07 Şubat 2023, Salı 16:45:46

THY Teknik'ten alkışlanacak hareket; 2.3 Milyon Lira topladılar

THY Teknik A.Ş çalışanları deprem bölgesi için 2.3 Milyon TL topladı.
  • Şu anda para toplama yerine gıda,kıyafet,hijyen ürünleri, battaniye vs üreten şirketlerin bölgeye hiçbir ücret talep etmeden ürettiklerini göndermesi gerekir,herşey sadece devlet ve vatandaşlardan beklenmemeli...
  • Helal olsun kısa zamanda güzel harekat Rabbim gönlünüze göre versin
  • Allah heppinizden bin defa razı olsun,gerçekten yürekleri ısıtacak bir harekete imza atmış arkadaşlar,bizlerde böyle bir talepte bulunduk henüz yönetimden bir ses çıkmadı,bizde kendimizce maddi yardımlarımızı bireysel olarak yaptık.gerek afad olsun,gerek ahbap derneği ve kızılay olsun.kim ne yardim ederse rabbimiz razı olsun.gun yardımlaşma ve kardeşlik günüdür.
  • TGS personel olarak bizlerde gitmek istiyoruz ama şirket müsaade etmiyor bu ayıp size yeter tgs
  • Gizli kahramanlar, gerçek liderler sağ olsun.
  • Thy pilotları kabin yapmaz, pazar mesailerimizi verin, zam yapın derler,
  • Aynı şeyi şeflerimize müdürleriöize bizde söledik ama işten başka bişeyle ilgilenen kimse olmadı gerçekten yazık toplu bir şekilde tgs adınada birşeyler yapsaydık iyi olmazmıydı anca iş düşünün insanlıktan nasibimizi almamısız onu gördük bizler kendi kendimize afada mesaj atarak ahbapa yardım yaparak insanlara biraz kol kanat germekle yetinebildik oysaki daha iyi şeyler yapılabilirdi istedik hatta teknik gibi bizde o bölgede arama kurtarma çalısşmalarına katılmak istedik insanlara bi kap corba bi battaniye versek insanlarla ilgilensek bile yeterliydi adam adamdır dedik ama kimse sesimizi duymadı bu bence bize yakışmadı bizler o çalısmalaea katılmayı inanın cok istedik cok zor değil idari izinle 1 hafta okey deselerdi yeterdi aferin tgs yine olmaması gereken kişilerin olduğu yerlerde birşeye yaramadıgını gördük. Ayrıca tebrik ediorum sizi TEKNİK o bölgeye gidenlerede Allah kuvvet versin...
  • Tebrikler THY Teknik
  • Helal olsun arkadaşlar rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
  • Helal olsun. devletimiz ve milletimiz bir bütündür gün birlik günü vesile olan herkese Allah razı olsun

Önceki gün meydana gelen deprem nedeniyle harekete geçen şirketler arasında yer alan THY Teknik A.Ş, alkışlanacak bir başarıya imza attı. THY Teknik çalışanları 5 saat gibi kısa bir sürede 2.3 Milyon Lira maddi yardım topladı.

Önceki gece sabaha karşı Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.8 ve öğlen saatlerinde 7.6 şiddetindeki depremler sonrası hemen harekete geçen THY Teknik, yardım çalışmalarını aralıksız sürdüyor.

Kendi içinde kısa sürede örgütlenen çalışanlar, deprem bölgesi için gönüllü olmasının yanı sıra maddi yardımlarla da seferber oldu.

5 SAAT İÇİNDE 2.3 MİLYON LİRA

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; çalışanların ve yöneticilerin 5 saatte 2.3 Milyon Lira maddi yardım topladığı ve yarın AFAD'a teslim edileceği öğrenildi. THY Teknik'in depremde zarar görenlere yardım etmek için gösterdiği bu mücadele büyük takdir topladı.

Hatırlanacağı üzere THY Teknik çalışanlarından 200 kişi bölgeye gitmek üzere gönüllü oldu. Ayrıca kurum içerisinde kışlık kıyafet ve barınma ihtiyaçları iiçin malzeme toplama duyurusu yapıldı.

©AirportHaber

THY Teknik'ten alkışlanacak hareket; 2.3 Milyon Lira topladılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Yardım! ~ 1 yıl önce
Şu anda para toplama yerine gıda,kıyafet,hijyen ürünleri, battaniye vs üreten şirketlerin bölgeye hiçbir ücret talep etmeden ürettiklerini göndermesi gerekir,herşey sadece devlet ve vatandaşlardan beklenmemeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ikm ~ 1 yıl önce
Helal olsun kısa zamanda güzel harekat Rabbim gönlünüze göre versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist ~ 1 yıl önce
Allah heppinizden bin defa razı olsun,gerçekten yürekleri ısıtacak bir harekete imza atmış arkadaşlar,bizlerde böyle bir talepte bulunduk henüz yönetimden bir ses çıkmadı,bizde kendimizce maddi yardımlarımızı bireysel olarak yaptık.gerek afad olsun,gerek ahbap derneği ve kızılay olsun.kim ne yardim ederse rabbimiz razı olsun.gun yardımlaşma ve kardeşlik günüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıplı tgs ~ 1 yıl önce
TGS personel olarak bizlerde gitmek istiyoruz ama şirket müsaade etmiyor bu ayıp size yeter tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceyar ~ 1 yıl önce
Gizli kahramanlar, gerçek liderler sağ olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 1 yıl önce
Thy pilotları kabin yapmaz, pazar mesailerimizi verin, zam yapın derler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Aynı şeyi şeflerimize müdürleriöize bizde söledik ama işten başka bişeyle ilgilenen kimse olmadı gerçekten yazık toplu bir şekilde tgs adınada birşeyler yapsaydık iyi olmazmıydı anca iş düşünün insanlıktan nasibimizi almamısız onu gördük bizler kendi kendimize afada mesaj atarak ahbapa yardım yaparak insanlara biraz kol kanat germekle yetinebildik oysaki daha iyi şeyler yapılabilirdi istedik hatta teknik gibi bizde o bölgede arama kurtarma çalısşmalarına katılmak istedik insanlara bi kap corba bi battaniye versek insanlarla ilgilensek bile yeterliydi adam adamdır dedik ama kimse sesimizi duymadı bu bence bize yakışmadı bizler o çalısmalaea katılmayı inanın cok istedik cok zor değil idari izinle 1 hafta okey deselerdi yeterdi aferin tgs yine olmaması gereken kişilerin olduğu yerlerde birşeye yaramadıgını gördük. Ayrıca tebrik ediorum sizi TEKNİK o bölgeye gidenlerede Allah kuvvet versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 1 yıl önce
Tebrikler THY Teknik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs memur ~ 1 yıl önce
Helal olsun arkadaşlar rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY teknik güvenlik ~ 1 yıl önce
Helal olsun. devletimiz ve milletimiz bir bütündür gün birlik günü vesile olan herkese Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000