21 Mart 2023, Salı 09:55:32

THY Teknik'ten 119 Milyon Dolar kâr

Küresel uçak bakım-onarım (MRO) sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., 2022 yılına ait finansal raporlarını açıkladı.
  • Güzel de zarar,borç vs ne kadar? Ayrıca şu kadar kar ettik dedikleri rakamlara inanalım mı?
  • Zarar etmesi zaten mümkün değil kendi çalıp kendi oynuyor.reklama gerek yok
  • Rakamlara yalan söyletmek marifet oldu. 2019 rakamlarına ancak gelmiş.. şirket yeni nesil uçak komponent bakımları için yatırım yapmıyor, çalışanlar için yatırım yapmıyor, fiziksel alanın iyileştirmesi için yatırım yapmıyor, iştirakler için yatırım yapmıyor.. son 2 yılda kaybettiği müşterileri dikkate almıyor.. yokuş aşağı gidiyorsunuz beyler..kendinize çeki düzen verin, çalışanlarınıza yatırım verin, onlara ilham verin.. kolaylaştırın zorlaştırmayın, müjdeleyin nefret ettirmeyin,
  • kim uçakta çalışıyo kim çalışmıyo kadro ile ayırım. Uçak teknisyeni mi olur ismi uçak bakım uzmanı mı lisanssız ve off-wing çalışna teknisyenlerden ayrılmak istiyoruz. tüm sorunlar bu şekilde çözülecektir. Uçakta çalışana zam yapılmak isteniyor 15000 kişiyi etkilediği için yapılamıyor.
  • Oda birseymi TGS 40milyar TL yapıyor senede kâr totalde 47 milyar TL bu sene kazancı 5 milyarı depremzedelere gitti 10 bin TL marabalara gerisi baş yönetime nede olsa yüzde 40 bize yeter dimi zam
  • Devletin tüm imkanları elinde olan ayrıca hangar kapasitesi Avrupa'nın en iyilerin den olan bir bakım kuruluşu İçin rakam çok düşük değil mi? Bir ben mi yanlış anladım...
  • Tgs kapıyı göstermişti ne oldu alım yok demişti şirket ne hükmetse ilan açmak zorunda kaldı neden istifalar çok fazla insana değer yok bir şirket düşün başındaki zad çalışanlarına kapıyı gösteriyor yolcu anasına yedi sülalesine küfür etse fiziki saldırsa zarar verse yine uçabiliyor böyle bir vurdum duymazlık olamaz personeline sahip çıkmıyor aksine cevap verse işinden oluyor gülünç bir durum sözün bittiği yer 300 yakın istifa var asgari ücreten 3 kuruş fazla alıyoruz oda ceo diline dolamış çok para veriyoruz sizeeee tahammül edecek gücü kalmadı insanların geçim derdi altında ezilirken şirket personeline sahip çıkmıyor yazın sağlam patlıcak operasyon eytMemur kalan emekçi arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun..
  • Havacılık sektöründeysek Özçelik-iş’le ne işimiz var?
  • Demek 2 sene kesilen maaşımızı vereceksiniz !!!
  • Bunlar hep Genel Müdürümüz Mikail Bey sayesinde.

Küresel uçak bakım-onarım (MRO) sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., 2022 yılına ait finansal raporlarını açıkladı. Bir önceki yıla oranla yüzde 37 büyüme sağlayarak 1,42 milyar dolar gelir elde eden şirket, pazar payını yüzde 1,9'a çıkararak şirket tarihinin en yüksek büyüme oranını ve gelirini yakaladı.

Yıl içerisinde, Boeing 787 Dreamliner ve Airbus A350 uçak tipleri özelinde ilk üs bakım operasyonlarını tamamlayan şirket, Boeing 777-300ER iniş takımları üzerindeki ilk bakım işlemini de aynı yıl içerisinde gerçekleştirdi. 2022 yılında bin 193 adet uçak parça numarasını kabiliyetine katan şirket, yetkinliklerini ve müşterilerine sunmakta olduğu hizmet yelpazesini genişletti.

