27 Haziran 2023, Salı 14:15:39

Sabiha Gökçen'de THY ekiplerinin otopark çilesi!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki otopark sıkıntısı THY ekiplerini de olumsuz yönde etkilemeye başladı.
  • Sabiha Gökçen otoparkı yıllardır yetersiz.Bayramlarda ve diğer resmi tatillerde otopark personelleri görev tanımında olmamasına rağmen kapasite dolduğunda yazın sıcakta kışın soğukta girişlerde beklettirilip yolcuları havalimanı çevresindeki otoparklara yönlendiriyor.Hemde tek tek açıklama yaparak.Tum hakaretlere ve küfürlerle rağmen. Neden otopark kapatıyorda girişte personel bekletiyor peki? Tüm katları açıp yer bulabilen bulur bulamayan çıkar gider mesela. veya Tüm bariyerleri deaktif edip önüne bir duba koyamazmi çevredeki isparklar gibi. Hayır.cunku durum ne olursa olsun uçuş ekiplerinin otoparka girmesi gerekiyor ki operasyon yürüsün.Bunu kendileride çok iyi biliyor.cunku yıllardır gelip gidiyorlar ve hep guleryuzle karsilasiyorlar.Ucus ekibi girebilsin diye yolcularla bile burun buruna gelinmiştir her defasında. cunku yolcuda diyorki onları niye aliyosun.Bu tartışmalara bizzat şahit olup Allah size sabır versin diyen uçuş ekibi az ötedeki otoparkı kullan kimse mağdur olmasın denilince topuklu ayakkabıyla yuruyemem,açık alana aracımı koyamam,uçuşa 10dakkam kaldı,vb.mazeretlerle hem yolcuya hem otopark personeline ızdırap olmuştur. Otoparkci degnekci mafya gibi tabirlerle asagiladiklari bu emekçiler haklarını ne uçuş ekiplerine ne de Isg yönetimine helal etmiyor.Cunku uçuş ekiplerinin metro otoparkına yonlendirilmesi kararını verende alanda o girişte uçuş ekiplerinin triplerini ve yolcuların hakaretlerin sineye çeken otopark personeli ile alakası yoktur.Kaldiki bu karar önceden talpaya mail atılmış tüm personeli uyarması bilgisi verilmiştir.Tum ekip bu maili okumasına rağmen görmedim duymadım bilmiyorum deyip girişlerde yapmadıkları cirkeflik kalmamıştır.İftira atmak dahil.cunku hakaret edip personel üzerine araç sürüp zorla buraya gireceğim diyen yine kendileridir.Saw otopark personeli bunlara birebir yaşamıştır.Ama sorsan mağdur olan uçuş ekibi. Uçus ekibinin egosunu Isg nin işten anlamaz yönetim kafasinin çilesini üç kuruşa çalışan otopark personeli çekiyor.
  • Bu kadar ciddi bir sorun varken yönetim ne yapıyor? Sanki bu sorunu yaşayan bu şirketin personeli değilmiş gibi en yönetimden en ufak bir destek bile yok. Talpa olmasa bu sorunla ilgilenen hiç kimse yok. Anlaşılan bunun sorumluluğunu hissedip rahatsız olacak bir yönetici de yok bu şirkette.
  • Bizlerde sabiha gökçeni sabiha gökçen yapan pegasus personeli olarak havalimanında fahiş fiyatlara otopark kullanmak zorunda kalıyoruz dünyanın hiç bir yerinde personel bu kadar pahalı bir otopark kullanımı yapmıyor.isg bizlere bedelsiz olarak yeni yapılan metro çıkışındaki alanları kullandırmalı lütfen sayın yönetim sesimizi duyun metro çıkışındaki boş alanlar bayram vs haricinde sawda çalışan personelin ücretsiz kullanımına verilmeli bu bizim en doğal hakkımız bu terminalin çilesini biz çekyrz
  • Talpa hangi konuda dişe dokunur bir şey yapmış ki? Bunu öyle izliyor.
  • Iceride galerilerin arabalari duruyormus.
  • Talpa bugüne kadar hangi konuda bir işe yaramış ve yaptırım uygulatabilmiş ki şimdi SAW yönetimine sesini çıkarabilsin. Thy’nin elini taşın altına koyup, otopark girişinde mafyavari davranan kişilere ve SAW yönetiminde bu kararı alan aç gözlülere ekiplerini ezdirmemesi lazım.
  • Sabiha Gökçen Havalimanında kötü günler geride kaldı, daha kötü günler geliyorumun ayak sesleri.Gün geçmiyorki olumsuz bir haber olmasın. Havalimanına gelişte tek tünelin sebep olduğu trafik, yoğunlukta yetmeyen otopark,bitmeyen 2.pist, temizlik-hijyen yoksunu mekanlar, yetersiz havalandırma, nezaket yoksunu güvenlik personeli, wc içinde arızalı musluk, klozet, sifonlar,pisuarlar, biten geç tamamlanan ya da olmayan sabun, havlu ve tuvalet kagıdı, yanıp-sönen yetersiz aydınlatma, yazın soğumayan, kışın ısınmayan gate ve checkin holleri...
  • Antalya havalimani da benzer durumda, yakinda haberlere de cikar. Insaattan dolayi sunulan alternatif otopark ve ring servis de verimli degil malesef
  • Problem çok ciddi ve büyük. Prestij hava yolu şirketi, bayrak taşıyıcı THY’nin ekipleri gözünü para bürümüş otoparkçıların elinde oyuncak olmuş ve buna müdahale edilemiyor. Aynı haberler olanca vahşetiyle Antalya’dan da geliyor. Fare aslanı boğuyor. Yöneticiyim diye koltuk kaplayanlar ofislerinde kahvelerini yudumluyor. Bu şirketin uçucu ekiplerinin elini ayağını öpmesi gerekenlere bir daha hatırlatalım. Bizim getirip götürdüğümüz yolcularla ekmek yiyorsunuz. Asıl ve en değerli olan biziz.
  • Bayram sonu Talpa’dan çıkıyorum. Gerekirse 2-3 katı fazla öder kendim abone olurum. 9 senedir abonesi olduğum otoparka girişte duran kişiler tarafından alınmamam gerçekten üzücü…

