28 Eylül 2023, Perşembe 22:01:29

17 uçak İstanbul Havalimanı'na inemedi

İstanbul Havalimanı'na inmek isteyen 17 uçak, kentte etkili olan sağanak nedeniyle başka havalimanlarına yönlendirilirken, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmek isteyen uçaklar ise havada bir süre tur atmak zorunda kaldı.
  • İstanbul'a büyük bir havaalanı gereklimiydi? Evet. Atatürk Havalimanı büyütülebilir miydi? Etrafındaki milyonlarca nüfusu yerinden ederek evet, normalde hayır. Dağ başına değil de Taksim meydanına (şehrin göbeğine) yeni havalimanı yapılabilir miydi? Bazı aklı evvellere göre "evet". Hadi daha büyük havalimanı için bir yer göstereseydiniz de oraya yapsaydık.
  • Onlarca bilirkişi ve profesörün uyarısına rağmen , bir Atatürk düşmanının baskısıyla yapılan havaalanı gelecekte ne sorunlar yaşanacak Allah bilir.
  • Atatürk hv limanına bir gr yağış düşmedi,
  • Çatlıyorsunuz ülkemiz avrupadan bir adım önde diye. İGA. Değil avrupanın dünyanın en iyilerinden.
  • Buraya havalimanı yaparsan sonucuna da katlanırsın. Yüzbin kere tvlerde proflar tarafından anlatıldı ama boşa gitti.
  • Evet çok bilen muhalif kesim yine sallamaya başladı gene oysa bunun havalimanı nın yeri ile ilgisi yok aynı şey Atatürk Havalimanıda olsa olacak tı biraz mantık kapiş...
  • sanki eskisinde hiç hava durumundan pas geçenler yokmuş gibi burada yalandan algı yapıyorsunuz, ezan dinmez bayrak inmez Türkiye bölünmez
  • DAĞIN BAŞINA İNATLA HAVA ALANI YAPARSAN OLACAĞI BUDUR. YOLLARIN HALİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ. ARAYA SABİHA GÖKÇEN HAVALIMANINI DA SIKIŞTIRMIŞSINIZ. IGA'DAN KAÇ PARA ALIYORSUNUZ
  • Nerede o medeniyet düşmanı arapseverler? Burası yapılırken profesörler bunların olacağını söylemedi mi? Burası yanlış yer demediler mi? İşte onun için Atatürkün yolundan gidip bilime ilime inanacaksınız.
  • Evet , vardiya bitti yolcu bitmedi, hala sürünüyoruz..!

İstanbul Havalimanı'na inmek isteyen 17 uçak, kentte etkili olan sağanak nedeniyle başka havalimanlarına yönlendirilirken, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmek isteyen uçaklar ise havada bir süre tur atmak zorunda kaldı.

İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağış hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle İstanbul Havalimanı terminali ve çevresinde olumsuz bir durum yaşanmazken, hava trafiğinde ise şiddetli yağmur ve elektrik yüklü Cumulonimbus bulutları nedeniyle uçuşlarda kısa süreli rötarlar meydana geldi.

Havalimanına iniş için alçalan uçaklar yağış nedeniyle havada tur atmak zorunda kaldı. Havada tur atan ve yakıt kritiğine giren 17 uçak, Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, Bursa Yenişehir ve Tekirdağ Çorlu havalimanlarına yönlendirildi.

Yağışın hafiflemesiyle birlikte başka havalimanlarına yönlendirilen uçaklar İstanbul Havalimanı'na geri döndü.

Yağışın İstanbul'un Anadolu Yakası'na geçmesiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da hava trafiğinde olumsuzluklar yaşandı. Havalimanına iniş için alçalan bazı uçaklar, havada bir süre tur attıktan sonra inebildi.

Yağışın etkisini yitirmesinin ardından her iki havalimanında da hava trafiği normale döndü. (trthaber)

17 uçak İstanbul Havalimanı'na inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Hasan ~ 7 ay önce
İstanbul'a büyük bir havaalanı gereklimiydi? Evet. Atatürk Havalimanı büyütülebilir miydi? Etrafındaki milyonlarca nüfusu yerinden ederek evet, normalde hayır. Dağ başına değil de Taksim meydanına (şehrin göbeğine) yeni havalimanı yapılabilir miydi? Bazı aklı evvellere göre "evet". Hadi daha büyük havalimanı için bir yer göstereseydiniz de oraya yapsaydık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yücel yılmaz ~ 11 gün önce
Havalimanı normalde silivreye yapılacaktı.ama uygun olmayan karadeniz kıyısını buldular.
Yalaza ~ 7 ay önce
Onlarca bilirkişi ve profesörün uyarısına rağmen , bir Atatürk düşmanının baskısıyla yapılan havaalanı gelecekte ne sorunlar yaşanacak Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 ay önce
AHL de yasadigin sorundan fazla sorun yasanmaz..dert etme..bu kadar da nefret yuklu gitme..yazik olur !
Atatürk ~ 7 ay önce
Atatürk hv limanına bir gr yağış düşmedi,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halit ~ 7 ay önce
Çatlıyorsunuz ülkemiz avrupadan bir adım önde diye. İGA. Değil avrupanın dünyanın en iyilerinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 7 ay önce
Buraya havalimanı yaparsan sonucuna da katlanırsın. Yüzbin kere tvlerde proflar tarafından anlatıldı ama boşa gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Muhalefeti ve muhalifler ~ 7 ay önce
Evet çok bilen muhalif kesim yine sallamaya başladı gene oysa bunun havalimanı nın yeri ile ilgisi yok aynı şey Atatürk Havalimanıda olsa olacak tı biraz mantık kapiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanki ~ 7 ay önce
sanki eskisinde hiç hava durumundan pas geçenler yokmuş gibi burada yalandan algı yapıyorsunuz, ezan dinmez bayrak inmez Türkiye bölünmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FFFF ~ 7 ay önce
DAĞIN BAŞINA İNATLA HAVA ALANI YAPARSAN OLACAĞI BUDUR. YOLLARIN HALİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ. ARAYA SABİHA GÖKÇEN HAVALIMANINI DA SIKIŞTIRMIŞSINIZ. IGA'DAN KAÇ PARA ALIYORSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha ~ 7 ay önce
Yine de en doğrusunu sen bilirsin ama sabah sabihada trafik durdu meteorolojidrn dolayı
Bilgi ~ 7 ay önce
hava şartları uygun olmadığında tüm dünyada uçaklar iniş yapamıyor.bunun dağ başı v.b. şeylerle ilgisi yoktur.şartlar uygun olsun ve pist olsun uçak dağa da iner şekerim.
123 ~ 7 ay önce
Bu konu bayatlamadı mı artık. Dağın sonunda da dün aynı durum geçerliydi. O konu başka bir başlık altında eleştiriye açık, şu konuyla yer seçimi alakasız ama.
Neredeler ~ 7 ay önce
Nerede o medeniyet düşmanı arapseverler? Burası yapılırken profesörler bunların olacağını söylemedi mi? Burası yanlış yer demediler mi? İşte onun için Atatürkün yolundan gidip bilime ilime inanacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARAP ~ 7 ay önce
Hayrdr arkadaş ben Arap kökenliyim ırkımı küçük göremesin ne demek Arap sever ne diyorsun
~ 7 ay önce
Evet , vardiya bitti yolcu bitmedi, hala sürünüyoruz..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000