28 Eylül 2023, Perşembe 15:02:32

Pegasus heyetinden Tokat Havalimanı'nda inceleme

Pegasus Hava Yolları heyeti, Tokat Havalimanında inceleme gerçekleştirdi.
  • Pegasusta kararları satış uzmanları mı veriyor. Hat analizi vs yok mu
  • Şimdi Tokat’a uçmayanlar düşünsün…
  • Mesele havalimanı yapmak değil yeğen, mesele o havalimanına uçak indirip kaldırabilmekte. Bizim milletvekillerinin gücü THY’ye yetmemiş, iş dünyası devreye girip Pegasus’a gitmiş.

Pegasus Hava Yolları heyeti, Tokat Havalimanında inceleme gerçekleştirdi.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) Tokat-İzmir arasında uçuş gerçekleştirmesi talebinin ardından Pegasus Hava Yolları satış uzmanı Murat Akif Aytekin başkanlığındaki heyet, Tokat Havalimanında incelemede bulundu.

Tokat Havalimanı Müdürü Mustafa Konca tarafından heyete bilgi verildi.

Tokat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gökdere, yaptığı açıklamada, iş dünyası olarak İzmir seferlerinin başlamasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bu seferlerin turizm açısından önem taşıdığı kadar, İzmir'de yaşayan Tokatlıların Tokat'a gidiş gelişi için de önemi bulunduğunu söyledi.

Uçuşların başlaması kararını, sunulacak rapor sonrasında Pegasus Hava Yolları yönetiminin vereceğini aktaran Gökdere, "2023 bitmeden ya da 2024 başlarında bu uçuşların gerçekleşeceğine dair umutluyuz. İnşallah şehrimizi ekonomik, ticari, turistik, manevi anlamda mutlu edecek güzel ve hayırlı haberleri bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Pegasus heyetinden Tokat Havalimanı'nda inceleme

Yorumlar

Karar ~ 7 ay önce
Pegasusta kararları satış uzmanları mı veriyor. Hat analizi vs yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 7 ay önce
Şimdi Tokat’a uçmayanlar düşünsün…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayı ~ 7 ay önce
Mesele havalimanı yapmak değil yeğen, mesele o havalimanına uçak indirip kaldırabilmekte. Bizim milletvekillerinin gücü THY’ye yetmemiş, iş dünyası devreye girip Pegasus’a gitmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000