25 Aralık 2016, Pazar 09:40:27

Kargo bölmesinden ses gelince uçak geri döndü

United Airlines'ın Houston-Quito seferini yapan uçağı, kargo bölmesinden gelen ses nedeniyle Houston Havalimanı'na geri döndü.
  • Kokpite gelen aircondition borusu yerinden çıkıp sağa sola vurabilir.Kargoda İnsan varmışda haber vermeye çalışıyor gibi anlaşılır.İnmek gerekli çünki orada oksijen maskesi yok.İyi sıkılamazsan her tip uçaktada olabilir.Boeing ile ne ilgisi var.Iyi uçuşlar.Cart curt yorum yapıyorsunuz,Birbirinize bilgi aktarın.Bilmeyenlerde lütfen sussun!
  • 737 800 GIBI GURULTULU BI UCAGIN ONUNDEN ARDINDSN SES GELMEDI KADAR NORMAL BISEY OLAMAZ.. YOLCULARA DERS OLSUN BI DAHA BOYINGE BINMEZLER..

United Airlines'ın Houston-Quito seferini yapan uçağı kargo bölmesinden gelen ses yüzünden Houston'a geri döndü.

Olay, United Havayolları uçağının önceki gün ABD'nin Teksas eyaletindeki Houston kentinde bulunan George Bush Havalimanı'ndan kalkışı sırasında gerçekleşti.

Ekvador'un başkenti Quito'ya gitmek üzere havalanan Boeing B737-800 tipi uçağın kargo bölmesinden ses gelmeye başladı. Uçuş ekibi kargo bölmesinde bir kişinin saklanmış olabileceği ihtimaliyle Houston'a geri dönme kararı aldı. 

Houston Havalimanı'na inen uçağın yolcuları bir başka uçakla Quito'ya gönderilirken, uçak bakıma alındı.

Kargo bölmesinden ses gelince uçak geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KAPTAN ~ 7 yıl önce
Kokpite gelen aircondition borusu yerinden çıkıp sağa sola vurabilir.Kargoda İnsan varmışda haber vermeye çalışıyor gibi anlaşılır.İnmek gerekli çünki orada oksijen maskesi yok.İyi sıkılamazsan her tip uçaktada olabilir.Boeing ile ne ilgisi var.Iyi uçuşlar.Cart curt yorum yapıyorsunuz,Birbirinize bilgi aktarın.Bilmeyenlerde lütfen sussun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora ~ 7 yıl önce
737 800 GIBI GURULTULU BI UCAGIN ONUNDEN ARDINDSN SES GELMEDI KADAR NORMAL BISEY OLAMAZ.. YOLCULARA DERS OLSUN BI DAHA BOYINGE BINMEZLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amk ~ 7 yıl önce
Adam burda başka bşi anlatmaya çalışıyor konuyla ne alakası var
Boran ~ 7 yıl önce
Cok mantikli ya . Sende bundan sonra airbus mi boeing mi diye sor hep . Son anda tip degisirsede binmem ben binmem diye tuttur tamam mi . :))
Boying Bora ~ 7 yıl önce
Boying den başka bildiğin model varmı ?
Amk2 ~ 7 yıl önce
Adam ne anlatırsa anlatsın biz istediğimizi anlarız . Ona görede yorumlarız okeyy.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000