08 Nisan 2019, Pazartesi 10:06:29

THK'da bütün uçuşlar durdu!

Türk Hava Kurumu'nda öğretmen pilotlar maaşlarını alamadıkları için bu sabah iş bıraktı. Tüm eğitim uçuşları durduruldu.
  • Kurum daha pilot maaşı ödeyemezken birileri maaşa nasıl zam yaptırırız derdinde. Yüzyıllık kurum iş bilmezlerin oyuncağı haline geldi. Başkanın biran önce masaya yumruğu vurması gerekir. Liyakat önemli hale gelmeli.
  • Thk'da personelini (uçuş grubu hariç) çalıştırma modu devlet memuru modu, maaş miktarı belirleme modu holding modu.Kredi çekmede hesapsız kitapsız öngörüsüz, ticari becerice çok yetersiz.Soruyorum size, bu kurum maddi olarak ayakta kalabilir mi?
  • her gelen gideni arattı, KAYYUM'a sayılı günler kala... :(
  • İNŞALLAH BU BAŞKAN BİR ŞEYLER YAPACAK , VE İŞE YARAMAYAN ASALAKLARI KURUMDAN AYIKLAYACAK...BOŞ BOŞ OTURAN BİR İŞ YAPMAYAN İŞYERİNDE DEDİKODU YAPAN SÜREKLİ İNTERNETTE GEZİNEN , TIRNAKLARINI OJE YAPAN.............
  • Burası para kazanamıyor bahanesi ile türkkuşunu kapatıp,yüksek faizle kredi çekip bu krediyi gelir getirecek işlerde kullanmazsan,kurulma amacı olan amatör sportif havacılığı ezip hiç bir tecrüben olmayan ticari havacılığa dalarak zarar edersen,devletin raporlarında ispatlı kayıtlı yolsuzluk ve hırsızlıklara imza atarsan,çalışanlarına karşı hep tehdit dili kullanıp yükselirsen,işleri düze çıkaracağım diye personeline maaş veremezken dünya hava oyunlarını organize etmeye kalkarsan,ülkede havacılığın doğduğu güzide bir meydanını golf sahası yapmaya kalkarsan...daha sayalım mı?bunları yaparsanız değerli asker emeklisi efendiler olacağı budur!mutlumusunuz?tamam hadi şimdi gidip maaş zammınızı hesaplayıp arabalarınızı hangi modelle değiştirebileceğinizi öğrenin.sizin yapacağınız en iyi iş bu çünkü!
  • 1999 kurtaracağız kurumu diye gelenler kurumu yucelteceklerdi hani edep yahu edep .
  • Beter olsunlar
  • Baştaki genel başkanların kurumu çiflik haline getirip içini boşaltarak hırsızlıkları sonucu bu duruma geldi.genel kurullarda hep yanlış insanlar seçildi.yazık ;öğrencilere,çalışanlara,öğretmen pilotlara özveriyle çalıştıkları halde baştakiler Sefa içindeler.genel başkan uyanmalı,THK artık deri,zekatla değil uçuşla,uçarak para kazanmalı.uçak var,pilot var ama başta anlayan koşan ticari kafalı adamlar yok...
  • Yazıklar olsun kaç para maaş alıyorsunuz yüksek maaşlar yatarken hepiniz bankamatiğe koşturursunuz ama ufak bir sorunda hemen isyan hemen yaygara utanmaz herifler şükürsüzlük içinde boğulmuşsunuz
  • Atatürk'ün kurduğu bu güzelim kurum ne hallere düştü yarabbim!

Türk Hava Kurumu'nda öğretmen pilotlar maaşlarını alamadıkları için bu sabah iş bıraktı. Tüm eğitim uçuşları durduruldu.

Bir süredir Türk Hava Kurumu (THK) Uçuş Akademisi'nde yaşanan maaş krizi çözüme kavuşturulamadı. Geçtiğimiz hafta AirportHaber'in gündeme getirdiği maaş krizi sonrası pilotlara bin 500'er TL'lik ödeme yapıldı. Ancak yapılan bu küçük ödeme krizin çözülmesine yeterli olmadı.

