17 Nisan 2016, Pazar 09:14:34

THK Selçuk şubesi 5 yıl sonra yeniden açıldı

Yaklaşık beş yıl önce kapatılan THK Selçuk Şubesi, Selçuk Belediyesinin katkılarıyla tekrar açıldı. Açılışa katılan THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu THK’nın halkın desteği ile sonsuza kadar ayakta kalacağına vurgu yaptı.
  • Sayın Genel Başkan ve Sayın Genel Sekreter. 07 Mart 2016 tarihinde size arz edilen konuları hatırlatır gereğini tekrar arz ederim. Bu konunun üstünün kapatılamayacağına ve sonuna kadar takipçisi olacağıma kutsal bildiğim herşey üzerine yemin ederim. Kurumun zarar görmemesi adına, içinizde biran önce gereğini yapın. Yoksa ben alenen yapacağım.
  • ayıp arkadaş cidden ayıp,pes!! O kadar insanı madur ettiniz utanın kendinizden!
  • Siz batmadiniz mi bi bitmediniz. Milletin parasını ödeyin bırakın yer açmayı o makasa o kurdaleye verilen para haramdır milletin parasını ödeyin öğrencileri mağdur etmeyin ahlaksızlar
  • kurumu mahfettiler artik iflah olmaz ne yapsalar bos olan ogrencilere ve emekcilere oluyor yazik
  • Efes meydanı pistini 2.000 m. ye uzatıp,40 m. ye genişleterek yaz sezonu ESB ve SAW uçuşları başlatılsın.THK da bu işten ekmek yer.Selçuk,Söke,Kuşadası yolcusu kalmasın.
  • Herşeyi mahvettiler yok ettiler tüm çürük elmalar thkda
  • Adamlardaki rahatlığa bi bakın, utanmadan kurdele kesip, herşeyi toz pembe gösterirler. En iyi yaptıkları iş de yalan konuşmak. Siz gösteriş yapıp açılış yapana kadar, parayı peşin alıp, aylardır boş boş oturduğunuz öğrencilerinizin uçuşlarını tamamlayın. Paramın son kuruşuna kadar haram olsun.
  • ÜNİVERSİTE MEZUNUYKEN İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP PİLOT OLMAK İÇİN THK UÇUŞ AKADEMİSİNE KAYDOLAN AKADEMİ ÖĞRENCİLERİ KAN AĞLIYOR. BİNLERCE DOLAR PARAYI PEŞİN ÖDEDİK. UÇUŞ YAPAMIYORUZ. İNSANLARIN HAYALLERİYLE OYNADINIZ EVDE YATMAKTAN HERYERİMİZ YARA OLDU. OCAKTA TAŞ KAYNATIYORUZ. HARAM OLSUN YEDİĞİNİZ PARALARIMIZ.
  • Bu nasıl iştir ...insanlara aylarca para verme ..ayrılanlara elli tane takla at..söz odiycez de...sonra ortaya çık açılış yap...kaç kişinin canı yandı ...parasız pulsuz kaldı kaç kişi evine hala ekmek götüremiyor...ama siz emekli takımı ..maaş garanti...ekmek bulamazsanız pasta yiyin....eşantiyon gezin...acilis yapin
  • Boş işler a.ş.

THK Selçuk Şubesinin açılışına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, THK Genel Sekreteri Selim Kaya, THK Havacılık Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz ve THK Selçuk Şubesi kurucu üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

THK Selçuk Şubesi açılışı için ilçeye gelen ve ilk olarak Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret eden THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, THK’ya katkılarından dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür etti.

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan’ı Selçuk’ta görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı da, Selçuk Belediyesi olarak THK ile müşterek bir çalışma içerisinde olduklarını, bu durumun da Selçuk’a büyük değer katacağına inandığını kaydetti.

