16 Aralık 2014, Salı 16:34:02

EDİRNE'YE HAVALİMANI GELİYOR!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, bölgede yapılması planlanan havalimanı ile ilgili müjde verdi.
  • Havalimanına karşı olanların İstanbul'a şu kadar km ve saat mantıksızlığı çok ilginç.ankara Antalya ve yurt dışı gibi yerlerden Edirne'ye gelecek lerle İstanbul ne alaka.
  • Bazı akılsızlar diyorki gelişmemiş yere havalimanımı olur.karabük ve İskenderun niye kalkınmış.hemde doğa ve verim olarak Edirne daha iyi.çünkü yatırım gelen yer büyür ve gelişir.
  • Haberi duyunca çok sevindim. Turizm yönünden Edirne'ye büyük ivme kazandıracak bu proje, hızlı tren ile birlikte ilimizi daha iyi ve yaşanabilir koşullara ulaştıracaktır. Projenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizden tam destek....
  • Edirne ye yapılacak havalimanı ile ilgili Yorumları okuyorum yazık, hepinize yazıklar olsun, Gelişmişlik görmemiş insanlarsınız. Bölgeye yapılacak havalimanı Bölgeyi hareketlendirecektir. Hükümet'in almış olduğu doğru karardır. Edirne ye yakışır. Sonuna kadar destekliyorum. Çekemeyenler çatlasın.... Edirne Trakya'nın kalbidir. Edirne de 3 tane kapı vardır. Birde uluslararası havalimanı olunca kim tutar seni. Ver elini Avrupa...
  • Yapin anasini satim yapin antalyayla dalamanin arasina sıkısmıs kaş ilcemiz dururgen buraya alan gerekirken yapin gpt gote havaalanlari kas a nezaman yapacaklar merakediyorum sahtekarlarin.
  • Yurt dışı seferler olurmu acaba
  • Yahu neyin müjdesi bu kime verilmiş. Orada havaalanı çalışmaz bunu hayatında uçağa binmemiş köylü mehmet efendi bile biliyor da, acaba müjdeden kasıt, şu güzelim tarlalara pist manzaralı gökdelenlerin dikilmesi mi, yoksa havaalanı yapılacak söylentisi ile oralarda rant yaratıp 3 liralık araziyi 30 liraya satmak mı? Bırakın insanlarla dalga geçmeyi artık.
  • yıllardır hızlı treni trakyanın düz ovasına getiremediler.edirneye havalimanı lazım ama önce hızlı tren için adım atılmalı
  • İstanbul'dan Edirne'ye uçuş koyacak havayolu olur mu? Geriye kaldı ya Ankara'dan ya İzmir'den uçuş konmasu (anadolujet veya sunexpress). Onlar da buraya açarlar mı? Çok zor. Yurtdışına gurbetçi işçi hareketi olsa charter belki ama böyle bir potansiyel de yok. Çanakkale otoyolu ve boğaz geçişi, bir de buna ilerideki 3. Köprünün devamı çevre yolları ile Trakya arabayla zaten maksimum 2 saatte 3. Havalimanında olur. izmir'de 4 saatte alınır. Gerek var mı? Zarar eden ve uçuşu olmayan havaalanına yazık olur.
  • Öylesine müteahit kafalı bir toplum olduk ki sormayın gitsin. Hani eskiden de yok değildi ancak bu karadenizliler ülkenin yönetimini ele geçirince bildikleri iki işten biri olan inşaat faaliyetlerini öyle bir hızlandırdılar ki insanın başı dönüyor. (Diğeri de fırıncılık) Her yer şantiye oldu çok şükür. Havaalanı meselesinde söylenecek çok şey var. Mesela, Çorlu.. İstanbula 45 dk. Edirneye 1 saat. Bir de bildiğimiz kadarı ile İstanbul' a üçüncü hava alanı yapılıyor. Yorumcu bir arkadaş demiş ki Mardin-Diyarbakır 45 dk. her ikisinde de havaalanı var Her yanı çürük işler bunlar. İstanbulda bunca hava trafiği yükü varen Çorlu bundan onca etkileniyorken Edirne' de yapacağın havalimanı ile Batı-Doğu geçişlerini hangi irtifadan yapacak, uçakları nerede alçaltıp tırmandırmaya başlayacaksın. Hadi bunu geçtik, Edirne ve civarından kaç yolcu bulacak, nereye taşıyacaksın? Çok meraklısı iseniz Keşan da eski bir pist var Karacıların. Çoktandır da kullanılmıyor, onu ıslah edin. Amaç rant ise o başka.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, bölgede yapılması planlanan havalimanı ile ilgili müjde verdi.

