24 Kasım 2023, Cuma 22:14:42

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hafta sonu iptaller var

İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 25 ve 26 Kasım'daki bazı uçak seferlerinin iptal edileceği bildirildi.
  • Ne zaman SAW da küçük bir hava muhalefeti olsa uçuşlarda kısıtlamaya gidiliyor " Yolcular dikkati olsun deniyor" HEAŞ, kanada da Alaskada Rusya da yani kar yağışının bol olduğu kuzey ülkelerinde bir meydan yönetse ne olur acaba ! Pist mi temizlenemiyor, taksi yolunda mı sorun oluyor yoksa aprondanı park yeri olmuyor. Ne oluyor da kısıtlama geliyor Uçaklar yan rüzgar dan veya düşük görüşten etkilenir ve iniş kalkış yapmazlar Bu durumu pilotlar yönetir. Kule için nasıl bir zorluk oluyor

İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 25 ve 26 Kasım'daki bazı uçak seferlerinin iptal edileceği bildirildi.

Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) tarafından, Meteorolojik Acil Durum Komitesinin gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, 25 Kasım 2023 tarihindeki uçuşların yüzde 5 oranında, 26 Kasım 2023 tarihinde 14.59'a kadar olan uçuşların yüzde 15 oranında iptal edilmesine karar verilmiştir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili hava yolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir.​​​​​​​"

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hafta sonu iptaller var

Yorumlar

Kuzeyde uçuş ~ 5 ay önce
Ne zaman SAW da küçük bir hava muhalefeti olsa uçuşlarda kısıtlamaya gidiliyor " Yolcular dikkati olsun deniyor" HEAŞ, kanada da Alaskada Rusya da yani kar yağışının bol olduğu kuzey ülkelerinde bir meydan yönetse ne olur acaba ! Pist mi temizlenemiyor, taksi yolunda mı sorun oluyor yoksa aprondanı park yeri olmuyor. Ne oluyor da kısıtlama geliyor Uçaklar yan rüzgar dan veya düşük görüşten etkilenir ve iniş kalkış yapmazlar Bu durumu pilotlar yönetir. Kule için nasıl bir zorluk oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan faktörü ~ 5 ay önce
Savaşlar, ulusların sadece askere bırakamayacağı kadar ciddi işlerdir. Defalarca tecrübe ettik. Meteoroloji de öyle. İnisiyatifi Sadece pilota bırakırsan mutlaka içlerinden biri dener.
Bir kere başladı ~ 5 ay önce
Bu kısıtlama meselesi eskiden olmazdı Bir kere başlatıldı şimdi bu takip ediliyor Ne oldu bu gün hava kötü mü SAW da Kar yağışı başladı mı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000