"THK KAMPÜSÜ İÇİN ATAK YAPILACAK"
Yapılan müşterek çalışmayı daha ileriye taşıma arzusu içerisinde olduklarını belirten Bakıcı, “THK Üniversitesinin burada kök salmış bir şekilde kampüs üniversitesi olarak düşünüyoruz ve bu yönde çalışma yapmaya gayret edeceğiz. Güzel bir kampüs üniversitesi olsun ve Selçuk’a yakışır şekilde olsun istiyoruz” dedi.

Selçuk Efes havaalanının büyümesini, gelişmesini arzu ettiklerini kaydeden Bakıcı, şöyle konuştu: “Selçuk hepimizin bildiği gibi muazzam bir ören yerine sahip ve bütün dünya tarafından onaylanmış, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girmiş bir ilçedir. Dolayısıyla medeniyetler beşiğine yakışan her türlü faaliyeti THK’nın en üstteki yetkilisi olarak Sayın Kürşat Paşamız ile birlikte değerlendirerek gerçekleştireceğiz. Bu anlamda ben kendilerine Selçuk halkı adına teşekkür ediyorum.”

Selçuk için İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinden iki önemli kararın alındığını hatırlatan Bakıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Efes Alan Yönetimi gerçekleştirdik. UNESCO’dan onay aldık ve onun sonucu olarak da koruma amaçlı imar planlarında Efes 1. derece arkeolojik sit ve Efes 2. derece doğal sit alanları vardı. Çakışan bu sorunun çözümü için Selçuk Belediyesi Meclisinden geçirerek İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisine göndermiştik. Yeni yapılan meclis toplantısında koruma amaçlı imar planlarındaki sit alanı sorunu İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinden geçirerek ve artık Efes’te sağlıklı yapılaşma öngörülecektir. Bu konuda yeni düzenleme yapıyoruz ve bu çerçevede Selçuk’un Pamucak’la buluşması da öngörülecektir.”

"EFES HAVALİMANINDAKİ KAPASİTEYİ ARTIMAK İSTİYORUZ
Selçuk ile ilgili planlarının önemli bir kısmının hayata geçiyor olması ve bir kısmını da ileriye dönük olarak yapmaya devam ettiklerini kaydeden THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan; sözlerine şöyle devam etti:

“Burada iki önemli unsur var. Birincisi uçuş okulumuzun bir üniversitesinin burada olmasıdır. Pilot ihtiyacına yönelik olarak pilot yetiştirmek üzere yıllık 30 kişi alıyoruz. Efes havaalanındaki kapasiteyi artırmak için başkanımızla birlikte yaptığımız çalışma sonucunda şu anda asfalt aşamasında olan çalışma var. 49 yıllığına bize tahsis edilen meydanın pilot yetiştirme kapasitesi yüzde 70 artacak. Çünkü uçaklar daha çabuk kalkıp pisti terk etme imkanı bulacak. Bu önemli bir faaliyettir ve Türk havacılık sektörü için hayati bir husustur.”

ÖĞRENCİ KAPASİTESİ ARTIYOR
Efes havaalanına gelen stajyer öğrencilerin aynı zamanda Selçuk ekonomisine ve Selçuk esnafına katkısı olacağına dikkat çeken Atılgan, “Diğer önemli bir husus da başkanımızın dile getirdiği yüksekokuldur. Biz buradaki okulun öğrenci kapasitesini önümüzdeki iki yıl içinde 2,5 katına çıkarmak ve ilave olarak yeni bölüm açmak için YÖK’e başvuru yaptık” dedi.

THK’nın bu milletin kurduğu ve milletin sahibi olduğu bir kurum olduğuna dikkat çeken Atılgan; “Bu kurum Cumhuriyetle yaşıttır ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir kurumdur. Bugüne kadar milletin destekleriyle ayakta kalmıştır. Bize düşen görev milletin sahiplenmesi için ne gerekiyorsa onları yapmaktır. Biz de şu an onu yapıyoruz. Başarılı olacağız ve güzel işler yapacağız” diye konuştu.

