16 Ekim 2015, Cuma 18:54:47

SON DAKİKA | THK Üniversitesi Rektörü görevden alındı

THK üniversitesi rektörü Metin Toprak görevinden alındı.
  • Metin hocayı asmak lazım yav hoca hiçmi insafın yok bari ben parayı basıp diplomamı aldıktan sonra bu işleri ortaya çıkartsaydın senin yüzünden diplomasız kaldım.
  • Bu Metin'in hayatı boyunca yaptığı iyi şey yoktur. Her yerde kaos ve çatışma ortamı yaratır. Bir başka ifadeyle çatışmalardan beslenir. Oturduğu koltuğu bile osman paşa almıştır. Oradaki tüm yatırımları osman paşa yapmıştır. Ama birkez bile ona teşekkür edilmemiştir. Ünsal mı o sadece osman paşanın dediklerini yapan bir emir eriydi.
  • Metin üniversiteyi YÖK'e devretme gayreti içinde. Hem vatanına hem de çalışanlara ihanet etmiş durumda. Çalışanların sözleşmeleri feshedilince daha iyi anlayacaksınız.
  • Ne atmışsın be kardeşim. Okulun zaten aylık maaşları 1.200.000. Ufak atda civcivler yesin. Senin dediğine göre okulun tamamının boş olması gerekir
  • Yaz başında geldin.yaz bitti gittin.bir yaz döneminde üniversitemizi yok ettiniz.bir üniversite düşünün ki günlerce eğitim-öğretime başlayamasın.ders yapılacak sınıf, hoca ayarlanamadı.pilotaj öğrencileri uçamaz,öğrenciler ders seçemez.
  • Yazık ettiniz bölümümüze.uçak mühendisliği öğrencileri mutsuz.üniversiteye hoca gelmiyor.olan da gidiyor.bölümümüzün en değerli hocalarından yrd.doç.dr.levent hocamıza ne yaptınız?.kim yaptı?.neden bizleri bıraktı?.hala web sitesinde onun ismi var...hocaların ismi var kendileri yok.ne yapacağız biz?hepimiz başka üniversitelere yatay geçiş için uğraşıyoruz.
  • Paşam göreve geldin hayırlı olsun birşeyleri hani değiştiriyordunuz yine aynı şeyler emekli yaşları gelmiş adamlar göreve geliyor maaşları vermiyorsunuz adam alınıyor her tarafa maaşlarrrr
  • Herkes icin hesap zamanidir. Unsal ban dusunce ilk tekmeyi vuranlar onun cok uzaginda degildi. Iki uc kisi vardir satmayan afam gibi yaninda duran. Digerletinin hepsi "kücük" hesaplar pesine dustuler kucuk kucuk yol alma vaktidir kucuk insanlar....
  • Sahte diploma yazari... sizler kadar oyunbaz insanlari bu okul görmedi tanimadi yatacak yeriniz yok sizin ve yalakalarinizin.. ilk okula geldiğiniz hafta enstitunun arsiv odasindan cikardiginiz notlari ödevleri projeleri yirtip atanlar kimdi acaba... yirtip attıp yok edip herseyi sonra sahte diploma diyorsunuz. Yaziklar olsun sizin gibi yoneticilere. Attiginiz çöplere bakin diploma sahiplerine ait butun evraklar orada mevcut.
  • Anadolu'dan bir Prof. düşünülsün bence. Birikim, tecrübe orada. İlmi Çin'den almaya gerek yok.

THK Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Metin Toprak görevden alındı.

Geçen hafta yapılan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlık seçiminde THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan kurumun genel başkanlığına seçilmişti. Bu seçimlerin ardından yeni bir yapılanma ve kurumu dinamik bir yapıya kavuşturmak için THK Üniversitesi mütevelli heyeti bir karar alarak rektör Metin Toprak'ı görevinden aldı.

Edinilen bilgiye göre üniversite mütevelli heyetinin THK Başkanı Atılgan'a rahat bir çalışma ortamı sağlamak için böyle bir karar aldığı öğrenildi. 

Önümüzdeki günlerde yeniden yapılanma çerçevesinde başka yöneticilerin görevden alınabileceği kaydedildi.

Metin Toprak'tan boşalan rektörlük görevine ise Prof. Dr. Taner Altınok vekalet edecek.

