22 Temmuz 2015, Çarşamba 16:21:30

United uçağına kuş çarptı

United Havayolları'na ait bir uçağa Los Angeles'a inişi sırasında kuş çarptı, uçağın radom bölümünde ciddi hasar oluştu.
  • Bu pilotlarada ne oluyorsa hepsi kuslara carpiyor. sanki kuslara kinleri varmis gibi.Insan biraz carpmamak icin saga sola bakar veya yavaslarki kus surusu gecsin diye.Gok yuzune sigmadinizda kuslari katlediyorsunuz.Nerede hayvan haklari savunuculari. Bu pilotlari siddetle protesto ediyorum.Lutfen biraz daha egitim beceri ve merhamet.Yazik oluyor bu kuslara.Soylarini kurutacaksiniz.
  • Çok kötü bi fotoğraf. ..berbat açı.nokta..
  • Ulen radom nedir ara parantez yazsanız bizde anlasak yada uçağın geniş çekilmiş resmini yayonlasaniz anlayacağız herkes uçuş ekibinden değil sayfanızı okuyan biraz dikkat
  • çarpa çarpa kuşların soyunu tüketeceksiniz. bu amerikanın astronotları da foss çıktı.
  • Hadi 40000-50000 feet de gidersin hızın çok olur manevra yapamazsın, o hızla kuşu göremezsin çarparsın da e be adam iniştesim hızın düşük bir etrafına bak tehlike var mı kuş var mı diye ona göre yönünü al, soruşturma açılmaz umarım, geçmiş olsun.
  • kus sağlamdir uçağın durumu nasıl acaba

United Havayolları'na ait bir uçağa Los Angeles'a inişi sırasında kuş çarptı, uçağın radom bölümünde ciddi hasar oluştu.

Houston-Los Angeles seferini yapan United'a ait Airbus A319-100 tipi uçağa inişi sırasında kuş çarptı. Buna rağmen sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçak bakıma alınırken, uçağın radom bölümünde ciddi hasar oluştu.

United uçağına kuş çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 9 yıl önce
Bu pilotlarada ne oluyorsa hepsi kuslara carpiyor. sanki kuslara kinleri varmis gibi.Insan biraz carpmamak icin saga sola bakar veya yavaslarki kus surusu gecsin diye.Gok yuzune sigmadinizda kuslari katlediyorsunuz.Nerede hayvan haklari savunuculari. Bu pilotlari siddetle protesto ediyorum.Lutfen biraz daha egitim beceri ve merhamet.Yazik oluyor bu kuslara.Soylarini kurutacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Ugrastin ama komik olmadi be kardes
Çok kotu ~ 9 yıl önce
Çok kötü bi fotoğraf. ..berbat açı.nokta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan eren ~ 9 yıl önce
Ulen radom nedir ara parantez yazsanız bizde anlasak yada uçağın geniş çekilmiş resmini yayonlasaniz anlayacağız herkes uçuş ekibinden değil sayfanızı okuyan biraz dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belki bilmiyorsunuzdur diye ~ 9 yıl önce
Hz. Google'a www.google.com'dan ulaşabilirsiniz. Ortadaki satıra "radom" yazmanız yeterli.
rezalet ~ 9 yıl önce
çarpa çarpa kuşların soyunu tüketeceksiniz. bu amerikanın astronotları da foss çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 9 yıl önce
Bence kiskanma. Biraz calis eminim sen de herhangi bir havayoluna girebilirsin.
Refleks yoksunu ~ 9 yıl önce
Hadi 40000-50000 feet de gidersin hızın çok olur manevra yapamazsın, o hızla kuşu göremezsin çarparsın da e be adam iniştesim hızın düşük bir etrafına bak tehlike var mı kuş var mı diye ona göre yönünü al, soruşturma açılmaz umarım, geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reflekslilere ~ 9 yıl önce
sen fs'te oyle yaparsin
? ~ 9 yıl önce
En azindan stable approach nedir bilir misin?
İĞLPÖ ~ 9 yıl önce
ARMUT ARMUT YORUM YAPMA REFLEKS YOKSUNU AKIL YOKSUNU
capt. leman ~ 9 yıl önce
sevimsizleşmeyin lütfen kızlar
Ismet ~ 9 yıl önce
:D iyi cevap
Sanal Havacı ~ 9 yıl önce
40000 ve 50000 feet mi o (FL400, FL500 yani)? Concorde olsa neyse de :) Yalnız unuttuğunuz bir nokta daha var, uçaklarda ABS gibi fren sistemleri de var, tamamen de durabiliyorlar havada :)
fo ~ 9 yıl önce
kus sağlamdir uçağın durumu nasıl acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000