31 Ocak 2023, Salı 09:37:14

THY Teknik'te zam belirsizliği!

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de zam oranları belirlenmedi, çalışanlar duruma tepki gösterdi.
  • Bir isimin başında öz varsa örneğin özcelik asıl o sahtedir çünkü gerçek olan zaten o isimin ilavesiz sahibidir.
  • Burada kimseyi küçük düşürmek veya hor görmek istemiyorum ama Teknik destek personeli belirli bir tecrübe isteyip Teknisyenlik skalasına geçirin zihniyeti hayranlıkla izliyorum. Ki onlarında bizden aşşağı kalır yanıda yok teknisyen veya teknik destekte aynı şeylerden muzdarip. Sadece iş tazminatına yüzde 30 diğerlerini hiçe saymakla çok teşekkür ederiz.
  • :)) ya ne yzayim ar damar çatlamış teknikmis ya maaşlar hesaba yatacak zamminiz belli olmamış TGS atıp tutanlar size müstahak sürünün TGS sayesinde pirim aldınız ama maasiniza sahip cikamiyorsunuz okumuş korkaklar hadi işinize bakın hadi gururu yapmayın
  • 5M zamanı brüt olarak meil atmışlar hesaplamak için bir matematik hocası lazım herkes ayrı bir oran buluyor
  • Bile 40 aldı size en fazla 20 verirler
  • Yetkili teknisyen maaşı pegasusun yarısı oldu resmen. İlan açılsa da gitsek
  • ezilenlerin gür sesidir o recep tayyip erdoğan reisi seçelim bu zamlar artsın gidişat kötü
  • .
  • Muhtemelen beğenmeyen gider. geçen evraklarım için ikdm'ye gittim, insan pazarı gibiydi. kurul için gelen varmış evrak veren var, kabin de vardı galiba. bir yerlerden tanıdığı olanlar giriyorlar belli ki. içeridekilerin şikayetini dinleyeceklerini sanmıyorum. zaten seçim geliyor, bu ara konuları farklıdır. zam desenizde, budur diyip geçerler, içeriyi pek dinleyen bir firmamız yok maalesef.
  • Ülkede tüm şirketler %50'nin üzerinde zam verirken, AO'ya %20 verilmesi komik oldu. Es kaza aynısını Teknik için düşünüyorlarsa Mikail beyin vay haline. Pandemi de dahil şirketin başarısından bahsedip bahsedip sonra %50'nin altında zam verirse çarşı karışır. Herkes herşeyin farkında, C/S'e ilan açarsın kimse gelmez. Şirketi okul gibi görenlerle bu iş yürümez. Tecrübe ve yetenekle yürür. Sen yetkili personeline maaş vermeyip alttakilerin maaşı çok düşük kaldı sadece onlara zam yapayım dersen, orda kaybedersin. Bu şirketin at başı C/S'dir. Bunu unutmayın. Kime ne oran veriyorsanız tüm kıdem ve kademelere aynı oranı vermelisiniz. Prim bile dağıtılırken elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bu zammı bari adam akıllı yapın.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de zam oranları belirlenmedi, çalışanlar duruma tepki gösterdi.

Asgari ücret zam oranının açıklanmasıyla şirketler de zam oranlarını peş peşe açıklarken, Ocak ayının son günü gelmesine rağmen Türk Hava Yolları'nın iştiraki THY Teknik A.Ş'de zam oranları hala belirlenmedi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Teknik A.Ş'nin yetkili sendikası Özçelik İş Sendikası yetkilileri THY Teknik A.Ş yetkilieri arasında dün gerçekleşen görüşmeden de bir sonuç çıkmadı.Tarafların bir zam oranında anlaşamadığı ve bir sonraki görüşmede yeniden ele alınacağı kaydedildi.

Ocak ayının son günü gelmesine rağmen zamların belirlenmemiş olması çalışanlar tarafından tepki görürken, bir an önce kabul edilebilir bir zam oranının duyurulması talep edildi.

