11 Aralık 2023, Pazartesi 10:40:01

Pegasus yeni uçak siparişlerini değerlendiriyor

Bloomberg'e konuşan Pegasus CEO'su Güliz Öztürk, Sabiha Gökçen'deki ikinci pistin büyüme imkanı yarattığını belirtti.
  • 970 olan kağıdın 660 olmuş 4 ayda, vadelide dursan %20 kazanırsın sen düşmüşsün %30. Spek seni.
  • Reklam reklam altı çevir üstü çevir çevir kazı yanmasın lambaya püf de püf deme oh de Lütfen dolapta bekleyen bilgileri vermeyin gerçekleri söyleyin algı değiştirmeye devam Google dan Pegasus yazın hep şikayet rötar haber dolu düzeltmek için n’aptınız haberlere düşen Asil Nadir simge sağın diye arayın okuyun haberini personeliniz gündeme düştü nasıl uçurabiliyorsunuz.Atılan kişiler böyle yapmadı ondan mı atıldılar adam kayırmaya devam dünya alem duymuş yöneticiler bu kişileri elinde niye tutuyor acaba araştırılsın derim.Lütfen personelleriniz yöneticiniz için anket yapana kadar oturun araştırın olan dönen torpilleri benden söylemesi.
  • İçinde uçacak personeli şirkette tutabilirseniz yeni siparişleri değerlendirirsiniz.
  • P310 Batum uçağı hava muhalefeti nedeniyle Rize Artvine indi Havaalanında bizi otobüsle Sarp kapısına kadar nakledeceklerine dair bilgi verilmedi sürü pisikolojine bıraktılar Sarp kapısında tekrar yurt dışı çıkış harcı ödedik 8 saat gibi uzun yolculuktan sonra Batuma gelebildik Bir günde iki defa yurt dışına çıkmış gibi olduk Pegasusun zararımızı karşılamasını bekliyoruz
  • Çalışanlarınıza köle muamelesi yapmayı bırakın bir kere. İşten çıkardığınız kişilere insanca muamele etmeyi de öğrenin önce. Tazminatlarının da düzgün ödetin. Havayollarının asıl değeri uçaklar değil çalışanlarıdır. Southwest’ten örnek alın mesela.
  • Personeli bile canlı canlı iltica etti hala konuşuyor
  • Masalı bırak da neden çalışanların sendikalı olmasını istemiyorsunuz,insanları sömürerek nereye kadar gideceksiniz,sendikalı oldukları için işten attığınız insanların davalarını kazanmaları hakkında açıklamalar yapsana ! Aslında suç sizin değil, sendikasız çalışmayı engellemeyen zihniyette ve ona oy verip duranlarda !
  • Hakkıdır,kaliteli profesyonel yönetim nihayetinde,nemalanılacak siyasi bir kurum değil ..
  • Yeni terminal olmadan 2.piste güvenip böyle bir yatırıma girilmez. Yeni terminal için ihale açılması lazım ama mevcut terminalin işletmecisi kazanamaz diye yapılamıyor bir türlü. Güliz Hanım bu ihale için lobi yapar ve yeni terminali garantiye alırsa o zaman filoyu ikiye katlayabilir
  • borsada hissenize bir grubun girdiği söyleniyor bu alsat çetesini defedin ve hissenize sahip çıkın

Bloomberg'e konuşan Pegasus CEO'su Güliz Öztürk, Sabiha Gökçen'deki ikinci pistin büyüme imkanı yarattığını belirtti.

Pegasus, aylar önce gerçekleştirdiği Airbus SE jet siparişinin ardından önümüzdeki 10 yılda büyümesine hız kazandırmak için yeni uçak siparişlerini değerlendiriyor.

Pegasus CEO’su Güliz Öztürk Bloomberg’e yaptığı açıklamada Türkiye’deki güçlü talep ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki ikinci pistin daha fazla büyüme için ivme yarattığını belirtti. Öztürk, gelecek yıl en az altı yeni destinasyon ekleyeceklerini ve inşaatı tamamlandıktan sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki yeni terminal binasını kullanacaklarını açıkladı.

Öztürk, yeni pistin Pegasus’un kapasitesini ikiye katlama planını mümkün kılan kritik bir faktör olduğunu söyledi. Öztürk, “Ana lokasyonun gelişmesi ve ikincil merkezlerdeki büyüme potansiyeli ile tabii ki başka uçak siparişleri üzerinde çalışacağız” diye konuştu.

CEO, yeni sipariş edilecek uçakların 2029’dan sonra teslim edilmesinin planlanacağını söyledi. Temmuz ayında Pegasus, bu yıla kadar teslim edilmek üzere 36 Airbus A231neo tek koridorlu uçak sipariş etmişti.

