07 Şubat 2024, Çarşamba 14:19:41

İstanbul Havalimanı taksicilerinden eylem

İzmir’de taksi şoförü Oğuz Erge’nin öldürülmesinin ardından taksicilerin eylemleri sürüyor. Bu kez protestonun adresi İstanbul Havalimanı oldu.
  • Allah gani gani rahmet eylesin.bütüüün taksiciler soruyorum,kaçınız üşümesin diye birini taksiye aldı?hadi geçtim,hava uygun çok güzel,kaçınız mesafe,ırk,turist gözetmeden yolcu aldı?havalimanı taksi yatacak yerin yok,bırakın bu ayakları,seçim var gene ağlamaya başladınız
  • insan canı kutsaldır, haksız yere kime ne zarar verilirse tepki göstermek lazım. FAKAT taksiciler bu ülkede halktan sempati görebilecek en son gruptur ve sebebi her gün bu ülke insanına yaşattıkları türlü eziyetler ve kötü tavırlarıdır. ayrıca turizme olumsuz katkıları olduğu kanaatindeyim. hem turistleri kaziklamaya çalışarak hem de dünyanın neredeyse en pis ve bakımsız taksileriyle başta İstanbul olmak üzere ülke hakkında ilk andan kötü bir intiba oluşturmaktadırlar.
  • "Taksiciler olarak 60 yıldır onurla ve gururla İstanbul halkına hizmet veriyoruz". Onurla?
  • Havalimanına terör saldırısı olduğunda 100 dolardan tarife açan siz değilsiniz. Taksimetre bozuk/ açmayı unuttum diye fazla para isteyen siz değilsiniz. Trafikte maganda gibi devam eden siz değilsiniz. Mesafeye göre yolcu almayan siz değilsiniz. Turist kazıklayan siz değilsiniz. Martı/ uber sürücülerini tehdit eden siz değilsiniz. Yolcu tartaklayan siz değilsiniz. Haklısınız tek suçlu böyleymiş gibi haber yapanlar.
  • Terör saldırısındaki fırsatçılıkları iki adım mesafeye 100 dolar istendiğini unutmadık !!!
  • Sizi bizlerden kim kurtarırsa oyumuz ona. Bari böyle basit varoş eylemlerle kendinizi hatırlatıp insanların sinir kat sayısını arttırmayın. İstanbulda sizin arkanızda hiç kimse durmaz. Başka kapıya
  • Trafiği terör alanı olarak gören ,millete yolculuk yapmayı zehir zıkkım eden bu şımarmış taksici bozuntularını kim yok ederse oyum onadır..
  • Hepinizin yepyeni o alet sağa dönüşte aşağı, sola dönüşte yukarı kaldırılıyor..!
  • Daha havalimanından çıkmadan telegram gruplarından dönüş güzergahındaki yolcunuzu kovalamanız; yolcunuz ve trafikteki diğer tüm araçları riske atmanız demektir. O kadar para kazanıyorsunuz ubervari bir altyapı yatırımı yapmanız çok mu zor.?!
  • Masalı bırak da önce kendini sonra iga ve saw'daki maganda taksicileri adam et diyeceğim ama nasıl olacak o iş acaba...

İzmir’de taksi şoförü Oğuz Erge’nin öldürülmesinin ardından taksicilerin eylemleri sürüyor. Bu kez protestonun adresi İstanbul Havalimanı oldu. Eylemde konuşan İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, taksicilerin hedef gösterildiğini belirterek, “Oğuz Erge'nin vefatına sebep olan olayda, sayısını unuttuğumuz yüzlerce gasp, saldırı, yaralanma ve sözlü tartışmalar bu karalama kampanyasının bir etkisidir.” dedi.

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi üyeleri İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin öldürülmesi ve taksicilere yönelik saldırılara tepki göstermek için bir araya geldi.

Taksiciler, kooperatif merkezinde “Taksicileri hedef gösterenler saldırı ve cinayetlerin sorumlusudur” yazılı pankart açarak can güvenliklerinin olmadığını söyledi.

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can taksiciler adına açıklama yaptı.

