27 Haziran 2023, Salı 12:01:42

Sabiha Gökçen'de tepki çeken anlar

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir Arap turist polisle tartıştı.
  • Düne kadar temizlenmeyi ve bilmeyen kabile seviyesinde yaşamayı tercih etmiş bedevi benim ülkemde sesini yükseltebiliyor. Deveden modern arabalara geçiş yapan, hazımsız bir kalabalık. Kabahat onda değil, çöl bedevisine bu cesareti verende. Bu bedevi derhal gözaltına alınmalı, tutuklanmalı ve bir daha değil kendisi hiçbir aile ferdi ve hiç bir Arap bu ülkeye girip te topraklarımı kirletmemeli.
  • O arabın o gişede ne işi var? Yabancı ülke vatandaşı yolcu gişesinden başka yerden geçirilmemeli. Biz Türkler kuşruk bekliyoruz, araplar önümüzde arapça vır vır ederek geçiyorlar.
  • Bu şımarık millet her yerde aynı durumd. Trabzonda herkese üstten bakıp kibirle sürekli aşağılıyorlar. Kabahat bunlarda değil bunları ülkeye alıştıranlarda
  • Ayni hareketi,avrupayi bosver ucuncu sinif x bir dunya ulkesinde biz yapsak aninda inad hayirli olsun..bizimkiler masallah cok sag duyulu
  • Süriye, ırak, katar, afganlar... müslüman kardeşlerimiz onlar.
  • Polisi aciga almazlarsa iyidir.adamda maasinizi biz ödüyoruz havalari sezdim.ayda bir suudlara yada dubaie ekonomi bakanlarini yollarsan onlari cöl bedevi kanunlarina boyun egersin.
  • Atsın o polis 2 gün kodese bunu bak nasıl kedi gibi oluyor.
  • Yurtdışından gelince böyle bir manzarayla karşılaşmamak sürpriz olurdu. Pasaport islemlerinde hiç bitmeyecek gibi kuyruklar oluşuyor. Fikrimce bilerek yapılıyor.
  • Bir bitmediniz , doymadınız ırkcılık yapmaya
  • Poliste polis olsun o zaman hayırdır sen diyip haddini bildirseydi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir Arap turist polisle tartıştı.

Yaşanan yoğunluk sırasında polisi hedef alan bir turist polise bağırarak 'Ne duruyorsun orada. Ne iş yapıyorsun sen? Sorunu çözsenize' şeklinde ifadelerle polise bağırdı. 

O anlar büyük tepki çekti:

 

Sabiha Gökçen'de tepki çeken anlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

B-52 ~ 10 ay önce
Düne kadar temizlenmeyi ve bilmeyen kabile seviyesinde yaşamayı tercih etmiş bedevi benim ülkemde sesini yükseltebiliyor. Deveden modern arabalara geçiş yapan, hazımsız bir kalabalık. Kabahat onda değil, çöl bedevisine bu cesareti verende. Bu bedevi derhal gözaltına alınmalı, tutuklanmalı ve bir daha değil kendisi hiçbir aile ferdi ve hiç bir Arap bu ülkeye girip te topraklarımı kirletmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orada olmamalıydı ~ 10 ay önce
O arabın o gişede ne işi var? Yabancı ülke vatandaşı yolcu gişesinden başka yerden geçirilmemeli. Biz Türkler kuşruk bekliyoruz, araplar önümüzde arapça vır vır ederek geçiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 10 ay önce
Bu şımarık millet her yerde aynı durumd. Trabzonda herkese üstten bakıp kibirle sürekli aşağılıyorlar. Kabahat bunlarda değil bunları ülkeye alıştıranlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 10 ay önce
Ayni hareketi,avrupayi bosver ucuncu sinif x bir dunya ulkesinde biz yapsak aninda inad hayirli olsun..bizimkiler masallah cok sag duyulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arapla(ya)şıyoruz ~ 10 ay önce
Süriye, ırak, katar, afganlar... müslüman kardeşlerimiz onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot mert. ~ 10 ay önce
Polisi aciga almazlarsa iyidir.adamda maasinizi biz ödüyoruz havalari sezdim.ayda bir suudlara yada dubaie ekonomi bakanlarini yollarsan onlari cöl bedevi kanunlarina boyun egersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A33 ~ 10 ay önce
Atsın o polis 2 gün kodese bunu bak nasıl kedi gibi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasaport ~ 10 ay önce
Yurtdışından gelince böyle bir manzarayla karşılaşmamak sürpriz olurdu. Pasaport islemlerinde hiç bitmeyecek gibi kuyruklar oluşuyor. Fikrimce bilerek yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ircılık ~ 10 ay önce
Bir bitmediniz , doymadınız ırkcılık yapmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hrkt ~ 10 ay önce
Poliste polis olsun o zaman hayırdır sen diyip haddini bildirseydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000