ŞİRKET TARİHİMİZDE BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞ OLDUK

Şirketin 2022 yılı performansı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Teknik. A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Havacılık sektörünün ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz kabiliyetlerimiz ve her geçen yıl daha da artırdığımız bakım kapasitemiz sayesinde yerli ve yabancı müşterilerimize kusursuz bir bakım-onarım hizmeti sunmaktayız. 2022 yılını, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz, pandemi öncesi dönemde yakaladığımız büyüme seviyesini ve gelir rakamlarını aştığımız bir yıl olarak geride bıraktık. Aynı dönemi, 1,42 milyar dolar gelir ve 119 milyon dolar operasyonel kâr ile kapatarak, şirket tarihimizde büyük bir başarıya imza atmış olduk. Şirketimize duydukları güven için müşterilerimize teşekkür ediyor, gösterdikleri azim ve özveri için çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Dünyanın farklı coğrafyalarında yer alan birçok hava yolu kuruluşuna komponent ve uçak bakım hizmeti sunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., 2022 yılında 649 uçağa üs bakım hizmeti sağladı, 221 iniş takımına ve 119.950 komponente bakım-onarım hizmeti sundu.

THY Teknik'ten 119 Milyon Dolar kâr

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Ya zarar? ~ 1 yıl önce
Güzel de zarar,borç vs ne kadar? Ayrıca şu kadar kar ettik dedikleri rakamlara inanalım mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 1 yıl önce
Zarar etmesi zaten mümkün değil kendi çalıp kendi oynuyor.reklama gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 1 yıl önce
Rakamlara yalan söyletmek marifet oldu. 2019 rakamlarına ancak gelmiş.. şirket yeni nesil uçak komponent bakımları için yatırım yapmıyor, çalışanlar için yatırım yapmıyor, fiziksel alanın iyileştirmesi için yatırım yapmıyor, iştirakler için yatırım yapmıyor.. son 2 yılda kaybettiği müşterileri dikkate almıyor.. yokuş aşağı gidiyorsunuz beyler..kendinize çeki düzen verin, çalışanlarınıza yatırım verin, onlara ilham verin.. kolaylaştırın zorlaştırmayın, müjdeleyin nefret ettirmeyin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni kadro ~ 1 yıl önce
kim uçakta çalışıyo kim çalışmıyo kadro ile ayırım. Uçak teknisyeni mi olur ismi uçak bakım uzmanı mı lisanssız ve off-wing çalışna teknisyenlerden ayrılmak istiyoruz. tüm sorunlar bu şekilde çözülecektir. Uçakta çalışana zam yapılmak isteniyor 15000 kişiyi etkilediği için yapılamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Oda birseymi TGS 40milyar TL yapıyor senede kâr totalde 47 milyar TL bu sene kazancı 5 milyarı depremzedelere gitti 10 bin TL marabalara gerisi baş yönetime nede olsa yüzde 40 bize yeter dimi zam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanki ~ 1 yıl önce
Devletin tüm imkanları elinde olan ayrıca hangar kapasitesi Avrupa'nın en iyilerin den olan bir bakım kuruluşu İçin rakam çok düşük değil mi? Bir ben mi yanlış anladım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ceo ~ 1 yıl önce
Tgs kapıyı göstermişti ne oldu alım yok demişti şirket ne hükmetse ilan açmak zorunda kaldı neden istifalar çok fazla insana değer yok bir şirket düşün başındaki zad çalışanlarına kapıyı gösteriyor yolcu anasına yedi sülalesine küfür etse fiziki saldırsa zarar verse yine uçabiliyor böyle bir vurdum duymazlık olamaz personeline sahip çıkmıyor aksine cevap verse işinden oluyor gülünç bir durum sözün bittiği yer 300 yakın istifa var asgari ücreten 3 kuruş fazla alıyoruz oda ceo diline dolamış çok para veriyoruz sizeeee tahammül edecek gücü kalmadı insanların geçim derdi altında ezilirken şirket personeline sahip çıkmıyor yazın sağlam patlıcak operasyon eytMemur kalan emekçi arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektör ~ 1 yıl önce
Havacılık sektöründeysek Özçelik-iş’le ne işimiz var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaslı Teknik ~ 1 yıl önce
Demek 2 sene kesilen maaşımızı vereceksiniz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalkan ~ 1 yıl önce
Bunlar hep Genel Müdürümüz Mikail Bey sayesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000