15 Aralık 2023, Cuma 22:57:05

Havaist Arnavutköy-İGA seferlerine başladı

Havaist, gelen talepler doğrultusunda havalimanı ile Arnavutköy arasında karşılıklı tarifeli otobüs seferlerine başladı.
  • Mülteci turizm mi oldu şimdi. Arnavutköye gelene kadar bir sürü yer var. Arap sığınmacıların talebi mi bu
  • Kesinlikle en az %80 “yolcu doluluk garantili” anlaşma yapılmıştır. Metro ve İETT otobüsleri varken kim biner Arnavutköy Haviste . Delimi bunlar!!!
  • Arnavutköyden sonra esenyurta da koyun sadece mülteci taşırsınız.
  • Çok güzel Trakya mesela vize istikameti ne zaman oluçak Çokolata çoçuklarına her imkan sunuluyor Seçimlerde bol kepçe sonrası trişka
  • Armavutköy sığınmacı yuvası değil mi. Ne servisi böyle
  • Zaten Arnavutköye İETT var bunun yarısından daha ucuza

Havaist, gelen talepler doğrultusunda havalimanı ile Arnavutköy arasında karşılıklı tarifeli otobüs seferlerine başladı. İstanbul Havalimanı’ndan Arnavutköy yönüne gitmek isteyen yolcular  havalimanı ulaşım katında bulunan 5 numaralı perondan otobüslere binebilecekler.

HVİST-5-A numaralı Arnavutköy hattında sefer yapacak otobüsler; İstanbul Havalimanı - Fatih Caddesi - Çardaktepe- Taşoluk Yolu-Taşoluk Yeşil Camii-Arnavutköy Belediyesi -Hz. Ömer Camii Arnavutköy - Arnavutköy Avlu AVM’ye uğrayarak havalimanına ulaşacak.

Yolcular, 70 TL olarak belirlenen biletlerini www.hava.ist web sitesi ile Havaist mobil uygulamasından QR kod oluşturarak veya belirli ara duraklardan nakit ve araca binişte kredi, banka kartı ile gerçekleştirebilecekler.

İstanbul Havalimanı'ndan şehrin 44 farklı noktasına yolcu taşımacılığı hizmeti sunan HAVAİST, 11 farklı hatta (Esenler Otogar, Arnavutköy, Halkalı-Başakşehir, Bakırköy, Aksaray, Kadıköy, Taksim -Beşiktaş, Silivri-Çatalca, Sabiha Gökçen, Beylikdüzü, Avcılar) konforlu seyahatin yanı sıra sahip olduğu teknolojik donanım sayesinde güvenli bir otobüs deneyimi sunmaktadır.

Yolcuların seyahati boyunca internete bağlanmasını sağlayan ücretsiz WI-FI özelliğinin yanı sıra, faydalı bilgilerin bulunduğu multimedya ekranlar da yolcuların hizmetine sunuluyor. Uzun seyahatlerin ardından şarjı biten ya da azalan yolcular için, tüm koltuklarda şarj üniteleri bulunmaktadır. Yolcuların güvenliği için otobüslerde 7/24 kayıt alan sesli ve görüntülü güvenlik kameralarının bulunduğu belirtilirken, yolcu sayma cihazları ile de otobüste bulunan yolcu sayısı düzenli olarak takip edilip raporlandığı ifade edildi.

Tüm bunların yanında araç içi anons sistemi sayesinde yolcular, hem araç kalkışı esnasında hem de seyahat halindeyken güzergah ve duraklar hakkında sürekli olarak bilgilendirilmektedir.

Havaist Arnavutköy-İGA seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Mülteci ~ 5 ay önce
Mülteci turizm mi oldu şimdi. Arnavutköye gelene kadar bir sürü yer var. Arap sığınmacıların talebi mi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wwww ~ 5 ay önce
Kesinlikle en az %80 “yolcu doluluk garantili” anlaşma yapılmıştır. Metro ve İETT otobüsleri varken kim biner Arnavutköy Haviste . Delimi bunlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 5 ay önce
Doğru hiç gerek yok ne gerek var İETT var zaten daha uygun havalimanı çalışanı için yapmışlar dur
Arnavut ~ 5 ay önce
Arnavutköyden sonra esenyurta da koyun sadece mülteci taşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 5 ay önce
Çok güzel Trakya mesela vize istikameti ne zaman oluçak Çokolata çoçuklarına her imkan sunuluyor Seçimlerde bol kepçe sonrası trişka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 5 ay önce
Armavutköy sığınmacı yuvası değil mi. Ne servisi böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bird ~ 5 ay önce
Out of your entire business
Sht ~ 5 ay önce
Zaten Arnavutköye İETT var bunun yarısından daha ucuza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 5 ay önce
Arnavutköye sefer yapacaklarına , çoğu bölgeye seferleri artışı yapsınlar. İnsanları saatlerce bekletip mağdur ediyorlar
Bin ~ 5 ay önce
Dönüşte bin o otobüse bineniltsen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000