Öztürk mevcut planlarında, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Baltık ülkelerindeki yeni destinasyonlara öncelik verdiklerini söyledi. Pegasus gelecek yıl yeni destinasyon olarak Hırvatistan, Portekiz, Moldova ve Bulgaristan’daki bazı şehirlere uçacak. Şirket ayrıca Avrupa’daki mevcut rotalara daha fazla frekans eklemeyi değerlendiriyor.

Pegasus, ağının yaklaşık yüzde 2’sini oluşturan Tel Aviv’e uçuşlarını ekim ayında durdurmuş ve İsrail hava sahası üzerinden uçmayı bırakmıştı. Öztürk, Orta Doğu destinasyonlarındaki satışların İsrail-Hamas savaşının ilk birkaç haftasında etkilendiğini söyledi.

Öztürk “Türkiye’ye talebin devam etmesi ve İstanbul’un çok iyi bir konuma sahip olması” nedeniyle Orta Doğu’yu hâlâ önemli bir büyüme fırsatı olarak gördüğünü belirtti.

Pegasus yeni uçak siparişlerini değerlendiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Spekülasyon ~ 5 ay önce
970 olan kağıdın 660 olmuş 4 ayda, vadelide dursan %20 kazanırsın sen düşmüşsün %30. Spek seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısa bir ara ~ 5 ay önce
Reklam reklam altı çevir üstü çevir çevir kazı yanmasın lambaya püf de püf deme oh de Lütfen dolapta bekleyen bilgileri vermeyin gerçekleri söyleyin algı değiştirmeye devam Google dan Pegasus yazın hep şikayet rötar haber dolu düzeltmek için n’aptınız haberlere düşen Asil Nadir simge sağın diye arayın okuyun haberini personeliniz gündeme düştü nasıl uçurabiliyorsunuz.Atılan kişiler böyle yapmadı ondan mı atıldılar adam kayırmaya devam dünya alem duymuş yöneticiler bu kişileri elinde niye tutuyor acaba araştırılsın derim.Lütfen personelleriniz yöneticiniz için anket yapana kadar oturun araştırın olan dönen torpilleri benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 5 ay önce
İçinde uçacak personeli şirkette tutabilirseniz yeni siparişleri değerlendirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hsn ~ 5 ay önce
P310 Batum uçağı hava muhalefeti nedeniyle Rize Artvine indi Havaalanında bizi otobüsle Sarp kapısına kadar nakledeceklerine dair bilgi verilmedi sürü pisikolojine bıraktılar Sarp kapısında tekrar yurt dışı çıkış harcı ödedik 8 saat gibi uzun yolculuktan sonra Batuma gelebildik Bir günde iki defa yurt dışına çıkmış gibi olduk Pegasusun zararımızı karşılamasını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan Kaynakları ~ 5 ay önce
Çalışanlarınıza köle muamelesi yapmayı bırakın bir kere. İşten çıkardığınız kişilere insanca muamele etmeyi de öğrenin önce. Tazminatlarının da düzgün ödetin. Havayollarının asıl değeri uçaklar değil çalışanlarıdır. Southwest’ten örnek alın mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pesonel'i ~ 5 ay önce
Personeli bile canlı canlı iltica etti hala konuşuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güliz ~ 5 ay önce
Masalı bırak da neden çalışanların sendikalı olmasını istemiyorsunuz,insanları sömürerek nereye kadar gideceksiniz,sendikalı oldukları için işten attığınız insanların davalarını kazanmaları hakkında açıklamalar yapsana ! Aslında suç sizin değil, sendikasız çalışmayı engellemeyen zihniyette ve ona oy verip duranlarda !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika boş ~ 5 ay önce
Sendikanın amacı birinin vermek istemediği şeyi zorla almaktır. Bir işyerini beğenmiyorsak neden orada çalışmaya devam ediyoruz? Daha iyisini yapabileceksek neden şirket kurmuyoruz? Şirket versin, daha çok versin, yetmez dahada çok versin
Bravo ~ 5 ay önce
Hakkıdır,kaliteli profesyonel yönetim nihayetinde,nemalanılacak siyasi bir kurum değil ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Terminal Şart ~ 5 ay önce
Yeni terminal olmadan 2.piste güvenip böyle bir yatırıma girilmez. Yeni terminal için ihale açılması lazım ama mevcut terminalin işletmecisi kazanamaz diye yapılamıyor bir türlü. Güliz Hanım bu ihale için lobi yapar ve yeni terminali garantiye alırsa o zaman filoyu ikiye katlayabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs zede ~ 5 ay önce
borsada hissenize bir grubun girdiği söyleniyor bu alsat çetesini defedin ve hissenize sahip çıkın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000