19 Aralık 2020, Cumartesi 15:22:34

THY Teknik'ten bir yerli üretim daha

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., yerli üretim uçak koltuğu ve galley’den sonra Türkiye’nin ilk yerli ve milli sunucu ile modemini üretme başarısını gösterdi.
  • easa onaylı da olsa kiralık uçağa takarsan geri teslimde söktürürler adama bir kez daha tasarruf ettim zannettiğin orjinalini fransadan alırsın. akp liler bilmez bunları
  • Koltuk sallanınca makam için bir anda güya yerli ve milli ne varsa yapmaya başlayanlar ve onlara para ve kişisel çıkarları için inananlara ne desek boş.
  • Ledli ekmek sepeti icad edenlerle aynı kafa işte
  • Yerli ve Milli kavramının tamamen yanlış anlaşıldığı bir dönemden geçiyoruz. Dünyayı tek bir pazar görmek en önemli millileşme adımı olmalı. Ikinci adım kesinlikle ve kesinlikle isim ve marka seçimi. Üçüncü ve en önemli adımlardan birisi bunu türkiye harici dünya pazarına satabilmek... Millileşme böyle olmalı... Hayırlı pazarlar.
  • Tebrikler, güzel olan herşeyi kutlarız!
  • Urunun adi %30 olmali bence.

Sivil havacılık alanında yürüttüğü millileşme çalışmalarına pandemi döneminde de hız kesmeden devam eden Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., yerli üretim uçak koltuğu ve galley’den sonra Türkiye’nin ilk yerli ve milli sunucu ile modemini üretme başarısını gösterdi. Sahip oldukları özellikler ile sektörde hâlihazırda bulunan rakiplerinden ayrılan ürünler, havayolu ile seyahat eden yolculara birçok yeni özellik ve üstün bir kalite vadediyor.

Tasarımı ve üretimi THY Teknik tarafından gerçekleştirildi

Uçaklarda medya içeriklerinin (film, müzik, video, gazete, dergi, magazin vb.) depolanmasına, anlık internet erişimine ve istendiğinde içeriklerin yolcular ile paylaşılmasına imkan sunan bir medya kaynağı olan sunucu, havayolu seyahatini eğlenceli bir deneyime dönüştürüyor. Tasarımı ve üretimi Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve dahili belleğinde 6 TB (Terabyte) veri depolamaya imkan sağlayan yerli sunucu muadili ürünlere göre 3 kat daha büyük bir veri depolama kapasitesine sahip. Yerli modem ise sunucuda depolanan medya içeriklerinin ve internet hizmetinin, kablosuz erişim teknolojisi ile yolcuların cihazlarına aktarılmasını sağlıyor.

“Havacılık sektöründe başlatılan yerlileştirme çalışmalarına tüm gücümüzle destek oluyoruz”

Yerli sunucu ve modemin üretilip lisanslandırılmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, “Ülkemiz sivil havacılığının büyümesini sürdürülebilir kılma ve müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunma hususlarında var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm dünyanın ve sektörümüzün içinde bulunduğu bu zor günlerde kapasitemizde sağladığımız artışın ve hayata geçirdiğimiz inovatif projelerin bu azmin haklı sonucu olduğunu düşünüyorum. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. olarak havacılık sektöründe başlatılan yerlileştirme çalışmalarına tüm gücümüzle destek oluyoruz. Bu doğrultuda birçok proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Daha önce Türkiye’nin yerli ve milli ilk uçak koltuğu ve uçak galley’ini üretmiştik. Bugün de ilk yerli ve milli modem ve sunucusunu üretmenin gururunu yaşıyoruz. Bu projeler büyük bir bilgi birikimi, azim ve çalışma isteyen projeler. Projenin başından sonuna kadar büyük bir gayretle çalışan çalışma arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) tarafından da onay alındı

Yapılan ARGE çalışmalarının sonucunda sektörel ihtiyaçlara göre özelleştirilen ürünler, rakiplerine oranla daha hızlı ve güvenli iletişim portlarına sahipler. Tasarımı, yazılımı ve üretimi tamamen yerli mühendislik ürünü olan sunucu ve modem, geliştirme ve test süreçlerinde birçok hava aracı çevre koşul testinden başarıyla geçerek en zorlu şartlar altında dahi görevlerini kusursuz bir şekilde yerine getirebildiklerini kanıtlayıp Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) tarafından onay aldı.

THY Teknik'ten bir yerli üretim daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

uçağın sahibi ne der? ~ 3 yıl önce
easa onaylı da olsa kiralık uçağa takarsan geri teslimde söktürürler adama bir kez daha tasarruf ettim zannettiğin orjinalini fransadan alırsın. akp liler bilmez bunları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ~ 3 yıl önce
Koltuk sallanınca makam için bir anda güya yerli ve milli ne varsa yapmaya başlayanlar ve onlara para ve kişisel çıkarları için inananlara ne desek boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorums bak ~ 3 yıl önce
Yok artık şaka gibisin
Zihniyet ~ 3 yıl önce
Ledli ekmek sepeti icad edenlerle aynı kafa işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Markalaşabilmek! ~ 3 yıl önce
Yerli ve Milli kavramının tamamen yanlış anlaşıldığı bir dönemden geçiyoruz. Dünyayı tek bir pazar görmek en önemli millileşme adımı olmalı. Ikinci adım kesinlikle ve kesinlikle isim ve marka seçimi. Üçüncü ve en önemli adımlardan birisi bunu türkiye harici dünya pazarına satabilmek... Millileşme böyle olmalı... Hayırlı pazarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif ~ 3 yıl önce
Bilgi ile dopdolu bir yorum. Bunu idrak edecek kamu ve özel sektörde bir kişi bile yok maalesef.
Rumuzsuz ~ 3 yıl önce
Tebrikler, güzel olan herşeyi kutlarız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Branding ~ 3 yıl önce
Urunun adi %30 olmali bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000