BAŞKAN BAKICI'YA TEŞEKKÜR
Katkılarından dolayı Başkan Bakıcı’ya bir kez daha teşekkür eden Atılgan; sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Başkanımız, yapacağımız işlerle ilgili olağanüstü bir çaba göstermiştir. Kendisini gerçekten kutluyorum. Aynı zamanda ilçede geleceğe dönük çok güzel planlar yapıyor. Ege’nin bu güzel ilçesini çok daha güzel noktalara götüreceğine inanıyorum. Kendisine şükranlarımı sunuyorum.”

Başkan Bakıcı, kendisini makamında ziyaret eden THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan’a Artemis heykelciği taktim etti.

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’yı makamında ziyaret etti. Burada kısa sohbet edip THK ile ilgili kısa değerlendirme yapan Atılgan ve beraberindekiler 5 yıl aradan sonra Selçuk Belediyesinin desteği ile yeniden hayata geçen THK Selçuk Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Sonra Selçuk Efes Kent belleğini ziyaret eden THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve beraberindekiler, önceki gün ziyaretçilere açılan Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Sergisini gezdi. Öğle yemeğini Selçuk Belediyesi havuz restoranda yiyen Atılgan, daha sonra Efes havaalanını ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.



THK Selçuk şubesi 5 yıl sonra yeniden açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Bir dost. ~ 8 yıl önce
Sayın Genel Başkan ve Sayın Genel Sekreter. 07 Mart 2016 tarihinde size arz edilen konuları hatırlatır gereğini tekrar arz ederim. Bu konunun üstünün kapatılamayacağına ve sonuna kadar takipçisi olacağıma kutsal bildiğim herşey üzerine yemin ederim. Kurumun zarar görmemesi adına, içinizde biran önce gereğini yapın. Yoksa ben alenen yapacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnönü ~ 8 yıl önce
Sayın Salim KAYA. Bilginiz olan konu hakkında henüz bir adım atmamış olmanız sizcede düşündürücü değilmi. Size gönderilen e-mail göz ardı edilecek bir konu kesinlikle değildir. Heleki günümüzde benzer konularla başka dernekler medyada birinci sıradan takip edilirken. Bu yeni eğitim sezonunuz başlamadan ivedilikle çözülmesi gereken bir konudur. Çözümü bize bırakmamanızı rica ederim.
muzaffer ~ 8 yıl önce
nedir bu mevzu? artik aciklayacak misiniz?
Bir dost. ~ 8 yıl önce
Henüz değil. Kendimce verdiğim bir süre var. O süre içerisinde gereken yapılmazsa savcılığa daha sonrada medyaya verilecek. Merakınızı o zaman giderirsiniz. Bu konu hakkında bilgisi olup hiçbirşey yapmayan yetkililerede nedeni sorulacak. Bilgim yoktu diyemeyecekler. Bilgilerinin olduğu savcılığa belgelenecek.
OGRENCIYIM ~ 8 yıl önce
acikla artik sunu, meraktan catlatma. Seni biyerden gozum isiroyo ya
Pilot ~ 8 yıl önce
ayıp arkadaş cidden ayıp,pes!! O kadar insanı madur ettiniz utanın kendinizden!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogrenci Sedef ~ 8 yıl önce
Sayin baskanim, zengin kursiyerleri kayiran kadin hoca, ogrencilerini de fakir diye magdur ediyor. sikayetciyim o kadin ogretmenden, onu hic sevmiyorum, Allahindan bulsun, onu yaptigi haksizliklardan dilayi omrum boyunca affetmeyecegim, gitsin artik, orada durmasini istemiyorum, gitsin tandem yapsin, o kadin egitmen olamaz
.. ~ 8 yıl önce
