10 Aralık 2014, Çarşamba 14:54:54

THK BAŞKANLIĞI'NA BİR ADAY DAHA

Türk Hava Kurumu (THK) Çankaya Şubesi Başkanı Doç. Dr. Tacettin Güçer, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı için yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu açıkladı.
  • Sayın Tacettin Güçer, Yıldırım döneminin ambulans ve hasta taşıma projesinin danışmanlığını yapmış birisi. Yani Osman Yıldırımla çalışmış. Şimdi de geride kalan kadavraya neşter atmak istiyor. Yapmayın sayın Güçer bu yapıyı kaldıramazsınız vallahi üstünüze GÖÇER. Hem yukarıda harika bir fıkra var, umarım anlamışsınızdır. Ancak son anda güçlüden yana çekilerek yönetime girmek isterseniz onu bilemem, o da sizin gibi akademisyene yakışmaz. Kalın sağlıcakla.
  • Murat Emre kardeşimiz güzel bilgiler paylaşmış. Ellerine sağlık. Ben de işletmenin eski çalışanlarından nam-ı diğer çakal. Ben de parça parça yaşadıklarımı buradan yazmaya karar verdim. Sahte emergency sınav kağıdı düzenlemeyi red ettiğim için beni işten çıkarmaya karar veren Kamil Doğan bey beni işten çıkartamadan benim istifa etmeme o kadar içerlemiş ki benden intikamını bana yakın olan 2 pilot arkadaşımdan çıkarmaya çalışmış. Bu iki arkadaşımda evli ve çocukları var. Ekmekleriyle oynandı ne yazık ki. Yeni gelecek genel başkana sesleniyorum; Cpl lisanslı ingilizcesi sıfır ve türkçesi "şey" kelimesinden ibaret şahıslara mevki vermeyiniz lütfen. Dünyanın hangi bir yerinde teknisyen mühendisin başına getirilir. Bu şahsın, pırlanta gibi level belgesi ve type rate li 2 arkadaşım üzerinde yaratmış olduğu mahduriyetin en kısa zamanda giderilmesini temenni ediyorum. Şey şey to be continued SAYGILAR
  • Kamil dogan ucus isletme sefi su gunlerde gokcen havacilikta bulunan 9 pilotun isine son verdirtti sadece kendisine biat etmeyenler nedense bunlar... suanda hirsizliktan yargilanan ve sartli saliverilen volkan yilmazer sen nasil boyle birseyin altina imza attin.sende haklisin tabi birbiri izi kollamaniz gerek nede olsa birbirinizin acigini kapatacaksiniz yoksa nerede olacaksiniz biliyosunuz ama allahtir ben guveniyorum ona oyle kurumun malini yiyip icip gezdiniz hesabi allah soracak birgun.yeni gelen gecici yonetim kurulu baskanida buna imza atanlardan artik adami nasil kandirdilarsa ve adaminda kanacagi varmis utanmadan isten cikarttiklari adamlarada toren yapip plaket verdiler. BEN BURADAN HERGUN BUNLARIN BIR PISLigini aciklayacagim yarin sirada sahte musluman TAMER BUKULENIN YAPTIKLARI VAR.ben sahte rumuzlarin arkasina saklanmam allaha sukur delikanlilik baba meslegi bizde seref dede yadigari ...
  • Ben thk gokcen havacilik ucus isletme eski bir calisaniyim yeni gelecek baskandan ricam bana ulasmasidir orada donen butun pislikleri anlatayim kendisine kimin 50 tl icin serefini sattigini kimin ne bok yedigini kimin ne caldigini benden dinlesin .Buradan soyluyorum ucus lisansimiz yenilenmedi bekletildi cessna 208 egitimi verilmedi saglik raporlarimiz sivil havaciligin zorunlu kilmasindan dolayi yenilediler ne icin biliyomusunuz sadece kamil dogan denen adam kicindan korktu koltugundan olacak diye bizleri gencleri kendine rakip gordu. Cunku kendisinin donemi bitti lisansi yok level i yok yurt disina ucak gidecek pilot kiraliyorlar kamile ucakta sepet gidiyo utanmaz utanmadan bide belesten tatil yapacak terbiyesiz.yillik 200 saat ucus yapildiysa 200 saatinide vasifsiz niteliksiz kamil dogan uctu sirf saat basi 50 tl alabilmek icin.suan bir havayolu sirketinde calismaktayim beni tehdit ediyodu ekmek yedirmem size diye erkeksen dene bi kamil efendi.benbendenoncekilerebenzemem.
  • Degerli yorumcu arkadaslarim kimlerin aday oldugu kimlerin neler dedigi onemli degil.bir havaci siyasetci olarak yorum yapma istiyaci duydum Airport haberi yakinen takip ediyoruz.Sonucta kurum bir batak icinde CUMHURUN BASKANI SAYIN RECEP TAYYIP ERDOĞAN Kurumun Onursal Baskanidir.Herkes rahat olabilir en son sozu buyuk ustamiz Recep Tayyip Erdoğan soyleyecektir.
  • Hem pilot, hem doktor, hem de zengin. Çalmaya tevessül etmez bari. Oyum Tacettin Başkana
  • Delegelerimizden THK'da 1500 TL ye calisan bir ucus ogretmeni olarak ricam, Genel Baskan Makamina, birilerine yagdirirken yaz kis demeden canini disine takarak kcalisan bu kurumun bel kemigi sportif havacılık ogretmenlerini cesitli bahanelerle yillarca karin tokluguna calismak zorunda birakmayacak vicdana sahip birisini secmeleridir.
  • Tacettin başkan bence en doğru seçim yakınen tanıyan biri olarak havacılığı özümsemiş birisi çok mütevazi inşallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur...
  • Soru'ya Bir tarafta iki donemdir istemesine ragmen yonetim kuruluna alinmamis Tacettin Baskan, obur tarafta yonetim kuruluna alinip sonra atilan Vacit Baskan. İkisi de Ozmonotun adami gozukmuyor
  • 28 Aralık’ta yapılacak olan Olağanüstü Büyük Genel Kurul’da, hangi Genel Başkan adayı, genel kurul salonunda kürsünden tüm delegelere ‘’Ben ve ekibim seçildiğinde ilk yapacağımız iş Osman Yıldırım döneminde ( 2009 – 2014 ) işe alınan akrabalarını, yandaşlarını ve diğer torpille işe alınan diğer kişileri ( bu torpillilerin isimlerini yazmama gerek yok malum herkes biliyor ) hemen işten atıp kurumla ilişiklerini keseceğim’’ derse benim oyum onundur.