“Bu olay taksi esnafımızla birlikte vicdan sahibi tüm insanlığı üzmüştür. Bizler artık bu olayların son bulmasını diliyoruz. Taksiciler olarak 60 yıldır onurla ve gururla İstanbul halkına hizmet veriyoruz.” diyen Can, taksiciler hakkında son yıllarda bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

“Her fırsatta bizler kötülenmekte ve hedef gösterilmekteyiz. Yıllardır süren bu planlı saldırılar sonucu bizler vatandaşımızın gözünde itibar kaybetmekte ve adeta hedef gösterilmektedir.” diyen Başkan Can, Oğuz Erge’nin ölümüyle sonuçlanan saldırının bu karalama kampanyasının bir etkisi olduğunu anlattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÇAĞRI

Taksici esnafının maruz kaldığı diğer olayın ise korsan taşımacılık olduğunun altını çizen Can, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu çevreler, paranın gücü ile sektörümüzü sürekli karalamakta, TV ve sosyal medyada algı ve manipüle haberleriyle PR çalışmalarını sürdürmektedir. Amaçları, hizmet ettiğimiz ve velinimetimiz olan halkımızla bizi karşı karşıya getirmektedir. Emek hırsızı bu korsanlar haksız ve hukuksuz şekilde emeğimizi çalmaktadır. Bizler bu emek hırsızlarını taksici dostu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün yetkililere şikâyet ediyoruz. Bu korsanlar için caydırıcı cezalar, erişim engeli ve emniyetimizden daha çok denetim istiyoruz.”

(Ntv)

İstanbul Havalimanı taksicilerinden eylem

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

İnsan olan taksici beyefendiye ~ 3 ay önce
Allah gani gani rahmet eylesin.bütüüün taksiciler soruyorum,kaçınız üşümesin diye birini taksiye aldı?hadi geçtim,hava uygun çok güzel,kaçınız mesafe,ırk,turist gözetmeden yolcu aldı?havalimanı taksi yatacak yerin yok,bırakın bu ayakları,seçim var gene ağlamaya başladınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taksi bulamayan vatandaş ~ 3 ay önce
insan canı kutsaldır, haksız yere kime ne zarar verilirse tepki göstermek lazım. FAKAT taksiciler bu ülkede halktan sempati görebilecek en son gruptur ve sebebi her gün bu ülke insanına yaşattıkları türlü eziyetler ve kötü tavırlarıdır. ayrıca turizme olumsuz katkıları olduğu kanaatindeyim. hem turistleri kaziklamaya çalışarak hem de dünyanın neredeyse en pis ve bakımsız taksileriyle başta İstanbul olmak üzere ülke hakkında ilk andan kötü bir intiba oluşturmaktadırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hö? ~ 3 ay önce
"Taksiciler olarak 60 yıldır onurla ve gururla İstanbul halkına hizmet veriyoruz". Onurla?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlu kim? ~ 3 ay önce
Havalimanına terör saldırısı olduğunda 100 dolardan tarife açan siz değilsiniz. Taksimetre bozuk/ açmayı unuttum diye fazla para isteyen siz değilsiniz. Trafikte maganda gibi devam eden siz değilsiniz. Mesafeye göre yolcu almayan siz değilsiniz. Turist kazıklayan siz değilsiniz. Martı/ uber sürücülerini tehdit eden siz değilsiniz. Yolcu tartaklayan siz değilsiniz. Haklısınız tek suçlu böyleymiş gibi haber yapanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can efendi ~ 3 ay önce
Terör saldırısındaki fırsatçılıkları iki adım mesafeye 100 dolar istendiğini unutmadık !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtarıcı ~ 3 ay önce
Sizi bizlerden kim kurtarırsa oyumuz ona. Bari böyle basit varoş eylemlerle kendinizi hatırlatıp insanların sinir kat sayısını arttırmayın. İstanbulda sizin arkanızda hiç kimse durmaz. Başka kapıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hızır ~ 3 ay önce
Trafiği terör alanı olarak gören ,millete yolculuk yapmayı zehir zıkkım eden bu şımarmış taksici bozuntularını kim yok ederse oyum onadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinyal Kolu ~ 3 ay önce
Hepinizin yepyeni o alet sağa dönüşte aşağı, sola dönüşte yukarı kaldırılıyor..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UBER ~ 3 ay önce
Daha havalimanından çıkmadan telegram gruplarından dönüş güzergahındaki yolcunuzu kovalamanız; yolcunuz ve trafikteki diğer tüm araçları riske atmanız demektir. O kadar para kazanıyorsunuz ubervari bir altyapı yatırımı yapmanız çok mu zor.?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fahri ~ 3 ay önce
Masalı bırak da önce kendini sonra iga ve saw'daki maganda taksicileri adam et diyeceğim ama nasıl olacak o iş acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000