28 Kasım 2023, Salı 08:52:38

İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonlarda onlarca kilo uyuşturucu bulunduğunu açıkladı.
  • Torpilli bay bolatın torpilli ticaret bakanı kardeşi onlarca kilo uyuşturucu yakalandı diyor. Ticaret bakanı mı içişleri bakanı mı emniyet müdürü mü belli değil. Yeni Türkiye'de bakanların görevleriyle alakasız konularda açıklama yapması da normal oldu hamdolsun. Madem öyle video ve ifşalardaki ciddi iddiaları da araştırın niye yapmıyorsunuz? Akape hiçbir şekilde güven vermiyor ve inandırıcılığı da yok !
  • gümrük muhafaza uyuşturucu yakalamış. gözlerim yaşardı. havalimanı personeli ile uğraşmak varken niye böyle bir şey yapıp kendilerini yormuşlar...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonlarda onlarca kilo uyuşturucu bulunduğunu açıkladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, söz konusu operasyonlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Bakan, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince yürütülen operasyonların hız kesmeden ediyor.

Bolat şöyle devam ediyor: "Yapılan operasyonlar neticesinde, İstanbul Havaliman'ında, 10 kilo 520 gram kokain, 9,5 litre sıvı kokain olmak üzere 20 kilogram kokain, Ceylanpınar Gümrük Kapısı'nda, 3 kilo 450 gram captagon 10 kilo 250 gram esrar ele geçirildi."

Bakan gümrük muhafaza ekiplerini tebrik etti.

İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu ele geçirildi

Yorumlar

Torpilli biraderler ~ 5 ay önce
Torpilli bay bolatın torpilli ticaret bakanı kardeşi onlarca kilo uyuşturucu yakalandı diyor. Ticaret bakanı mı içişleri bakanı mı emniyet müdürü mü belli değil. Yeni Türkiye'de bakanların görevleriyle alakasız konularda açıklama yapması da normal oldu hamdolsun. Madem öyle video ve ifşalardaki ciddi iddiaları da araştırın niye yapmıyorsunuz? Akape hiçbir şekilde güven vermiyor ve inandırıcılığı da yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş yorum ~ 5 ay önce
Keşke bilip bilmeden yorum yapmasanız,haberi okuyup anlamaktan acizsiniz.Gümrük muhafaza Ticaret Bakanlığı'na bağlı, tabi ki Ticaret bakanı açıklama yapacak
aliveli ~ 5 ay önce
gümrük muhafaza uyuşturucu yakalamış. gözlerim yaşardı. havalimanı personeli ile uğraşmak varken niye böyle bir şey yapıp kendilerini yormuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EskiCenderme ~ 5 ay önce
bazı meslek grupları avantalarını alamadıkları zaman bazı meslek gruplarına sarıyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000