THK Çankaya Şubesi Başkanı Doç. Dr. Güçer, THK’daki yolsuzluk iddiaları soruşturması kapsamında tutuklanan Osman Yıldırım’dan boşalan genel başkanlık koltuğuna oturacak kişinin belirleneceği Olağanüstü Genel Kongre’de genel başkan adayı olduğunu açıkladı. Güçer, yaptığı basın toplantısında, 416 şubesi bulunan THK’nın 22 şube başkanı tarafından aday gösterildiğini aktardı. 28 Aralık’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kongre’de şimdiye kadar adaylığı açıklanan 4 resmi aday bulunuyor.

TACETTİN GÜÇER KİMDİR?

23 Ekim 1960 Koruköy doğumlu olan Tacettin Güçer, Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1984 yılında mezun oldu. Güçer, 2001 yılında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında doçentlik diploması aldı. Hava ambulansı ve hasta taşıma projesine danışmanlık yapan Güçer, halen Türk Hava Kurumu Çankaya Şubesi Başkanlığı’nı yürütüyor. Güçer, evli ve bir çocuk babası.

THK BAŞKANLIĞI'NA BİR ADAY DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

danışman ~ 9 yıl önce
Sayın Tacettin Güçer, Yıldırım döneminin ambulans ve hasta taşıma projesinin danışmanlığını yapmış birisi. Yani Osman Yıldırımla çalışmış. Şimdi de geride kalan kadavraya neşter atmak istiyor. Yapmayın sayın Güçer bu yapıyı kaldıramazsınız vallahi üstünüze GÖÇER. Hem yukarıda harika bir fıkra var, umarım anlamışsınızdır. Ancak son anda güçlüden yana çekilerek yönetime girmek isterseniz onu bilemem, o da sizin gibi akademisyene yakışmaz. Kalın sağlıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nam-ı diğer JACKAL ~ 9 yıl önce
Murat Emre kardeşimiz güzel bilgiler paylaşmış. Ellerine sağlık. Ben de işletmenin eski çalışanlarından nam-ı diğer çakal. Ben de parça parça yaşadıklarımı buradan yazmaya karar verdim. Sahte emergency sınav kağıdı düzenlemeyi red ettiğim için beni işten çıkarmaya karar veren Kamil Doğan bey beni işten çıkartamadan benim istifa etmeme o kadar içerlemiş ki benden intikamını bana yakın olan 2 pilot arkadaşımdan çıkarmaya çalışmış. Bu iki arkadaşımda evli ve çocukları var. Ekmekleriyle oynandı ne yazık ki. Yeni gelecek genel başkana sesleniyorum; Cpl lisanslı ingilizcesi sıfır ve türkçesi "şey" kelimesinden ibaret şahıslara mevki vermeyiniz lütfen. Dünyanın hangi bir yerinde teknisyen mühendisin başına getirilir. Bu şahsın, pırlanta gibi level belgesi ve type rate li 2 arkadaşım üzerinde yaratmış olduğu mahduriyetin en kısa zamanda giderilmesini temenni ediyorum. Şey şey to be continued SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat EMRE ~ 9 yıl önce
Kamil dogan ucus isletme sefi su gunlerde gokcen havacilikta bulunan 9 pilotun isine son verdirtti sadece kendisine biat etmeyenler nedense bunlar... suanda hirsizliktan yargilanan ve sartli saliverilen volkan yilmazer sen nasil boyle birseyin altina imza attin.sende haklisin tabi birbiri izi kollamaniz gerek nede olsa birbirinizin acigini kapatacaksiniz yoksa nerede olacaksiniz biliyosunuz ama allahtir ben guveniyorum ona oyle kurumun malini yiyip icip gezdiniz hesabi allah soracak birgun.yeni gelen gecici yonetim kurulu baskanida buna imza atanlardan artik adami nasil kandirdilarsa ve adaminda kanacagi varmis utanmadan isten cikarttiklari adamlarada toren yapip plaket verdiler. BEN BURADAN HERGUN BUNLARIN BIR PISLigini aciklayacagim yarin sirada sahte musluman TAMER BUKULENIN YAPTIKLARI VAR.ben sahte rumuzlarin arkasina saklanmam allaha sukur delikanlilik baba meslegi bizde seref dede yadigari ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat EMRE ~ 9 yıl önce
