30 Eylül 2023, Cumartesi 11:29:56

Sabiha Gökçen CEO'su Berk Albayrak görevden alındı

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak görevinden alındı.
  • Personelin maaşından fazla yakıt parası alan ditektörler darısı başınıza
  • Farklı bir konu ilgili kişi zamanında kendisine yakın olan kişiler efendim efendim derken şimdilerde arkasından atıp tutan bir görünüşe büründüler. Bukelemum gibi onlara da yol vermeli !
  • Neşet ERTAŞ Rahmet ile anıyorum ne güzel demiş Bir anadan dünyaya gelen yolcu Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görünce dünyaya gönül verdin mi? Görünce dünyaya gönül verdin mi? Kimi böyük kim böcek kimi kul Kimi böyük kim böcek kimi kul Merak edip hiçbirini sordun mu? Bunlar neden nedenini sordun mu? İnsan ölür ama ruhu ölmez İnsan ölür ama ruhu ölmez Bunca mahlukat var hiçbiri gülmez Bunca mahlukat var hiçbiri gülmez
  • Personeline iş elbisesi bile vermeyen bir yönetim, maaşı demiyorum bile
  • Kargoda Türk Havayollarına neden yer verdirmediniz?
  • Devlet Eyt olanlara çalışma fırsatı tanıdı ama şahıs ayrımı yaparak kendisine yakın olanları çalışmasına müsade etti olmayanlara yol verdirdi.Adalet terazisi nerede doğru bir haber ise yerinde bir karar .
  • Şu otoparka artık bir çözüm. Otopark oto yıkamacılara ve oto kiralamacılarına tahsis edilmiş resmen. Yeter ya bıktık artık. Uçuracagımız uçağa gidebilmek için 40 takla atıyoruz. Kovun şu kşralamacıları ve yıkamacıları . Tuvaletleriniz de pislik işinde. Biraz işinize saygı duyun. Bir sürü sorun var ilgilenen sıfır. Talpa dahil.
  • Son derece caliskan ve basarili biriydi; harcandi burada
  • O cop toplama firmalarina istedikleri ucretleri vermek ve herdediklerini yapmak zorundasiniz simdi; Ceo nun arkasinda durmadiniz simdi artik onune gelene He diyecektir Ceolariniz!
  • Yıllarca kendi menfaatini düşünerek personelin yaşadığı sorunları görmezden gelen,sözde yönetici konumda koltuk sevdasına kör sağır dilsizi oynayan ve köşe bucak kendi personelinden kaçan başta teknik hizmetler direktörü Murat Polat ve bu mantıkla asma katta personeline zulmeden ne kadar şef ve üstü yönetici varsa dilerim sıra sizlere de gelir.Bizde bu haberleri biraz olsun içimiz soğuyarak okuruz.Sabiha Gökçen halka hizmet adına bu kişiler tarafından yönetilmeyi hak etmiyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak görevinden alındı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; yaklaşık 2 yıldır bu görevi yürüten Berk Albayrak'ın eleştirilen ve başarısız yönetim anlayışından dolayı uzun bir süredir gündemde olan görevden alınması kararı resmileşiyor.

Malezyalı Malaysia Airports'un işlettiği Sabiha Gökçen'de 1 Eylül 2021 tarihinde CEO olarak göreve başlayan Albayrak'ın henüz 2 yılı dolmasına rağmen görevinden alındığı ve Pazartesi günü itibarıyla kararın resmileşeği öğrenildi.

İSG'DE HİJYEN KRİZİ YAŞANMIŞTI?

Hatırlanacağı üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'nda AirportHaber'in gündeme getirdiği ciddi bir hijyen krizi yaşanmıştı. Anlaşmalı firmanın sözleşmesi sona erince yeni bir firma ile anlaşma yapılamamış ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda terminaller başta olmak üzere adeta çöp yığınları oluşmuştu.

BERK ALBAYRAK KİMDİR?

İSG’de 13 yıldır çalışan Berk Albayrak, son atamasından önce operasyon direktörlüğü ve teknik hizmetler direktörlüğü gibi görevlerde bulundu.

