13 Kasım 2023, Pazartesi 11:20:46

İstanbul Havalimanı İstanbul halkının en beğendiği havalimanı oldu

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezi konumunu güçlendirmeye devam eden İGA İstanbul Havalimanı misafirlerinin her geçen yıl artan memnuniyeti dikkat çekiyor.
  • Liman güzel ona bir lafımız yok. Ama bir gelip personele sorun. Zam yok ikramiye yok anca baskı
  • Hic kimseden duymadım inanılmaz masraflı bir hava alanı KIş şartları dlayısı ile tehirler baslar. Taksiciler yam yam .ucak biletinden daha fazla ulasım ucreti ödeniyor Cevrede otel restoran fuar aanı hic bir şey yok iyi ucuşlar.size.
  • 100'e yakın havalimanı gördüm. Daha buna yaklaşabilen bir tanesi çıkmadı. Tavan yüksekliği, içinde kullanılan renkler, genel olarak içerideki gün ışığı. Çok biliyorsunuz arkadaş yaa, ama çok!! Gidin görün, milletin havalimanı nasıl. Büyükçekmece alt geçit gibi. Basık, karanlık, dar, pis koridorlar. Hindistan sokak lezzetleri gibi. Siz ne sanıyorsunuz ya bu havalimanını kötülerken? "Çok büyükmüş, yürü yürü bitmiyormuş". He, diğerlerinde korükten çıktığın gibi pasaport memuru damga vurmaya bekliyor! Arkadaş daha 1 hafta önce BKK'da yürü, yürü, yürü akşam oldu, hava karardı pasaport kontrolüne varıncaya kadar. Tivbe tivbe.
  • Çok şakacı bu araştırma şirketi , çok komik.
  • Her yağmurda işkenceye dönen havalimanı.
  • Personele yönelik tam fiyasko bizim için hersey çok kötü
  • Ulaşım yok paranızı harcamak için yolu ekstra ücretli üstelik hava şartları herdaim kötü olan, otoparkı çile, güvenliği çile, tabelaları yönlendirmeleri yetersiz dünyanın en büyük ama en kötü havalimanı.
  • mecbur kalmadıkça Sabiha'dan uçuyoruz, çünkü daha uygun fiyatlı ve ulaşımı kolay. herkes IGA'dan yolculuk edecek kadar zengin değil!
  • ben beğenmedim iga yı inanılmaz kötü dizaynı var ahhh atatürk havalimanı ahhhh
  • Çalışanlar hariç herkes memnunsa sorun yok demekki kölelik düzeni devam

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezi konumunu güçlendirmeye devam eden İGA İstanbul Havalimanı misafirlerinin her geçen yıl artan memnuniyeti dikkat çekiyor. GfK’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği beğeni araştırmasına göre; İGA İstanbul Havalimanı’ndan uçuş yapan yolcuların yüzde 89’u aldıkları hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

İGA İstanbul Havalimanı’nın tüm yolcularına kusursuz bir seyahat deneyimi sağlama motivasyonuyla yola çıkarak, gelişim alanlarını tespit etmek için yıllık olarak tekrarladığı araştırmasının 2023 sonuçları açıklandı. GfK (Growth from Knowledge) tarafından yürütülen çalışmaya göre; İstanbul halkının öncelikli olarak tercih ettiği havalimanının İGA İstanbul Havalimanı olduğu belirlendi.

Önceki yıllardaki araştırmalarla karşılaştırıldığında İGA İstanbul Havalimanı’nın “beğenilme” oranının artış gösterdiği dikkat çekti. İlk kez 2021 yılında yapılan çalışmada, halk genelinde İGA İstanbul Havalimanı’nın beğeni oranı yüzde 84; 2022’de yüzde 83 olarak ölçülmüştü. 2023 yılındaki araştırma sonuçlarına göre; İstanbul halkının İGA İstanbul Havalimanı’nı beğeni oranı yüzde 89’a yükseldi.

Katılımcılara İGA İstanbul Havalimanı’nı beğenme sebepleri de soruldu. Buna göre; “büyük/geniş olması” en yüksek skorlu beğeni kriteri olarak tespit edildi. Ayrıca, “temiz olması”, “çalışanların yardımsever ve güler yüzlü olması”, “ferah, düzenli ve tertipli olması” beğeni sebepleri arasında üst sıralarda yer aldı. Araştırma katılımcılarından İGA İstanbul Havalimanı’nı belli kriterler çerçevesinde değerlendirmeleri istendiğinde verilen cevaplardan öne çıkanlar ise şöyle: Yolcu memnuniyetinin önemsenmesi, havalimanının teknolojik yönden rakiplerine kıyasla daha gelişmiş olması, özel ihtiyaç sahibi ve çocuklu yolculara yönelik imkanlar sağlanması, prestijli bir havalimanı olması.

