17 Ocak 2024, Çarşamba 11:28:34

Türkiye'den yeni rekor

Türkiye, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (Eurocontrol) üye ülkeleri arasında hava seyrüsefer hizmetlerinde en yüksek hizmet birim sayısına ulaşarak rekor kırdı.
  • Bizim kontrolörlerimiz Avrupalı meslektaşlarından daha çok ücret almalı; daha çok iş daha çok ücret
  • MADEM ÖYLE GÖRELİM BAKALIM zammmmmmmm Hadi bakalım kazanıyorsan kimin sayesinde kazandığını da duyur ve gereğini yap
  • 6 gun is, off gun sonrasi sabah 4 de alarm. Bu sistemi icat edenin Misir Piramid CEOsu oldugunu dusunuyorum.
  • Avrupa’da hep bir numara güvenlik maaşına gelince en sonuncuyuz promosyon yok kar payı yok yemek zaten söylemeye gerek duymuyorum bile zehirlene zehirlene ölmemiz yakındır öbür dünyada o kadar güvenliğin ahı var vicdanınız hiç mi sızlamıyor geçinemiyoruz her personel mutsuz ve isteksiz çalışıyor bunu görmemek için kör olmak gerekir çok söylenecek şeyler var öbür tarafta inşallah iga güvenlik
  • THy na Ahmet Bolat bey geldikten sonrasi İstanbul'a yakışan büyük kocaman büyük bir havalimani tgsnin yer hizmeti olması ve çalışanların büyük hizmeti THY ve istanbulumuzun havalimanını her zaman lider yapmasi der oturur evden ucaklarimizin kalkış ve inişini izlerim daha çok adım hızlı büyüme için bir calisan olarak hizmet etmeye devam sloganımız büyümeye devam hizmete devam
  • Anca şov çalışanlarınızın maaşları yerlerde bu şekilde kalıcı bir başarıya inanmayın
  • Zamlarda da rekor seviye olur umarım
  • REKOR ÇOK ÇALIŞANA PARA YOK...
  • Uçakların kendi kafalarına göre uçtuklarına inanılan bir ülkede, bu başarıda hiç bir katkıları olmadığı dusunulen tüm meslektaşlarımın ellerine emeklerine saglik.
  • Bırakın artık bu rekor,en bilmem ne masallarını yeter. Varsa yoksa havacılık eee başka,yok,niye? Onda bile dışa bağımlıyız,elin adamına, uçağına muhtacız. Ülkede mutsuzluk, huzursuzluk had safhada,her açıdan iyice kötüye gidiyoruz hala şu kadar turist geldi bu kadar uçak indi bilmem ne haberleri!!!

Türkiye, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (Eurocontrol) üye ülkeleri arasında hava seyrüsefer hizmetlerinde en yüksek hizmet birim sayısına ulaşarak rekor kırdı.

Eurocontrol tarafından 14 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan rapora göre, Kasım ayında 1.549.350 hizmet birimiyle Türkiye, 42 ülke arasında en yüksek hizmet birim sayısına ulaştı.

Hizmet birimi, uçuş sayısı, uçuş mesafesi ve uçağın ağırlığı gibi kriterlere göre hesaplanan bir değeri ifade ediyor. Bu rakamın yüksekliği, ülkemizin hava seyrüsefer hizmetlerinde ulaştığı üstün seviyenin bir göstergesi.

Türkiye hava sahasında son yıllarda yaşanan ciddi trafik artışı, verilen hizmetin de önemli düzeyde artışını beraberinde getirdi. Bu artış, Türkiye'nin havacılık sektöründeki gelişiminin ve büyümesinin önemli bir göstergesi.

DHMİ, son yıllarda havacılık sektörüne yaptığı yatırımlar ve aldığı tedbirler ile yaklaşık 1 milyon km2 büyüklüğündeki hava sahasını daha güvenli ve verimli hale getirmek için attığı önemli adımlarla dikkat çekiyor. Bu doğrultuda, hava seyrüsefer hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini artırmak amacıyla yeni teknolojilerin ve yöntemlerin kullanılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Türkiye'nin bu alandaki başarıları, havacılık sektöründeki küresel rekabette öne çıkmasına ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor.

 

Türkiye'den yeni rekor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Demek ki ~ 3 ay önce
Bizim kontrolörlerimiz Avrupalı meslektaşlarından daha çok ücret almalı; daha çok iş daha çok ücret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 3 ay önce
MADEM ÖYLE GÖRELİM BAKALIM zammmmmmmm Hadi bakalım kazanıyorsan kimin sayesinde kazandığını da duyur ve gereğini yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3LÜ VARDIYA SORUNU ~ 3 ay önce
6 gun is, off gun sonrasi sabah 4 de alarm. Bu sistemi icat edenin Misir Piramid CEOsu oldugunu dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga Security ~ 4 ay önce
Avrupa’da hep bir numara güvenlik maaşına gelince en sonuncuyuz promosyon yok kar payı yok yemek zaten söylemeye gerek duymuyorum bile zehirlene zehirlene ölmemiz yakındır öbür dünyada o kadar güvenliğin ahı var vicdanınız hiç mi sızlamıyor geçinemiyoruz her personel mutsuz ve isteksiz çalışıyor bunu görmemek için kör olmak gerekir çok söylenecek şeyler var öbür tarafta inşallah iga güvenlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planner ~ 3 ay önce
yakisikli guvenlik sesin guzelse sende turkucu ol bak adam konser konser geziyor elinde kelepce ile bir kalp yap tamamdir :)
İga security'ye ~ 3 ay önce
Herşeyi öbür tarafa bırakma,hesap sormama hastalığı yüzünden sıkıntı çekip bu yorumu yazıyorsunuz. Önce birlik olup bu dünyada gerekenleri söyleyin öbür taraf Allah kerim...
İsimli kahraman can ~ 4 ay önce
THy na Ahmet Bolat bey geldikten sonrasi İstanbul'a yakışan büyük kocaman büyük bir havalimani tgsnin yer hizmeti olması ve çalışanların büyük hizmeti THY ve istanbulumuzun havalimanını her zaman lider yapmasi der oturur evden ucaklarimizin kalkış ve inişini izlerim daha çok adım hızlı büyüme için bir calisan olarak hizmet etmeye devam sloganımız büyümeye devam hizmete devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 4 ay önce
Anca şov çalışanlarınızın maaşları yerlerde bu şekilde kalıcı bir başarıya inanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ca ~ 4 ay önce
Zamlarda da rekor seviye olur umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XYZ ~ 4 ay önce
REKOR ÇOK ÇALIŞANA PARA YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 4 ay önce
Uçakların kendi kafalarına göre uçtuklarına inanılan bir ülkede, bu başarıda hiç bir katkıları olmadığı dusunulen tüm meslektaşlarımın ellerine emeklerine saglik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdi ~ 3 ay önce
Şu eksi 13 gün olayını bi anlatır mısınız? Thy neden izinleri böyle eksiye düşürüyor.
Ayıp be ~ 4 ay önce
Bırakın artık bu rekor,en bilmem ne masallarını yeter. Varsa yoksa havacılık eee başka,yok,niye? Onda bile dışa bağımlıyız,elin adamına, uçağına muhtacız. Ülkede mutsuzluk, huzursuzluk had safhada,her açıdan iyice kötüye gidiyoruz hala şu kadar turist geldi bu kadar uçak indi bilmem ne haberleri!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000