Turan, Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hizmet verecek bir havalimanı kurulması konusundaki proje ile ilgili çalışmaların başlatıldığını söyledi. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de konu ile ilgili olarak, "Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hitap edecek olan havaalanı kurulması konusunda durumu değerlendirmek üzere gelen genel müdürümüz bizi ziyaret etmiştir. Akabinde teknik elemanlar gelip yer tespitinde bulunacaklar, sonra da bu konuyu Bakanlığa ibraz edeceklerdir. Bu konunun çözümlenecek olmasından son derece mutluyum. Turizm yönünden Edirne'ye büyük ivme kazandıracak bu proje, hızlı tren ile birlikte perçinlenerek, ilimizi daha iyi ve yaşanabilir koşullara ulaştıracaktır. Buradan konu ile ilgili olarak Sayın Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ve Sayın Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

EDİRNE'YE HAVALİMANI GELİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Musa taşkın ~ 6 yıl önce
Havalimanına karşı olanların İstanbul'a şu kadar km ve saat mantıksızlığı çok ilginç.ankara Antalya ve yurt dışı gibi yerlerden Edirne'ye gelecek lerle İstanbul ne alaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali sert ~ 6 yıl önce
Bazı akılsızlar diyorki gelişmemiş yere havalimanımı olur.karabük ve İskenderun niye kalkınmış.hemde doğa ve verim olarak Edirne daha iyi.çünkü yatırım gelen yer büyür ve gelişir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dombaylı ~ 9 yıl önce
Haberi duyunca çok sevindim. Turizm yönünden Edirne'ye büyük ivme kazandıracak bu proje, hızlı tren ile birlikte ilimizi daha iyi ve yaşanabilir koşullara ulaştıracaktır. Projenin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizden tam destek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edirneli ~ 9 yıl önce
Edirne ye yapılacak havalimanı ile ilgili Yorumları okuyorum yazık, hepinize yazıklar olsun, Gelişmişlik görmemiş insanlarsınız. Bölgeye yapılacak havalimanı Bölgeyi hareketlendirecektir. Hükümet'in almış olduğu doğru karardır. Edirne ye yakışır. Sonuna kadar destekliyorum. Çekemeyenler çatlasın.... Edirne Trakya'nın kalbidir. Edirne de 3 tane kapı vardır. Birde uluslararası havalimanı olunca kim tutar seni. Ver elini Avrupa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yapin anasini satim yapin antalyayla dalamanin arasina sıkısmıs kaş ilcemiz dururgen buraya alan gerekirken yapin gpt gote havaalanlari kas a nezaman yapacaklar merakediyorum sahtekarlarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yurt dışı seferler olurmu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne için ~ 9 yıl önce
Yahu neyin müjdesi bu kime verilmiş. Orada havaalanı çalışmaz bunu hayatında uçağa binmemiş köylü mehmet efendi bile biliyor da, acaba müjdeden kasıt, şu güzelim tarlalara pist manzaralı gökdelenlerin dikilmesi mi, yoksa havaalanı yapılacak söylentisi ile oralarda rant yaratıp 3 liralık araziyi 30 liraya satmak mı? Bırakın insanlarla dalga geçmeyi artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mkkt ~ 4 yıl önce
Neden olmazmış edirne ye gelmek için ucakla istanbula gelmekte ne alaka bana kalsa havlimani nı istanbula yabmam edirneye yaparım
tren ~ 9 yıl önce
yıllardır hızlı treni trakyanın düz ovasına getiremediler.edirneye havalimanı lazım ama önce hızlı tren için adım atılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İstanbul'dan Edirne'ye uçuş koyacak havayolu olur mu? Geriye kaldı ya Ankara'dan ya İzmir'den uçuş konmasu (anadolujet veya sunexpress). Onlar da buraya açarlar mı? Çok zor. Yurtdışına gurbetçi işçi hareketi olsa charter belki ama böyle bir potansiyel de yok. Çanakkale otoyolu ve boğaz geçişi, bir de buna ilerideki 3. Köprünün devamı çevre yolları ile Trakya arabayla zaten maksimum 2 saatte 3. Havalimanında olur. izmir'de 4 saatte alınır. Gerek var mı? Zarar eden ve uçuşu olmayan havaalanına yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 Yetmez 3 olsun ~ 9 yıl önce
Öylesine müteahit kafalı bir toplum olduk ki sormayın gitsin. Hani eskiden de yok değildi ancak bu karadenizliler ülkenin yönetimini ele geçirince bildikleri iki işten biri olan inşaat faaliyetlerini öyle bir hızlandırdılar ki insanın başı dönüyor. (Diğeri de fırıncılık) Her yer şantiye oldu çok şükür. Havaalanı meselesinde söylenecek çok şey var. Mesela, Çorlu.. İstanbula 45 dk. Edirneye 1 saat. Bir de bildiğimiz kadarı ile İstanbul' a üçüncü hava alanı yapılıyor. Yorumcu bir arkadaş demiş ki Mardin-Diyarbakır 45 dk. her ikisinde de havaalanı var Her yanı çürük işler bunlar. İstanbulda bunca hava trafiği yükü varen Çorlu bundan onca etkileniyorken Edirne' de yapacağın havalimanı ile Batı-Doğu geçişlerini hangi irtifadan yapacak, uçakları nerede alçaltıp tırmandırmaya başlayacaksın. Hadi bunu geçtik, Edirne ve civarından kaç yolcu bulacak, nereye taşıyacaksın? Çok meraklısı iseniz Keşan da eski bir pist var Karacıların. Çoktandır da kullanılmıyor, onu ıslah edin. Amaç rant ise o başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000