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki otopark sıkıntısı THY ekiplerini de olumsuz yönde etkilemeye başladı. Ekiplerin otoparka alınmadığı ve geç kalmalarına neden olunduğu iddia edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki otopark krizi yeni bir sorun doğurdu. THY ekiplerinin her ay TALPA'ya abonman ücreti ödediği otoparka alınmadığı ve başka alanlara zorunlu olarak yönlendirildikleri ifade edildi. Her ay TALPA aracılığı ile otopark ücreti kesilen ekipler, ücretini ödediği otoparka giremiyor.

Yaz ve bayram dönemi yoğunluğu nedeniyle önceliğin yolculara ayrıldığı, TALPA'nın da soruna hiçbir çözüm bulmadığı iddia edildi. Otoparka giriş için bariyerlerin önüne gelen THY uçuş ekiplerinin buradan gönderildikleri ve CIP tarafındaki persone girişine çok uzak olan bir alana yönlendirildikleri bildirildi.

OTOPARK GİRİŞİNDE 'İPTAL EDERİZ' KRİZİ

Ücretini ödedikleri otoparka alınmayan ekiplerin girişte zaman zaman yetkililerle tartıştığı ve sonrasında da 'otopark üyeliğinizi iptal ederiz' tehdidiyle karşı karşıya kaldıkları ifade ediliyor.

Konuyla ilgili şikayetlerini başta TALPA olmak üzere ilgili kurumlara bildiren THY ekiplerine ise henüz herhangi bir yanıt verilmedi. 

Otopark krizine acil çözüm bekleyen personellerin zaman zaman uçuşlarına geç kaldığı ve bu durumun da THY'deki kariyerleri açısından olumsuz bir sonuç doğurabileceği belirtiliyor.