THK bünyesinde Ankara ve İzmir'de göre yapan yaklaşık 25 öğretmen pilot bu sabah itibariyle uçuşa gitmeme kararı aldı. Bunu üzerine THK'ya ait uçaklar yerde kaldı. Bu uçaklarla eğitim alacak öğrencilerin tüm uçuşları iptal edildi.

Maaş krizinin çözüme kavuşturulacağı güne kadar THK öğretmen pilotlarının uçmamakta kararlı olduğu ifade edilirken çok sayıda öğrencinin de mağduriyet yaşayacağı kaydedildi.

©AirportHaber.com

THK'da bütün uçuşlar durdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

İşler iyi gitmiyor. ~ 5 yıl önce
Kurum daha pilot maaşı ödeyemezken birileri maaşa nasıl zam yaptırırız derdinde. Yüzyıllık kurum iş bilmezlerin oyuncağı haline geldi. Başkanın biran önce masaya yumruğu vurması gerekir. Liyakat önemli hale gelmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soruyorum ~ 5 yıl önce
Thk'da personelini (uçuş grubu hariç) çalıştırma modu devlet memuru modu, maaş miktarı belirleme modu holding modu.Kredi çekmede hesapsız kitapsız öngörüsüz, ticari becerice çok yetersiz.Soruyorum size, bu kurum maddi olarak ayakta kalabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AC8 ~ 5 yıl önce
her gelen gideni arattı, KAYYUM'a sayılı günler kala... :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni başkandan ümitliyiz... ~ 5 yıl önce
İNŞALLAH BU BAŞKAN BİR ŞEYLER YAPACAK , VE İŞE YARAMAYAN ASALAKLARI KURUMDAN AYIKLAYACAK...BOŞ BOŞ OTURAN BİR İŞ YAPMAYAN İŞYERİNDE DEDİKODU YAPAN SÜREKLİ İNTERNETTE GEZİNEN , TIRNAKLARINI OJE YAPAN.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolera ~ 5 yıl önce
Burası para kazanamıyor bahanesi ile türkkuşunu kapatıp,yüksek faizle kredi çekip bu krediyi gelir getirecek işlerde kullanmazsan,kurulma amacı olan amatör sportif havacılığı ezip hiç bir tecrüben olmayan ticari havacılığa dalarak zarar edersen,devletin raporlarında ispatlı kayıtlı yolsuzluk ve hırsızlıklara imza atarsan,çalışanlarına karşı hep tehdit dili kullanıp yükselirsen,işleri düze çıkaracağım diye personeline maaş veremezken dünya hava oyunlarını organize etmeye kalkarsan,ülkede havacılığın doğduğu güzide bir meydanını golf sahası yapmaya kalkarsan...daha sayalım mı?bunları yaparsanız değerli asker emeklisi efendiler olacağı budur!mutlumusunuz?tamam hadi şimdi gidip maaş zammınızı hesaplayıp arabalarınızı hangi modelle değiştirebileceğinizi öğrenin.sizin yapacağınız en iyi iş bu çünkü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Golf sahası dogru ~ 5 yıl önce
Golf sahası evet malesef dogrudur..Zamanında Şehit cenazeleri gelirken antalyada golf oynamalar , inönü golf sahası...Babaoğlu paşalar....Daha başkaları.....
kurumun delisi ~ 5 yıl önce
1999 kurtaracağız kurumu diye gelenler kurumu yucelteceklerdi hani edep yahu edep .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şuuri ~ 5 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK... ~ 5 yıl önce
Baştaki genel başkanların kurumu çiflik haline getirip içini boşaltarak hırsızlıkları sonucu bu duruma geldi.genel kurullarda hep yanlış insanlar seçildi.yazık ;öğrencilere,çalışanlara,öğretmen pilotlara özveriyle çalıştıkları halde baştakiler Sefa içindeler.genel başkan uyanmalı,THK artık deri,zekatla değil uçuşla,uçarak para kazanmalı.uçak var,pilot var ama başta anlayan koşan ticari kafalı adamlar yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Yazıklar olsun kaç para maaş alıyorsunuz yüksek maaşlar yatarken hepiniz bankamatiğe koşturursunuz ama ufak bir sorunda hemen isyan hemen yaygara utanmaz herifler şükürsüzlük içinde boğulmuşsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Atatürk'ün kurduğu bu güzelim kurum ne hallere düştü yarabbim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000