06 Temmuz 2023, Perşembe 14:33:51

Sabiha Gökçen'de aprona giren yolcular sınır dışı edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş saatine yetişemedikleri gerekçesiyle izinsiz olarak aprona giren İsrailli baba ve oğlu, gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edildi.
  • Yaptırım uygulamadan adamları göndermemişlerdir umarım.Göç idaresinde 1 gün bekleticeksin bir günde havaalanında bekleteceksin 2 günü rezil olacak yoksa bundan sonra ipin ucu kaçar ve bedavaya giderler.
  • YANİ ŞİMDİ BUNU YABANCI BİRİ OKUSA …ŞUNU DÜŞÜNÜR …UÇAĞI KAÇIRSAM …BİR BİLET DAHA ALAMGEREK .OLAY ÇIKARAYIMDA BENİ ÜLKEME BELEŞ GÖNDERSİNLER …
  • Sınırdışı etmekmi.Adamlar zaten kendi ülkelerine gitmeye çalışıyorlardı.Ucağı kaçırmışlardı.Yeni bileti bize aldırıp, ülkelerine döndüler.Kırıp döktüklerinide yine biz tamir edeceğiz.Ne ala bir ülke.Her şey yapanın yanına kar kalıyor.
  • bu kişi uçağın kapısına kadar gelebilmişse neden uçağa alınmamış.?
  • Adam zaten israile gitmek istiyordu yani kendi ülkesine sınır dışı edilmiş yaptığı da yanına kar kalmış. Bir sonraki uçuşunda bu adamları men edeceksin yoksa önüne gelen camı da kırar kafamızı da kırar.
  • Sınırdışı edildiler de yolculuk ücretini kim ödedi? Biz mi İsrail mi ailenin kendisi mi?
  • Adamlar amacına ulaşmış oldu

İl Göç İdaresi tarafından yapılan işlemlerin ardından 2 şüpheli ülkelerine gönderildi.Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş saatine yetişemedikleri gerekçesiyle izinsiz olarak aprona girdikten sonra gözaltına alınan İsrailli baba ve oğlu, sınır dışı edildi.

Havalimanında uçuşa yetişemedikleri için körükten aprona atladıktan sonra gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.İsralli baba ve oğlu daha sonra İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.İl Göç İdaresi ekiplerince hakkında sınır dışı işlemleri uygulanan 2 şüpheli, ülkesine gönderildi.

OlaySabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tel Aviv'e gitmek isteyen İsrailli baba ve oğlu, 4 Temmuz Salı günü uçağa zamanında yetişemedikleri için körükten atlayarak aprona girmişti. Havalimanı görevlilerince etkisiz hale getirildikten sonra polis ekiplerince gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında, "Uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan işlem yapılmıştı.

Sabiha Gökçen'de aprona giren yolcular sınır dışı edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

~ 10 ay önce
Yaptırım uygulamadan adamları göndermemişlerdir umarım.Göç idaresinde 1 gün bekleticeksin bir günde havaalanında bekleteceksin 2 günü rezil olacak yoksa bundan sonra ipin ucu kaçar ve bedavaya giderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 10 ay önce
YANİ ŞİMDİ BUNU YABANCI BİRİ OKUSA …ŞUNU DÜŞÜNÜR …UÇAĞI KAÇIRSAM …BİR BİLET DAHA ALAMGEREK .OLAY ÇIKARAYIMDA BENİ ÜLKEME BELEŞ GÖNDERSİNLER …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingonun ahırı ~ 10 ay önce
Sınırdışı etmekmi.Adamlar zaten kendi ülkelerine gitmeye çalışıyorlardı.Ucağı kaçırmışlardı.Yeni bileti bize aldırıp, ülkelerine döndüler.Kırıp döktüklerinide yine biz tamir edeceğiz.Ne ala bir ülke.Her şey yapanın yanına kar kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 10 ay önce
bu kişi uçağın kapısına kadar gelebilmişse neden uçağa alınmamış.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 10 ay önce
Adam zaten israile gitmek istiyordu yani kendi ülkesine sınır dışı edilmiş yaptığı da yanına kar kalmış. Bir sonraki uçuşunda bu adamları men edeceksin yoksa önüne gelen camı da kırar kafamızı da kırar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 10 ay önce
Sınırdışı edildiler de yolculuk ücretini kim ödedi? Biz mi İsrail mi ailenin kendisi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 ay önce
Onu geç de bunları inad odasında ne dövmüşlerdir var ya :D
Ahahahaah ~ 10 ay önce
Adamlar amacına ulaşmış oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000