08 Temmuz 2019, Pazartesi 12:42:43

THK'da skandallar bitmiyor! Şahsi harcamalar kuruma böyle ödettiriliyor...

Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin istifa etmesi ile büyük bir yönetim krizi içerisine giren Türk Hava Kurumu’nda Genel Başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun kuruma fatura ettiği harcamalar ortaya çıktı.
  • GEREKSİZ KURUM KELİMELER YETMEZ GEREKSİZLİĞNE ÜLKEYE ZARARINDAN BAŞKA KATKISI YOK.
  • vayyy bizim deri paralarını mideyeci de yemişler:)
  • mesela neden kürşat atılgan yine adaylık için görüşmelerde bulunuyor soruşturun haber yapın
  • Türk Hava Kurumu neden askeri anlayış ile devam ediyor? Hava Kurumu silahlı kuvvetleri parçası mı? Madem öyle devlet veya Türk Hava Kuvvetleri neden bir katkıda bulunmuyor?! Neden sürekli başkanlığa bir paşa talebi var? Bugüne kadar genel başkanlık yapmış generallerin kaçı kuruma katkı sağlamış!? Ben de bir ilin başkanı olarak artık paşaların karşısında olan adaylara karşı oy verme düşüncesindeyim. Atatürk'ün şerefli kurumunu, yiyici generallerin yeme anlayışına bırakmayacağım!
  • Hiç bir haber bu kadar basit olmamalı biraz gerçek haber yapmalısınız airporthaber salim kaya ne gönderirse onu yazmamalısınız. biraz araştırmacı olun sorun soruşturun . Çok basit kaldınız . Mesela soruşturun yangın ihalesinde neden yok THK mesela soruşturun balon işletmeyi araştırın mesela Osman YILDIRIM dönemini soruşturun ne kadar borçlanmış neyin karşılığında bilançosunu çıkarın mesela soruşturun Kürşat ATILGAN dönemini TL olan borcu neden dövize endekslediler şeref tur u soruşturun bilançosunu çıkarın hepsi ayrı ayrı haber olacak konular ve daha birçok konu o zaman keyifle takip edelim okuyalım gazeteci diyelim size.
  • Bu kuruma dürüst bir Başkan lazım. Yıllardır Kurumu sömürme anlayışı yerine kuruma DEĞER KATACAK anlayış lazım. Benim kişisel görüşüm ise hala kurum içinde böyle şube Başkanların var olduğudur. Hava Kuvvetlerinin oyun parkına döndürülen bu anlayış derhal son verilmeli! Türk Hava Kurumu, devletten değil, milletten güç alan bir kuruluştur. Bizim yeni isimlere ihtiyacımız var! Emekli Paşaların bu kurumda hala ne işi var ki? Bizim desteğimiz artık yeni yüz ve yeni adaylaradır. Şube Başkanlara rica ediyorum bunlarla mücadele edin!!!
  • Fazla abartı haber fişlere baktım, bu harcamaları bir satış müdürü her yurt içi yurtdışı fuar katılımında en az bu kadar harcıyor ve şirkete mal ediyor, bu adam başkan. Milyon dolarlık pastadan 3-5 bin liralık harcama yapmış haberi komedi. Her gelen yönetimin en az milyon dolarlar götürdüğünü herkes biliyor. İlk kez sitede thk yönetiminin eleştirel bu kadar haber oluğunu gördüm.
  • Kurumdaki bu iç çekişmeler ve güç kavgası zalim k.nin resmi yoldan harcanmıs paraları "yolsuzluk"gibi servis etmesi yada ettirmesi ,zaten bu kurum batsın artik devrini tamamladı gibi düşünenlerin ekmegine yag sürüyor..Boyle giderse kavga edeceginiz kurum kalmayacal..bir lafimda zalim k. Ye yaklaşık 30 yildir tanirim seni düş bu kurumun yakasindan artik
  • Yazık size ya. Borcu olmayan kurumu sadece önceki 2 dönemde 1,5 milyar TL anlamadıysanız rakamla değil yazıyla yazayım bir buçuk milyar TL borçlandırmışlar gıkınız çıkmamış. Önceki dönem kur zararı 250 kurum zararı ayrıca artı 500 milyon TL. Bu istifa eden efeler, şok şok şok diye başlık atanlar nerelerdeydiniz? Kurumun helikopter satışında 2,5 milyon doları sizde kalsın diye yetkisi olmadan Japonlara ikram ederlerken nerelerdeydiniz? Bertan Paşa geldiğinde 100.000 liralık teminat mektubu bulamayan kurum şu an 60.000.000 liralık teminat mektubu alabiliyor. Maaşını alamayan kurum personeli artık maaşını alabiliyor. Savunma sanayinden turizme kurum projelere giriyor. Bütün borçlar yapılandırıldı. Geri gelme, biraz daha yeme hayalleriniz suya mı düştü? One way hocam Tek yön. Sizin için geri dönüş yok. Simit poğaçayla yolsuzlukmuş. Milleti güldüremiyorsunuz bile. Yürüyün hadi!
  • KURBAN DERİSİ TOPLANIR

Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin istifa etmesi ile büyük bir yönetim krizi içerisine giren Türk Hava Kurumu’nda Genel Başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun kuruma fatura ettiği harcamalar ortaya çıktı. Faturalarda yer alan simit, kahve ve midye gibi küçük harcamaların bile kuruma ödettirilmesi dikkat çekti.

Tarihinin en büyük yönetim bunalımlarından birini yaşayan Türk Hava Kurumu’nda bu kez Genel Başkan Ahmet Bertan Nogaylaroğlu’nun özel harcamaları konuşulmaya başlandı. Geçen yıl sonlarında göreve seçilen ve THK’yı borç batağından kurtarma vaadiyle işe koyulan Nogaylaroğlu’nun, borç batağındaki Türk Hava Kurumu’na özel harcamalarını fatura ettiği ortaya çıktı.

Kuruma gelen misafirlerin lüks restoranlarda kabarık faturalar ödenerek ağırlanmasının yanı sıra bazı küçük harcamalar da dikkat çekti. Simit, midye ve kahve gibi çok miktarda küçük harcamaların da THK’ya fatura edilmesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

İşte o fatura ve harcamalardan bir kısmı:















THK'da skandallar bitmiyor! Şahsi harcamalar kuruma böyle ödettiriliyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

havacı ~ 3 yıl önce
GEREKSİZ KURUM KELİMELER YETMEZ GEREKSİZLİĞNE ÜLKEYE ZARARINDAN BAŞKA KATKISI YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
vayyy bizim deri paralarını mideyeci de yemişler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
mesela neden kürşat atılgan yine adaylık için görüşmelerde bulunuyor soruşturun haber yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YETER ARTIK ~ 5 yıl önce
Türk Hava Kurumu neden askeri anlayış ile devam ediyor? Hava Kurumu silahlı kuvvetleri parçası mı? Madem öyle devlet veya Türk Hava Kuvvetleri neden bir katkıda bulunmuyor?! Neden sürekli başkanlığa bir paşa talebi var? Bugüne kadar genel başkanlık yapmış generallerin kaçı kuruma katkı sağlamış!? Ben de bir ilin başkanı olarak artık paşaların karşısında olan adaylara karşı oy verme düşüncesindeyim. Atatürk'ün şerefli kurumunu, yiyici generallerin yeme anlayışına bırakmayacağım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
Hiç bir haber bu kadar basit olmamalı biraz gerçek haber yapmalısınız airporthaber salim kaya ne gönderirse onu yazmamalısınız. biraz araştırmacı olun sorun soruşturun . Çok basit kaldınız . Mesela soruşturun yangın ihalesinde neden yok THK mesela soruşturun balon işletmeyi araştırın mesela Osman YILDIRIM dönemini soruşturun ne kadar borçlanmış neyin karşılığında bilançosunu çıkarın mesela soruşturun Kürşat ATILGAN dönemini TL olan borcu neden dövize endekslediler şeref tur u soruşturun bilançosunu çıkarın hepsi ayrı ayrı haber olacak konular ve daha birçok konu o zaman keyifle takip edelim okuyalım gazeteci diyelim size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 5 yıl önce
Bu kuruma dürüst bir Başkan lazım. Yıllardır Kurumu sömürme anlayışı yerine kuruma DEĞER KATACAK anlayış lazım. Benim kişisel görüşüm ise hala kurum içinde böyle şube Başkanların var olduğudur. Hava Kuvvetlerinin oyun parkına döndürülen bu anlayış derhal son verilmeli! Türk Hava Kurumu, devletten değil, milletten güç alan bir kuruluştur. Bizim yeni isimlere ihtiyacımız var! Emekli Paşaların bu kurumda hala ne işi var ki? Bizim desteğimiz artık yeni yüz ve yeni adaylaradır. Şube Başkanlara rica ediyorum bunlarla mücadele edin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartı ~ 5 yıl önce
