01 Ocak 2016, Cuma 11:22:34

United uçağının havada kokpit camı çatladı

ABD'li havayolu şirketi United Airlines'ın Glasgow'dan New York'a giden yolcu uçağının havada kokpit camı çatladı.
  • Glasgow kalkış ve acil iniş Gander ise bu cam nerede çatladı? Kuş olsa kalkışa müteakip yükselmede olur ve kalkış meydanına geti dönerdi. Seyir irtifasında kuşa çarpmayacağına göre başka nedenden cam gitmiştir. Bütün okyanusu o şekilde geçecek halleri yok ya.
  • Remzi boş konuşma camsız uçak uçarmış hiç güleceğim yoltu :D 36 bin feette -50 derece havanın uçak camının içine 800km/h hızla girişinden bahsediyoruz
  • bu son derece normal ve olagan birsey. Bazen ondeki ucaktan parca gelebiliyor, tasli yolda ondeki aracin tas atmasi gibi. kokpit caminin olmamasi da cok sorun degil zira kapisi oldugu icin kokpitin yolcular farketmez bile. istanbul newyork ucagi bir keresinde boyle gitmis
  • olur böyle şeyler. raad olun....
  • geçmiş olsun. beterinden saklasin

ABD'li havayolu şirketi United Airlines'ın Glasgow'dan New York'a giden yolcu uçağının havada kokpit camı çatladı. Uçak Kanada'daki Gander Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Glasgow'dan sorunsuz bir kalkış gerçekleştirdiği belirtilen United uçağının kokpit camı henüz bilinmeyen bir nedenle havada çatladı. Uçak bunun üzerine Kanada'ya iniş yaparken, camın çatlamasına kuş çarpmasının neden olabileceği ifade edildi.

Gander'e inen uçak bakıma alınırken, United Airlines da Twitter üzerinden bir açıklama yaparak yolcularını New York'a ulaştırmak üzere yeni bir uçağın Gander'e gönderildiğini belirtti.

United uçağının havada kokpit camı çatladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sanal Havacı ~ 8 yıl önce
Glasgow kalkış ve acil iniş Gander ise bu cam nerede çatladı? Kuş olsa kalkışa müteakip yükselmede olur ve kalkış meydanına geti dönerdi. Seyir irtifasında kuşa çarpmayacağına göre başka nedenden cam gitmiştir. Bütün okyanusu o şekilde geçecek halleri yok ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 8 yıl önce
Remzi boş konuşma camsız uçak uçarmış hiç güleceğim yoltu :D 36 bin feette -50 derece havanın uçak camının içine 800km/h hızla girişinden bahsediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gokhan ~ 8 yıl önce
boyle demek istemezdim ama sizin yazdiginiz da ayri bi sacma olmus, 36000'deki ucagin ici basinclidir ve hava disariya cikar, tabi bagli degilseniz sizi bile goturur.
remzi ~ 8 yıl önce
bu son derece normal ve olagan birsey. Bazen ondeki ucaktan parca gelebiliyor, tasli yolda ondeki aracin tas atmasi gibi. kokpit caminin olmamasi da cok sorun degil zira kapisi oldugu icin kokpitin yolcular farketmez bile. istanbul newyork ucagi bir keresinde boyle gitmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala ~ 8 yıl önce
Ufak at Pala
Pilotlar? ~ 8 yıl önce
onlar ölünce yolcular kendi mi devam edecek?
Taskin ~ 8 yıl önce
Öndeki ucaktan bazen parca geliyor demissin remzi abi. Ne tür parcalar olabilir bunlar? Ucagin kendi parcasi mi, yoksa yolcu valizlerinden dökülenler mi?
.. ~ 8 yıl önce
olur böyle şeyler. raad olun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
geçmiş olsun. beterinden saklasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000