardı ama hiçbir zaman mevcut iktidar dönemindeki kadar olmamıştı da az kaldı. Eğer millet hırsızı,arsızı,talancı,rüşvete yolsuzluklara,adiliklere bulaşmışları ve ülkenin halini beğeniyorsa mevcut iktidara oy versinler yok artık yeter,ülkemizi ve toplumumuzu iyice ahlaksızlaştıran,fakirleştiren, mahveden,siyasi güçle hem haksız yere sülale boyu zenginleşip hem de istedikleri haltları yiyenler gitsin gelenler de onlardan hesap sorsun istiyorsa yapmaları gereken de malum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000