©AirportHaber ÖZEL

SON DAKİKA | THK Üniversitesi Rektörü görevden alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (137)

Baba üzgün ~ 8 yıl önce
Metin hocayı asmak lazım yav hoca hiçmi insafın yok bari ben parayı basıp diplomamı aldıktan sonra bu işleri ortaya çıkartsaydın senin yüzünden diplomasız kaldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 8 yıl önce
Bu Metin'in hayatı boyunca yaptığı iyi şey yoktur. Her yerde kaos ve çatışma ortamı yaratır. Bir başka ifadeyle çatışmalardan beslenir. Oturduğu koltuğu bile osman paşa almıştır. Oradaki tüm yatırımları osman paşa yapmıştır. Ama birkez bile ona teşekkür edilmemiştir. Ünsal mı o sadece osman paşanın dediklerini yapan bir emir eriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 8 yıl önce
Metin üniversiteyi YÖK'e devretme gayreti içinde. Hem vatanına hem de çalışanlara ihanet etmiş durumda. Çalışanların sözleşmeleri feshedilince daha iyi anlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Civciv ~ 8 yıl önce
Ne atmışsın be kardeşim. Okulun zaten aylık maaşları 1.200.000. Ufak atda civcivler yesin. Senin dediğine göre okulun tamamının boş olması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazlık rektör ~ 8 yıl önce
Yaz başında geldin.yaz bitti gittin.bir yaz döneminde üniversitemizi yok ettiniz.bir üniversite düşünün ki günlerce eğitim-öğretime başlayamasın.ders yapılacak sınıf, hoca ayarlanamadı.pilotaj öğrencileri uçamaz,öğrenciler ders seçemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insafsız herif ~ 8 yıl önce
pilotaj bolumu ogrencılerının dıploma alamamasınıda getır metın beye yukle. 4sene oku ama ucus saatını tutturamama. bununda sebebı yazlık rektor oylemı. el insaf
Yazık ettiniz ~ 8 yıl önce
Yazık ettiniz bölümümüze.uçak mühendisliği öğrencileri mutsuz.üniversiteye hoca gelmiyor.olan da gidiyor.bölümümüzün en değerli hocalarından yrd.doç.dr.levent hocamıza ne yaptınız?.kim yaptı?.neden bizleri bıraktı?.hala web sitesinde onun ismi var...hocaların ismi var kendileri yok.ne yapacağız biz?hepimiz başka üniversitelere yatay geçiş için uğraşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet istiyoruz ~ 8 yıl önce
Paşam göreve geldin hayırlı olsun birşeyleri hani değiştiriyordunuz yine aynı şeyler emekli yaşları gelmiş adamlar göreve geliyor maaşları vermiyorsunuz adam alınıyor her tarafa maaşlarrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaşlar ~ 8 yıl önce
Paşam herşeyi düzeltecekmiş...önce başkanı olduğu vakıftaki emekçilerin 3 aylık maaşlarını ödese ve herkesde bişeyler yapacağına inansa....hayırlısı
paşa DÜZELTİR ~ 8 yıl önce
bir önceki paşamızda düzeltecekti olmadı sıradaki gelsin..
Hesap zamani ~ 8 yıl önce
Herkes icin hesap zamanidir. Unsal ban dusunce ilk tekmeyi vuranlar onun cok uzaginda degildi. Iki uc kisi vardir satmayan afam gibi yaninda duran. Digerletinin hepsi "kücük" hesaplar pesine dustuler kucuk kucuk yol alma vaktidir kucuk insanlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kondor ~ 8 yıl önce
oranin icine eden ünsaldir zaten yedikleri hurmalar bir gün tirmalayacak onu
sahte diplomaya cvp ~ 8 yıl önce
Sahte diploma yazari... sizler kadar oyunbaz insanlari bu okul görmedi tanimadi yatacak yeriniz yok sizin ve yalakalarinizin.. ilk okula geldiğiniz hafta enstitunun arsiv odasindan cikardiginiz notlari ödevleri projeleri yirtip atanlar kimdi acaba... yirtip attıp yok edip herseyi sonra sahte diploma diyorsunuz. Yaziklar olsun sizin gibi yoneticilere. Attiginiz çöplere bakin diploma sahiplerine ait butun evraklar orada mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektör Adayım ~ 8 yıl önce
Anadolu'dan bir Prof. düşünülsün bence. Birikim, tecrübe orada. İlmi Çin'den almaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000