İnşaat mühendisliği eğitimi alan Albayrak, daha önce de Limak ve GMR Ortak Girişiminde departman yöneticiliği, DHMİ Türkiye’de inşaat bölümü direktörlüğü ve Baki Şirketler Grubu’nda proje müdür yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

ALİ KIDIK KÖŞESİNDE YAZMIŞTI

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık bu gelişmeyi geçtiğimiz haftalarda köşesine taşımıştı. Kıdık yazısında, Ekim ayında Sabiha Gökçen'de söz konusu değişikliğin yaşanacağını belirtmişti.

Ali Kıdık'ın yazısının ilgili kısmı şöyleydi:

Malezya tarafının Sabiha Gökçen’e gözlemci sıfatında yeni danışmanlar ve yöneticiler gönderdiği, bu yöneticilerin Eylül/Ekim aylarında önemli değişiklikleri Malezya tarafına ileteceği kaydediliyor.

Başta Berk Albayrak olmak üzere yönetimin tamamının değiştirileceği ve yeni bir yönetim kadrosunun getirilerek ölü toprağı serpilmiş havalimanının yeniden hareketlendirileceği kaydediliyor.


©AirportHaber

Sabiha Gökçen CEO'su Berk Albayrak görevden alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Öğreten ~ 7 ay önce
Personelin maaşından fazla yakıt parası alan ditektörler darısı başınıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazar ~ 7 ay önce
Farklı bir konu ilgili kişi zamanında kendisine yakın olan kişiler efendim efendim derken şimdilerde arkasından atıp tutan bir görünüşe büründüler. Bukelemum gibi onlara da yol vermeli !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 7 ay önce
Neşet ERTAŞ Rahmet ile anıyorum ne güzel demiş Bir anadan dünyaya gelen yolcu Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görünce dünyaya gönül verdin mi? Görünce dünyaya gönül verdin mi? Kimi böyük kim böcek kimi kul Kimi böyük kim böcek kimi kul Merak edip hiçbirini sordun mu? Bunlar neden nedenini sordun mu? İnsan ölür ama ruhu ölmez İnsan ölür ama ruhu ölmez Bunca mahlukat var hiçbiri gülmez Bunca mahlukat var hiçbiri gülmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 ay önce
Personeline iş elbisesi bile vermeyen bir yönetim, maaşı demiyorum bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müsadenizle ~ 7 ay önce
Kargoda Türk Havayollarına neden yer verdirmediniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyah Kalem ~ 7 ay önce
Devlet Eyt olanlara çalışma fırsatı tanıdı ama şahıs ayrımı yaparak kendisine yakın olanları çalışmasına müsade etti olmayanlara yol verdirdi.Adalet terazisi nerede doğru bir haber ise yerinde bir karar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark ~ 7 ay önce
Şu otoparka artık bir çözüm. Otopark oto yıkamacılara ve oto kiralamacılarına tahsis edilmiş resmen. Yeter ya bıktık artık. Uçuracagımız uçağa gidebilmek için 40 takla atıyoruz. Kovun şu kşralamacıları ve yıkamacıları . Tuvaletleriniz de pislik işinde. Biraz işinize saygı duyun. Bir sürü sorun var ilgilenen sıfır. Talpa dahil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caliskan ~ 7 ay önce
Son derece caliskan ve basarili biriydi; harcandi burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis karar ~ 7 ay önce
O cop toplama firmalarina istedikleri ucretleri vermek ve herdediklerini yapmak zorundasiniz simdi; Ceo nun arkasinda durmadiniz simdi artik onune gelene He diyecektir Ceolariniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Teknisyen ~ 7 ay önce
Yıllarca kendi menfaatini düşünerek personelin yaşadığı sorunları görmezden gelen,sözde yönetici konumda koltuk sevdasına kör sağır dilsizi oynayan ve köşe bucak kendi personelinden kaçan başta teknik hizmetler direktörü Murat Polat ve bu mantıkla asma katta personeline zulmeden ne kadar şef ve üstü yönetici varsa dilerim sıra sizlere de gelir.Bizde bu haberleri biraz olsun içimiz soğuyarak okuruz.Sabiha Gökçen halka hizmet adına bu kişiler tarafından yönetilmeyi hak etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000