Siz batmadiniz mi bi bitmediniz. Milletin parasını ödeyin bırakın yer açmayı o makasa o kurdaleye verilen para haramdır milletin parasını ödeyin öğrencileri mağdur etmeyin ahlaksızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bk olmaz ~ 8 yıl önce
kurumu mahfettiler artik iflah olmaz ne yapsalar bos olan ogrencilere ve emekcilere oluyor yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1.740 x 30 ~ 8 yıl önce
Efes meydanı pistini 2.000 m. ye uzatıp,40 m. ye genişleterek yaz sezonu ESB ve SAW uçuşları başlatılsın.THK da bu işten ekmek yer.Selçuk,Söke,Kuşadası yolcusu kalmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 8 yıl önce
Herşeyi mahvettiler yok ettiler tüm çürük elmalar thkda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thkkk ~ 8 yıl önce
Adamlardaki rahatlığa bi bakın, utanmadan kurdele kesip, herşeyi toz pembe gösterirler. En iyi yaptıkları iş de yalan konuşmak. Siz gösteriş yapıp açılış yapana kadar, parayı peşin alıp, aylardır boş boş oturduğunuz öğrencilerinizin uçuşlarını tamamlayın. Paramın son kuruşuna kadar haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUA ~ 8 yıl önce
ÜNİVERSİTE MEZUNUYKEN İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP PİLOT OLMAK İÇİN THK UÇUŞ AKADEMİSİNE KAYDOLAN AKADEMİ ÖĞRENCİLERİ KAN AĞLIYOR. BİNLERCE DOLAR PARAYI PEŞİN ÖDEDİK. UÇUŞ YAPAMIYORUZ. İNSANLARIN HAYALLERİYLE OYNADINIZ EVDE YATMAKTAN HERYERİMİZ YARA OLDU. OCAKTA TAŞ KAYNATIYORUZ. HARAM OLSUN YEDİĞİNİZ PARALARIMIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabır ~ 8 yıl önce
Ne ağlayıp duruyorsun kardeşim ya!Sana kayıt yaptırırken bir zaman garantisi mi verildi de böyle atıp tutuyorsun.Biraz sabırlı ol.Hem piyasaya göre daha ucuz okula kayıt yaptırıyorsun hem de ağlaşıyorsun.O zaman gidip daha pahalı olan diğer uçuş okullarına kayıt yaptırsaydın.Sana TUA'ya kayıt yaptır diye yalvaran mı oldu?
ogrenci ~ 8 yıl önce
ordaki kadin hoca cok kursiyer kayiriyor, ogrencileri de magdur ediyor, nefret ediyorum o kadin ogretmenden, o kadin egitmenin orda durmasini istemiyorum
tua gören masum ~ 8 yıl önce
SABIR sen kimsin ne iş yaparsın çok merak ettim. Ne demek zaman garantisi mi var? Evet TUA gruplarının zaman garantili sözleşmeleri var,18-24 ay arasında değişen. Yalvaran olmadı ama pazarlama bölümünden tut GENEL MÜDÜRÜNE kadar kayıt süresince bu öğrencilerin peşinden koşuldu. 16 ayda bitiricez dediler. Ucuz okul demişsin, ya el insaf be yalakalanayım diyede böyle yorum yapılmaz. İnsanlar hayatları boyu görmedikleri parayı tüm hayatlarını geride bırakarak bu kuruma verdiler. Ucuz dediğin okul diğer okullardan 5000 dolar ucuzdu. TUA grupları işlerini yapmalarını bekliyorlar VE SÖZLEŞMEYLE SABİTLENMİŞ tarihlerde eğitimlerini bitirmek istiyolar, fazlasını değil. Üniversite ye yalakalanıcaz diye bu öğrencileri perişan ettiler. SEN ve senin gibi zihniyetli yönetim yüzünden. YAZIKLAR OLSUN...
Nasıl yani ~ 8 yıl önce
Bu nasıl iştir ...insanlara aylarca para verme ..ayrılanlara elli tane takla at..söz odiycez de...sonra ortaya çık açılış yap...kaç kişinin canı yandı ...parasız pulsuz kaldı kaç kişi evine hala ekmek götüremiyor...ama siz emekli takımı ..maaş garanti...ekmek bulamazsanız pasta yiyin....eşantiyon gezin...acilis yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
000 ~ 8 yıl önce
Boş işler a.ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000