Fazla abartı haber fişlere baktım, bu harcamaları bir satış müdürü her yurt içi yurtdışı fuar katılımında en az bu kadar harcıyor ve şirkete mal ediyor, bu adam başkan. Milyon dolarlık pastadan 3-5 bin liralık harcama yapmış haberi komedi. Her gelen yönetimin en az milyon dolarlar götürdüğünü herkes biliyor. İlk kez sitede thk yönetiminin eleştirel bu kadar haber oluğunu gördüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartı ~ 5 yıl önce
Fişlerle birlikte bi zahmet Kuruma uğrayında şu 8 ayda nelerin kazanıldığını nelerin kaybedildiğini anlatılan masalların sizi nasıl uyuttuğunu gözlerinizle görün. Tabi bu ödeme evralarına imza atan zerzevat veya onun kuklası değilsen.
Plt. ~ 5 yıl önce
Kurumdaki bu iç çekişmeler ve güç kavgası zalim k.nin resmi yoldan harcanmıs paraları "yolsuzluk"gibi servis etmesi yada ettirmesi ,zaten bu kurum batsın artik devrini tamamladı gibi düşünenlerin ekmegine yag sürüyor..Boyle giderse kavga edeceginiz kurum kalmayacal..bir lafimda zalim k. Ye yaklaşık 30 yildir tanirim seni düş bu kurumun yakasindan artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsnü ~ 5 yıl önce
Bunlar hep Zalimin işleri.Onun kurumda çalışanlara yaptığı zulümler bunların yanında hiç kalır.Ayrıca yukarıda yapılan harcamalar normaldir ve Osmonotun yedikleri ve yedirdikleri yanında bir hiç kalır.Bide Zalimin zamanında hademelikten genel sekreterliğe nasıl geldiğini bir araştırın bakalım.Ayrıca yaygarasını kopardığı GPS kurumdaki tüm araçlarda mevcuttur ve herkes bunu bilir.
Yazık size ! ~ 5 yıl önce
Yazık size ya. Borcu olmayan kurumu sadece önceki 2 dönemde 1,5 milyar TL anlamadıysanız rakamla değil yazıyla yazayım bir buçuk milyar TL borçlandırmışlar gıkınız çıkmamış. Önceki dönem kur zararı 250 kurum zararı ayrıca artı 500 milyon TL. Bu istifa eden efeler, şok şok şok diye başlık atanlar nerelerdeydiniz? Kurumun helikopter satışında 2,5 milyon doları sizde kalsın diye yetkisi olmadan Japonlara ikram ederlerken nerelerdeydiniz? Bertan Paşa geldiğinde 100.000 liralık teminat mektubu bulamayan kurum şu an 60.000.000 liralık teminat mektubu alabiliyor. Maaşını alamayan kurum personeli artık maaşını alabiliyor. Savunma sanayinden turizme kurum projelere giriyor. Bütün borçlar yapılandırıldı. Geri gelme, biraz daha yeme hayalleriniz suya mı düştü? One way hocam Tek yön. Sizin için geri dönüş yok. Simit poğaçayla yolsuzlukmuş. Milleti güldüremiyorsunuz bile. Yürüyün hadi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık size! ! ~ 5 yıl önce
Eeeeee Eeeeee Eeeeee uyusunda büyüsün ninni bırakın rahat rahat yesinler ninni. Evet yazık hemide ne yazık... Aldıkları her kuruş (pardon emekli askerler 10.000 elebaşları Rafeel 12.000) Zehir zıkkım olsun Allahım o paraları yemeyi nasip etmesin inşallah. Aminnn.
Yazık size! !!! ~ 5 yıl önce
Yazık size... Yazık size... Millet anlattığın hikayeye gülüyor. Eğer gerçekleri görmek istiyorsan bir zahmet şimdiye kadar çıkan haberleri iyice oku gel kuruma herşeyi kendin incele araştır nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu milletin nasıl uyutulmaya çalışıldığını gözlerinle gör sonra da sana masal anlatanlara YAZIKLAR OLSUN SİZE YAZIKLAR OLSUN de. Bundan emin olabilirsin. Millet ağlıyor bayımm millet ağlıyorr. Bu güzide kurumu kurtaracağız diye gelip nasıl 8 ayda zarara uğrattıklarını sen incele öğren de öyle doğru bir yorum yap.. Haaa gelincede önce Pamukkaleye alınanlarla başla derim. Sonra da devam et... Kimse aptal deyil beyimmm...
ThK ~ 5 yıl önce
KURBAN DERİSİ TOPLANIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000