©AirportHaber

THY Teknik'te zam belirsizliği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Unutmayın! ~ 1 yıl önce
Bir isimin başında öz varsa örneğin özcelik asıl o sahtedir çünkü gerçek olan zaten o isimin ilavesiz sahibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paint Team ~ 1 yıl önce
Burada kimseyi küçük düşürmek veya hor görmek istemiyorum ama Teknik destek personeli belirli bir tecrübe isteyip Teknisyenlik skalasına geçirin zihniyeti hayranlıkla izliyorum. Ki onlarında bizden aşşağı kalır yanıda yok teknisyen veya teknik destekte aynı şeylerden muzdarip. Sadece iş tazminatına yüzde 30 diğerlerini hiçe saymakla çok teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAK ~ 1 yıl önce
:)) ya ne yzayim ar damar çatlamış teknikmis ya maaşlar hesaba yatacak zamminiz belli olmamış TGS atıp tutanlar size müstahak sürünün TGS sayesinde pirim aldınız ama maasiniza sahip cikamiyorsunuz okumuş korkaklar hadi işinize bakın hadi gururu yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M ~ 1 yıl önce
5M zamanı brüt olarak meil atmışlar hesaplamak için bir matematik hocası lazım herkes ayrı bir oran buluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf ~ 1 yıl önce
Yüzde kaç verilmiş, saf şirketi mail bile atmaktan aciz, 14 Şubat'ta maaşı alırken belli oluyor.
Tgs ~ 1 yıl önce
Bile 40 aldı size en fazla 20 verirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus forever ~ 1 yıl önce
Yetkili teknisyen maaşı pegasusun yarısı oldu resmen. İlan açılsa da gitsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezilenler ~ 1 yıl önce
ezilenlerin gür sesidir o recep tayyip erdoğan reisi seçelim bu zamlar artsın gidişat kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezilme ~ 1 yıl önce
20 yıldır yöneten yeniden seçildiğinde nasıl bir çözüm sunacak senin maaşına hiç muhakeme yaptınmı merak içindeyim
Akıl mantık ~ 1 yıl önce
Reis sayesinde bu şirket ve niceleri büyüdü ve binlerce insan ekmek yiyor. Devlet memuruna maaşını verebilmek için IMF lere yalvarıyordu bunları araştırmazsan, böyle biraz zorluk görünce ağlamaya başlarsın genç kardeşim
Zavallı akıl mantık ~ 1 yıl önce
Genç kardeşim diyorsun hani biz eskiyı biliriz siz bilmezsiniz mavalı okuyacan tabi bilgisiz eğitimsiz olunca bilmişlik çok olur. O genç kardeşin eskiden ev araba alabiliyordu patatesi domatesi BİLE çuvalla alıyordu. Kim ne yaptıysa ne kazandıysa eskiden yapmıştır büyük ihtimal hikaye anlatma
Tgs ~ 1 yıl önce
.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO 37x ~ 1 yıl önce
Muhtemelen beğenmeyen gider. geçen evraklarım için ikdm'ye gittim, insan pazarı gibiydi. kurul için gelen varmış evrak veren var, kabin de vardı galiba. bir yerlerden tanıdığı olanlar giriyorlar belli ki. içeridekilerin şikayetini dinleyeceklerini sanmıyorum. zaten seçim geliyor, bu ara konuları farklıdır. zam desenizde, budur diyip geçerler, içeriyi pek dinleyen bir firmamız yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkese eşit oran ~ 1 yıl önce
Ülkede tüm şirketler %50'nin üzerinde zam verirken, AO'ya %20 verilmesi komik oldu. Es kaza aynısını Teknik için düşünüyorlarsa Mikail beyin vay haline. Pandemi de dahil şirketin başarısından bahsedip bahsedip sonra %50'nin altında zam verirse çarşı karışır. Herkes herşeyin farkında, C/S'e ilan açarsın kimse gelmez. Şirketi okul gibi görenlerle bu iş yürümez. Tecrübe ve yetenekle yürür. Sen yetkili personeline maaş vermeyip alttakilerin maaşı çok düşük kaldı sadece onlara zam yapayım dersen, orda kaybedersin. Bu şirketin at başı C/S'dir. Bunu unutmayın. Kime ne oran veriyorsanız tüm kıdem ve kademelere aynı oranı vermelisiniz. Prim bile dağıtılırken elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bu zammı bari adam akıllı yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000