04 Ocak 2024, Perşembe 23:53:23

Pegasus uçağı karıştı

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Gaziantep seferini gerçekleştirecek uçağı kalkış yapmayıp yolcuları da uçak içinde saatlerce bekletilince tartışma çıktı.
  • Bodrum'dan Kayseri'ye seyahat planlanırken Sabiha Gökçen havalimanında aktarma olacagını bildiğim halde umursamamıştım. Bodrum'dan İstanbul seferi gerçekten sıkıntısız ve zamanında gerçekleşti, ama İstanbul'dan bir türlü ayrılamadık,uçagın içinde beklediğimiz süre zarfında Kayseri'ye varmış olurduk. Denildiği gibi ne kabin ekibi ve pilottan bir açıklama geldi nede biz yolculardan konu ile alakalı bilgi talep eden oldu, yani tipik yurdum insanı mantıgı (eninde sonunda kalkacak) Pegasus ucuza taşıyor olabilir ama yolcularına insanca davranmadıkları kesin.
  • Yahu bizim millet neden havacılığı otobüs işletmecisi gibi görüyor hala aşacak çook yolumuz var. O ya da bu sebeple gecikmeler yaşanabiliyor ki hava durumu nedeniyle oluyor çoğu. Uçuş işi maximum emniyet işidir. Bir tek biziz kendini yırtıp parçalayan. Ha bu arada Thy uçakları da diğer hava yolları da hava muhalefetinden dolayı uçmuyolar haberiniz olsun
  • Pegadus kendine yakisanini yapip Stansted hava alanına almış bir tane saygisiz ve kaba mudur .. is yürütmeye çalışıyor... Şikayetinizi bize iletin diyor ,şaka gibi ne ilgilenen vaaar nede geri dönen.. imdadımıza bulunduğumuz şehirden WIZZ AIR sefer koymaya başladı istanbul a da kurtulduk . Bu lanet firmadan..
  • Londra Stansted ten pegasus ile bilet aldım eşim ile beraber ayrica esim kanser tedavisi görüyor.koymuslar mudur diye bir densizin tekini tam bir saygisiz ve kibir abidesi ne saygi var nede musteri ler ile iletişimi.. eşimin el bagajını kontrol etmek istedi ve kutuya çok kötü bir üslup ile koymasını istedi, bagajın sadece tutacak kısmı takıldı ve hafif itme ile girdi tam olarak (zaten yıllardır aynı bagajında ile ucariz sorun olmuyordu ) o sırada biletlerimiz kesilmişti. Sonra bizi çağırıp esimin elindeki bileti alıp yırttı.. kendimi zor tuttum onun ağzıyla yüzünü dümdüz etmemek için.. yillardir bir çok ülkede Seyehat ettim böyle bir kepazelik gormedim .. neyse o uçakla gitme zorunluluğum olduğu için mecbur kalıp sorun çıkarmak istemedim ve TEKRAR BILET ALNAK XORUNDA bırakıldım.. SIKAYETIMIZI
  • Hayatımda karşılaştığım en kötü ve saygısız düzensiz ve tehlikeli uçuş firması , umarım yakında batarsızın daha fazla insanları mağdur duruma düşürmeden be hayat tehlikesine sokmadan . :((
  • Pegasus ve bitmeyen iptaller biktik Artik Kayseri 19.30 kayseri ucagi iptal oldu Gecen haftalarda da ayni sorun oldu yine iptal ettiler.Reklamlarda en yeni ucaklarimizla ucuyoruz diye reklam yapiyor Fakat birde zamaninda ucmayi becere bilseler harika olacak Artik iptal ve rotar Pegasus icin siradanlasmis galiba....
  • Bu. Pegasus hep ayni bunlar degismez ustelikcok piskinler
  • Yaptığınız yorumlar güzel hoṣ tartıṣılacak konular biri onu kötülüyor öbürü onu uyğun bir alternativ uçaķ ṣirketi varmı neden Pegasusla uçuyoruz çünkü öbür havayolu ṣirketlerinden daha çok uygun olduğu için eher bütcenis yetiyorsa hele yurtdıṣına uçacaksanız Lufthansa havayoluyla uçun bakın bakalım aradaki fiyata iṣde bu sebeple malesef ucuz uçak biletlerini tercih ediyoruz..
  • Otobüsten ucuz ve güvenli uçak ile seyehat ediyorsunuz hava koşulu el vermemiş güvenliğinizi riske atmamış simarikligin lüzumu yok pegassus olmasa astronomik fiyatlara uçak biletlerine bakıp dururdunuz .
  • Pegasusun bütün seferleri problem hep rotarcarsamba günü adana istambul seferi 2 saat yapti

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Gaziantep seferini gerçekleştirecek uçağı kalkış yapmayıp yolcuları da uçak içinde saatlerce bekletilince tartışma çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre: Bu sabah Sabiha Gökçen'den Gaziantep'e giecek Pegasus uçağı varış meydanındaki yoğun sis nedeniyle kalkış yapmadı. 10 saate yakın rötar yapan uçağın yolcuları yaklaşık 5 saat uçak içinde bekletilince uçaktan inmek istedi.

Ancak yolcuların talebi karşılık bulmayınca tartışma çıktı. Bazı yolcular kabin ekibine tepki gösterdi. Bunun üzerine polis çağrılınca uçak kapıları açılarak yolcular terminale alındı.

Sefer iptal edildi.