İstanbul halkı ayrıca İGA İstanbul Havalimanı’nın “En iyi hizmeti vermek için çabalayan” bir kurum olduğunu da vurguladı. Öte yandan, araştırmada havalimanının “şehir merkezine uzak” bulunması geliştirilebilecek bir alan olarak ifade edildi. Yolcular, alternatif olarak M11 (Gayrettepe – İstanbul Havalimanı – Halkalı) metro hattının tamamlanmasıyla şehir merkezinden havalimanına 24 dakikada ulaşabilecek.

İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Havalimanımızın tüm operasyonel süreçlerini, bilimsel çalışmalar ışığında ve araştırmalar sonucunda düzenliyor ve yönetiyoruz. Bu doğrultuda yolcularımıza sunduğumuz hizmetin her yıl daha çok beğenilmesi bizleri çok memnun ediyor. İGA İstanbul Havalimanı, yalnızca farklı kültürlere değil, farklı yaş gruplarına ve yolcuların özel ihtiyaçlarına göre tasarlanan hizmetlerini Türk misafirperverliği anlayışıyla yüzlerce farklı ülkeden milyonlarca yolcuya kusursuz şekilde sunmak için çabalıyor. Tüm dünyaya hizmet veren bir havalimanı olarak bu beğeni oranını daha da artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” 

İstanbul Havalimanı İstanbul halkının en beğendiği havalimanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İga güvenlik ~ 6 ay önce
Liman güzel ona bir lafımız yok. Ama bir gelip personele sorun. Zam yok ikramiye yok anca baskı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 6 ay önce
Hic kimseden duymadım inanılmaz masraflı bir hava alanı KIş şartları dlayısı ile tehirler baslar. Taksiciler yam yam .ucak biletinden daha fazla ulasım ucreti ödeniyor Cevrede otel restoran fuar aanı hic bir şey yok iyi ucuşlar.size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 ~ 6 ay önce
100'e yakın havalimanı gördüm. Daha buna yaklaşabilen bir tanesi çıkmadı. Tavan yüksekliği, içinde kullanılan renkler, genel olarak içerideki gün ışığı. Çok biliyorsunuz arkadaş yaa, ama çok!! Gidin görün, milletin havalimanı nasıl. Büyükçekmece alt geçit gibi. Basık, karanlık, dar, pis koridorlar. Hindistan sokak lezzetleri gibi. Siz ne sanıyorsunuz ya bu havalimanını kötülerken? "Çok büyükmüş, yürü yürü bitmiyormuş". He, diğerlerinde korükten çıktığın gibi pasaport memuru damga vurmaya bekliyor! Arkadaş daha 1 hafta önce BKK'da yürü, yürü, yürü akşam oldu, hava karardı pasaport kontrolüne varıncaya kadar. Tivbe tivbe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 ay önce
Çok şakacı bu araştırma şirketi , çok komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismarlama anket heralde ~ 6 ay önce
Her yağmurda işkenceye dönen havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çık kötü ~ 6 ay önce
Personele yönelik tam fiyasko bizim için hersey çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Begenmiyorsaniz ~ 6 ay önce
İşten çıkın başka iş bulun !
Güldürmeyin ~ 6 ay önce
Ulaşım yok paranızı harcamak için yolu ekstra ücretli üstelik hava şartları herdaim kötü olan, otoparkı çile, güvenliği çile, tabelaları yönlendirmeleri yetersiz dünyanın en büyük ama en kötü havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 6 ay önce
Kötü yanları olabilir ama dünyanın en kötü havaalanı demek için bütün dünyayımı gezdin yoksa yalan mı söylüyorsun. İnsanda biraz vicdan olur
Güldürmeyin ~ 6 ay önce
diyenin Edirneyi Avrupa da olarak biliyor olması!
Ömründe ~ 6 ay önce
havalimanı görmemiş kalkmış burda konuşuyor ahahahah alemsiniz gerçekten
saw ~ 6 ay önce
mecbur kalmadıkça Sabiha'dan uçuyoruz, çünkü daha uygun fiyatlı ve ulaşımı kolay. herkes IGA'dan yolculuk edecek kadar zengin değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 6 ay önce
ben beğenmedim iga yı inanılmaz kötü dizaynı var ahhh atatürk havalimanı ahhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 ay önce
Çalışanlar hariç herkes memnunsa sorun yok demekki kölelik düzeni devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışma ~ 6 ay önce
Çok işten zorla mı tutuyorlar?!
Tgs ~ 6 ay önce
Herkese çık işten çık işten deniliyo başka bişey bilmiyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000