Ben thk gokcen havacilik ucus isletme eski bir calisaniyim yeni gelecek baskandan ricam bana ulasmasidir orada donen butun pislikleri anlatayim kendisine kimin 50 tl icin serefini sattigini kimin ne bok yedigini kimin ne caldigini benden dinlesin .Buradan soyluyorum ucus lisansimiz yenilenmedi bekletildi cessna 208 egitimi verilmedi saglik raporlarimiz sivil havaciligin zorunlu kilmasindan dolayi yenilediler ne icin biliyomusunuz sadece kamil dogan denen adam kicindan korktu koltugundan olacak diye bizleri gencleri kendine rakip gordu. Cunku kendisinin donemi bitti lisansi yok level i yok yurt disina ucak gidecek pilot kiraliyorlar kamile ucakta sepet gidiyo utanmaz utanmadan bide belesten tatil yapacak terbiyesiz.yillik 200 saat ucus yapildiysa 200 saatinide vasifsiz niteliksiz kamil dogan uctu sirf saat basi 50 tl alabilmek icin.suan bir havayolu sirketinde calismaktayim beni tehdit ediyodu ekmek yedirmem size diye erkeksen dene bi kamil efendi.benbendenoncekilerebenzemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahat olunuz ~ 9 yıl önce
Degerli yorumcu arkadaslarim kimlerin aday oldugu kimlerin neler dedigi onemli degil.bir havaci siyasetci olarak yorum yapma istiyaci duydum Airport haberi yakinen takip ediyoruz.Sonucta kurum bir batak icinde CUMHURUN BASKANI SAYIN RECEP TAYYIP ERDOĞAN Kurumun Onursal Baskanidir.Herkes rahat olabilir en son sozu buyuk ustamiz Recep Tayyip Erdoğan soyleyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hem pilot, hem doktor, hem de zengin. Çalmaya tevessül etmez bari. Oyum Tacettin Başkana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr. ~ 9 yıl önce
Kim o zengin? Üyesi olduğu kooperatife sordunuz mu? Sevgilisinden aldığı borcun senetini çaldığı ve sevgilisini ölümle tahdit ettiği gazete haberlerine çıkmadı mı? falkon havacılık tekstilden aldığı montun parasını 11 yıldır ödemediği söyleniyor. Plastik ve rökonstrüktüf cerrahlar derneği muhasip üyesi iken zimmet suçu ile şikayet edilmiş mi? Bindiği araç kime ait miş? Arkadaşlarından borç alıp üzerine yatmışlığı var mı? bu söylentiler geliyor kulağıma. lütfen bu zengin aday bunlara cevap versin. Oyum kewsinlikle onundur. Ama bu sorular delegelerin kafasını karıştırıyor.
Sportif Havacılık ~ 9 yıl önce
Delegelerimizden THK'da 1500 TL ye calisan bir ucus ogretmeni olarak ricam, Genel Baskan Makamina, birilerine yagdirirken yaz kis demeden canini disine takarak kcalisan bu kurumun bel kemigi sportif havacılık ogretmenlerini cesitli bahanelerle yillarca karin tokluguna calismak zorunda birakmayacak vicdana sahip birisini secmeleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tacettin başkan bence en doğru seçim yakınen tanıyan biri olarak havacılığı özümsemiş birisi çok mütevazi inşallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Soru'ya Bir tarafta iki donemdir istemesine ragmen yonetim kuruluna alinmamis Tacettin Baskan, obur tarafta yonetim kuruluna alinip sonra atilan Vacit Baskan. İkisi de Ozmonotun adami gozukmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delege ~ 9 yıl önce
28 Aralık’ta yapılacak olan Olağanüstü Büyük Genel Kurul’da, hangi Genel Başkan adayı, genel kurul salonunda kürsünden tüm delegelere ‘’Ben ve ekibim seçildiğinde ilk yapacağımız iş Osman Yıldırım döneminde ( 2009 – 2014 ) işe alınan akrabalarını, yandaşlarını ve diğer torpille işe alınan diğer kişileri ( bu torpillilerin isimlerini yazmama gerek yok malum herkes biliyor ) hemen işten atıp kurumla ilişiklerini keseceğim’’ derse benim oyum onundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delege ~ 9 yıl önce
ya sizde torpille geldiyseniz sizde dikkat edin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000