 

Pegasus uçağı karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

M.Yahya ~ 4 ay önce
Bodrum'dan Kayseri'ye seyahat planlanırken Sabiha Gökçen havalimanında aktarma olacagını bildiğim halde umursamamıştım. Bodrum'dan İstanbul seferi gerçekten sıkıntısız ve zamanında gerçekleşti, ama İstanbul'dan bir türlü ayrılamadık,uçagın içinde beklediğimiz süre zarfında Kayseri'ye varmış olurduk. Denildiği gibi ne kabin ekibi ve pilottan bir açıklama geldi nede biz yolculardan konu ile alakalı bilgi talep eden oldu, yani tipik yurdum insanı mantıgı (eninde sonunda kalkacak) Pegasus ucuza taşıyor olabilir ama yolcularına insanca davranmadıkları kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 4 ay önce
Yahu bizim millet neden havacılığı otobüs işletmecisi gibi görüyor hala aşacak çook yolumuz var. O ya da bu sebeple gecikmeler yaşanabiliyor ki hava durumu nedeniyle oluyor çoğu. Uçuş işi maximum emniyet işidir. Bir tek biziz kendini yırtıp parçalayan. Ha bu arada Thy uçakları da diğer hava yolları da hava muhalefetinden dolayı uçmuyolar haberiniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Def ~ 4 ay önce
Abc arkadaş, Ne alakası var otobüs ile. Madem sis var 5 saat uçakta bekletilir mi? İnsanları indirsinler, hava açınca Tekrar bindirirler.
Ahmet ~ 4 ay önce
Kardeşim senin ne konuştuğunu insanï zekan bunlara onay veriyor mu? 5 saat boyunca hiçbir hava yolu şirketi yolcuları kabin için de mecburi bir şekilde tutamaz .! Hani konuşuyorsun ya git kal eşek gibide görelim seni .. olum bu uçakta kadın çocuk bebek yaşlı her çeşit insna var.. konuşurken beyninle konuş tabi varsa
O iş öyle değil ~ 4 ay önce
1 saat sis için bekliyorsun o beklemeden rahatsız olan yolcu inmek istiyor afakan basıyor valizi için 1 saat bekliyorsun. Bu beklemeden 2 kişi gerilip kavga ediyor polis bekliyorsun. Bu beklemelerden uçak yakıtı kritiğe giriyor yakıt bekliyorsun. Bu beklemelerden pilotların görev süresi doluyor ekip değişimi bekliyorsun.Zincirleme yani dünyanın heryerinde her şirket yaşayabiliyor. Ama kaprisli ve cahil yolculuklarda daha çok yaşanıyor.
Kaya ~ 4 ay önce
Pegadus kendine yakisanini yapip Stansted hava alanına almış bir tane saygisiz ve kaba mudur .. is yürütmeye çalışıyor... Şikayetinizi bize iletin diyor ,şaka gibi ne ilgilenen vaaar nede geri dönen.. imdadımıza bulunduğumuz şehirden WIZZ AIR sefer koymaya başladı istanbul a da kurtulduk . Bu lanet firmadan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaya ~ 4 ay önce
Londra Stansted ten pegasus ile bilet aldım eşim ile beraber ayrica esim kanser tedavisi görüyor.koymuslar mudur diye bir densizin tekini tam bir saygisiz ve kibir abidesi ne saygi var nede musteri ler ile iletişimi.. eşimin el bagajını kontrol etmek istedi ve kutuya çok kötü bir üslup ile koymasını istedi, bagajın sadece tutacak kısmı takıldı ve hafif itme ile girdi tam olarak (zaten yıllardır aynı bagajında ile ucariz sorun olmuyordu ) o sırada biletlerimiz kesilmişti. Sonra bizi çağırıp esimin elindeki bileti alıp yırttı.. kendimi zor tuttum onun ağzıyla yüzünü dümdüz etmemek için.. yillardir bir çok ülkede Seyehat ettim böyle bir kepazelik gormedim .. neyse o uçakla gitme zorunluluğum olduğu için mecbur kalıp sorun çıkarmak istemedim ve TEKRAR BILET ALNAK XORUNDA bırakıldım.. SIKAYETIMIZI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulfattah anbar ~ 4 ay önce
Hayatımda karşılaştığım en kötü ve saygısız düzensiz ve tehlikeli uçuş firması , umarım yakında batarsızın daha fazla insanları mağdur duruma düşürmeden be hayat tehlikesine sokmadan . :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki ~ 4 ay önce
Pegasus ve bitmeyen iptaller biktik Artik Kayseri 19.30 kayseri ucagi iptal oldu Gecen haftalarda da ayni sorun oldu yine iptal ettiler.Reklamlarda en yeni ucaklarimizla ucuyoruz diye reklam yapiyor Fakat birde zamaninda ucmayi becere bilseler harika olacak Artik iptal ve rotar Pegasus icin siradanlasmis galiba....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecdi dur ~ 4 ay önce
Bu. Pegasus hep ayni bunlar degismez ustelikcok piskinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubi ~ 4 ay önce
Yaptığınız yorumlar güzel hoṣ tartıṣılacak konular biri onu kötülüyor öbürü onu uyğun bir alternativ uçaķ ṣirketi varmı neden Pegasusla uçuyoruz çünkü öbür havayolu ṣirketlerinden daha çok uygun olduğu için eher bütcenis yetiyorsa hele yurtdıṣına uçacaksanız Lufthansa havayoluyla uçun bakın bakalım aradaki fiyata iṣde bu sebeple malesef ucuz uçak biletlerini tercih ediyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz Çelik ~ 4 ay önce
Otobüsten ucuz ve güvenli uçak ile seyehat ediyorsunuz hava koşulu el vermemiş güvenliğinizi riske atmamış simarikligin lüzumu yok pegassus olmasa astronomik fiyatlara uçak biletlerine bakıp dururdunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hudayikeser ~ 4 ay önce
Pegasusun bütün seferleri problem hep rotarcarsamba günü adana istambul seferi 2 saat yapti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000