©AirportHaber

Sabiha Gökçen'de THY ekiplerinin otopark çilesi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Burnundan kıl aldırmayan Talpa Üyeleri ~ 10 ay önce
Sabiha Gökçen otoparkı yıllardır yetersiz.Bayramlarda ve diğer resmi tatillerde otopark personelleri görev tanımında olmamasına rağmen kapasite dolduğunda yazın sıcakta kışın soğukta girişlerde beklettirilip yolcuları havalimanı çevresindeki otoparklara yönlendiriyor.Hemde tek tek açıklama yaparak.Tum hakaretlere ve küfürlerle rağmen. Neden otopark kapatıyorda girişte personel bekletiyor peki? Tüm katları açıp yer bulabilen bulur bulamayan çıkar gider mesela. veya Tüm bariyerleri deaktif edip önüne bir duba koyamazmi çevredeki isparklar gibi. Hayır.cunku durum ne olursa olsun uçuş ekiplerinin otoparka girmesi gerekiyor ki operasyon yürüsün.Bunu kendileride çok iyi biliyor.cunku yıllardır gelip gidiyorlar ve hep guleryuzle karsilasiyorlar.Ucus ekibi girebilsin diye yolcularla bile burun buruna gelinmiştir her defasında. cunku yolcuda diyorki onları niye aliyosun.Bu tartışmalara bizzat şahit olup Allah size sabır versin diyen uçuş ekibi az ötedeki otoparkı kullan kimse mağdur olmasın denilince topuklu ayakkabıyla yuruyemem,açık alana aracımı koyamam,uçuşa 10dakkam kaldı,vb.mazeretlerle hem yolcuya hem otopark personeline ızdırap olmuştur. Otoparkci degnekci mafya gibi tabirlerle asagiladiklari bu emekçiler haklarını ne uçuş ekiplerine ne de Isg yönetimine helal etmiyor.Cunku uçuş ekiplerinin metro otoparkına yonlendirilmesi kararını verende alanda o girişte uçuş ekiplerinin triplerini ve yolcuların hakaretlerin sineye çeken otopark personeli ile alakası yoktur.Kaldiki bu karar önceden talpaya mail atılmış tüm personeli uyarması bilgisi verilmiştir.Tum ekip bu maili okumasına rağmen görmedim duymadım bilmiyorum deyip girişlerde yapmadıkları cirkeflik kalmamıştır.İftira atmak dahil.cunku hakaret edip personel üzerine araç sürüp zorla buraya gireceğim diyen yine kendileridir.Saw otopark personeli bunlara birebir yaşamıştır.Ama sorsan mağdur olan uçuş ekibi. Uçus ekibinin egosunu Isg nin işten anlamaz yönetim kafasinin çilesini üç kuruşa çalışan otopark personeli çekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ne yapıyor? ~ 10 ay önce
Bu kadar ciddi bir sorun varken yönetim ne yapıyor? Sanki bu sorunu yaşayan bu şirketin personeli değilmiş gibi en yönetimden en ufak bir destek bile yok. Talpa olmasa bu sorunla ilgilenen hiç kimse yok. Anlaşılan bunun sorumluluğunu hissedip rahatsız olacak bir yönetici de yok bu şirkette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw pegasus personel ~ 10 ay önce
Bizlerde sabiha gökçeni sabiha gökçen yapan pegasus personeli olarak havalimanında fahiş fiyatlara otopark kullanmak zorunda kalıyoruz dünyanın hiç bir yerinde personel bu kadar pahalı bir otopark kullanımı yapmıyor.isg bizlere bedelsiz olarak yeni yapılan metro çıkışındaki alanları kullandırmalı lütfen sayın yönetim sesimizi duyun metro çıkışındaki boş alanlar bayram vs haricinde sawda çalışan personelin ücretsiz kullanımına verilmeli bu bizim en doğal hakkımız bu terminalin çilesini biz çekyrz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa ~ 10 ay önce
Talpa hangi konuda dişe dokunur bir şey yapmış ki? Bunu öyle izliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru mu ~ 10 ay önce
Iceride galerilerin arabalari duruyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 ay önce
Talpa bugüne kadar hangi konuda bir işe yaramış ve yaptırım uygulatabilmiş ki şimdi SAW yönetimine sesini çıkarabilsin. Thy’nin elini taşın altına koyup, otopark girişinde mafyavari davranan kişilere ve SAW yönetiminde bu kararı alan aç gözlülere ekiplerini ezdirmemesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödülüm nerede ~ 10 ay önce
Sabiha Gökçen Havalimanında kötü günler geride kaldı, daha kötü günler geliyorumun ayak sesleri.Gün geçmiyorki olumsuz bir haber olmasın. Havalimanına gelişte tek tünelin sebep olduğu trafik, yoğunlukta yetmeyen otopark,bitmeyen 2.pist, temizlik-hijyen yoksunu mekanlar, yetersiz havalandırma, nezaket yoksunu güvenlik personeli, wc içinde arızalı musluk, klozet, sifonlar,pisuarlar, biten geç tamamlanan ya da olmayan sabun, havlu ve tuvalet kagıdı, yanıp-sönen yetersiz aydınlatma, yazın soğumayan, kışın ısınmayan gate ve checkin holleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 10 ay önce
Antalya havalimani da benzer durumda, yakinda haberlere de cikar. Insaattan dolayi sunulan alternatif otopark ve ring servis de verimli degil malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark Mafya/737cpt ~ 10 ay önce
Problem çok ciddi ve büyük. Prestij hava yolu şirketi, bayrak taşıyıcı THY’nin ekipleri gözünü para bürümüş otoparkçıların elinde oyuncak olmuş ve buna müdahale edilemiyor. Aynı haberler olanca vahşetiyle Antalya’dan da geliyor. Fare aslanı boğuyor. Yöneticiyim diye koltuk kaplayanlar ofislerinde kahvelerini yudumluyor. Bu şirketin uçucu ekiplerinin elini ayağını öpmesi gerekenlere bir daha hatırlatalım. Bizim getirip götürdüğümüz yolcularla ekmek yiyorsunuz. Asıl ve en değerli olan biziz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibir kutusu ~ 10 ay önce
Konuşmalarını tekrar gözden geçir ve mafyanın kim olduğunun farkına var.gunluk 10 tlye otopark kullanipta bu neyin beğenmemezligi.100 bin TL maaş i aldığın uçak senin kendi uçağın herhalde.Ayrica o öpülesi olduğunu düşündüğün pis ellerini de milletin üzerinden çek.
Clio joy 1.0 cpt ~ 10 ay önce
Ah lordum ah. Sizlerin yüceliğine ve alçak gönüllülüğüne layık değil bu sektör. Keşke değersiz canlarımızı sizler uğruna feda edebilsek.
-.- ~ 10 ay önce
Bayram sonu Talpa’dan çıkıyorum. Gerekirse 2-3 katı fazla öder kendim abone olurum. 9 senedir abonesi olduğum otoparka girişte duran kişiler tarafından alınmamam gerçekten üzücü…

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000