09 Ekim 2023, Pazartesi 11:18:15

Sabiha Gökçen'de sorunlar bitmiyor; Yeni CEO kim olacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Berk Albayrak sonrası sorunlar bitmek bilmiyor.
  • En iyi liderler, iş bittiğinde insanların bu işi biz başardık diyebilmelerini sağlayan kişidir. Lao Tzu
  • Arkadaşım,adamın 3 yıl GMY (Ticaret) olarak Sabiha Gökçen,2,5 yıl Hindistan Bangolore ve şimdi de AUH Havaalanı GM'lük tecrübesi var.Bilet satışı ek işi.
  • Geliyor gelmekte olan ?
  • "Sizi getirenler gibi sizde gideceksiniz" cümlesinde de ayrı :) Türkçemizi güzel kullanalım yoksa yallah Arabistan'a! :D)))
  • Oğuz olsun .. her yere yetişiyor zaten
  • Server iyi bir imaj ustasıdır. Görüntü iyidir, ama halının altıda doludur. zaten sorunlar hep halı altına süpürülmüş. Süreç devam eder. İnşallah bu geçen yıllar Onu değiştirmiştir.
  • Server merver beyle falan olacal iş değil bu. Operasyonu iyi tanımak lazım. Acentelere bilet sattırmaya benzemez bu işler. Umarım ersel bey gelir. Yoksa yerine cüppeli fesli birini bulurlar
  • Server Bey'i sektörden dolayı uzun zamandır tanırım. Bu havalimanını hakkıyla yönetecek ve prestijli bir hale getirecek ender isimlerden birisidir. Havacılık geçmişi, eğitimi ve sektördeki ağırlığı bu iş için fazlasıyla yeterli.
  • Ya kardeşim Ersel Goral daha once bu havalimanını yonetmiş bir yonetici.Personel Ersel bey gelirse cok mutlu olucak. Bu işte daha once başarılı olan bir yonetici varken macera aramanın bir anlamı yok.
  • SAW da önce dirayetli bir vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanı gerekli. Mevcut kaotik ortamın enbüyük müsabbibi SAWKOOP ve Çavuş ailesidir. Bu kamu görevlileri sawkoop a müdahale etmedikçe hiçbirşey düzelmez.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Berk Albayrak sonrası sorunlar bitmek bilmiyor.

Uzun süredir eleştirilen CEO Berk Albayrak'ın görevden alınması sonrası Sabiha Gökçen'deki sorunlar henüz çözüme kavuşturulamadı. Özellikle hijyen alanında adeta sınıfta kalan meydan benzer olumsuzlukları yaşamaya devam ediyor.

Özellikle otopark alanındaki çöpler, uzun süredir temizlenmeyen alanlar ve terminallerdeki hijyenik sorunlar yolcuları adeta bezdirdi. Konuyla ilgili her seferinde şikayet eden yolcuların isyanı karşılık bulamazken, Berk Albayrak'ın gitmesi de problemleri çözmeye yetmedi.

KRİZ YAYILIYOR

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Son dönemlerde meydana yakın alanlarda bu kez de alkol alan başı boş kişilerin havalimanı için önemli bir sorun teşkil ettiği yönünde. Özellikle otopark ve çevresi bu insanların uğrak mekanı oldu. Ancak yetkililerden kalıcı bir çözüm sağlanamadı.

Hanutçuların da merkez üssü haline gelen Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şimdilik tüm problemler halı altına süpürülüyor.

BERK ALBAYRAK SONRASI BELİRSİZLİK

Öte yandan İstanbul'un 2. büyük havalimanında yeni CEO kim olacak merak konusu oldu. Albayrak sonrası kulislerde konuşulan en önemli isim ise eski CEO Ersal Göral oldu. 2021 yılında Sabiha Gökçen CEO'luğundan ayrılan Ersel Göral rotasını Avrupa'ya çevirmişti.

Göral döneminde Sabiha Gökçen Havalimanı sık sık başarılarla adını duyurmuştu.

CEO'luk için adı geçen diğer isim ise bir dönem Sabiha Gökçen'de görev yapan Server Aydın. Deneyimli yönetici 2012 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı iken görevinden ayrılmıştı.

Aydın, Ürdün’ün milli havayolu Royal Jordan'da ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığı ve Hindistan’da önemli havacılık şirketlerinin yöneticiliklerini yapmıştı.

®AirportHaber

Sabiha Gökçen'de sorunlar bitmiyor; Yeni CEO kim olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İDeAL LİDER₺ Server AYDIN ~ 7 ay önce
En iyi liderler, iş bittiğinde insanların bu işi biz başardık diyebilmelerini sağlayan kişidir. Lao Tzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merver ~ 7 ay önce
Arkadaşım,adamın 3 yıl GMY (Ticaret) olarak Sabiha Gökçen,2,5 yıl Hindistan Bangolore ve şimdi de AUH Havaalanı GM'lük tecrübesi var.Bilet satışı ek işi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekleyip göreceğiz ~ 7 ay önce
Geliyor gelmekte olan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum Sahibine Cevap ~ 7 ay önce
"Sizi getirenler gibi sizde gideceksiniz" cümlesinde de ayrı :) Türkçemizi güzel kullanalım yoksa yallah Arabistan'a! :D)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSG çalışanı ~ 7 ay önce
Oğuz olsun .. her yere yetişiyor zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Server mi ~ 7 ay önce
Server iyi bir imaj ustasıdır. Görüntü iyidir, ama halının altıda doludur. zaten sorunlar hep halı altına süpürülmüş. Süreç devam eder. İnşallah bu geçen yıllar Onu değiştirmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merver ~ 7 ay önce
Server merver beyle falan olacal iş değil bu. Operasyonu iyi tanımak lazım. Acentelere bilet sattırmaya benzemez bu işler. Umarım ersel bey gelir. Yoksa yerine cüppeli fesli birini bulurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 7 ay önce
Server Bey'i sektörden dolayı uzun zamandır tanırım. Bu havalimanını hakkıyla yönetecek ve prestijli bir hale getirecek ender isimlerden birisidir. Havacılık geçmişi, eğitimi ve sektördeki ağırlığı bu iş için fazlasıyla yeterli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 7 ay önce
Ya kardeşim Ersel Goral daha once bu havalimanını yonetmiş bir yonetici.Personel Ersel bey gelirse cok mutlu olucak. Bu işte daha once başarılı olan bir yonetici varken macera aramanın bir anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncelik ~ 7 ay önce
SAW da önce dirayetli bir vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanı gerekli. Mevcut kaotik ortamın enbüyük müsabbibi SAWKOOP ve Çavuş ailesidir. Bu kamu görevlileri sawkoop a müdahale etmedikçe hiçbirşey düzelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000