04 Mart 2024, Pazartesi 11:30:50

THY'den yeni sponsorluk anlaşması

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan ve 6'ncı kıtada Avustralya'ya uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları (THY) 2024-2025 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün 3 yıl süreyle ana sponsoru oldu.
  • Bize dilenci maaşı ver,git elin adamına milyon dolar ver bravo
  • Yönetebiliyosun derim. Yapma bunu reklam olucam diye etiket olma insanlara
  • Bak sen Prof olmuşsun ama hakikaten bütçe yönetimi nedir? Hiç öğrenememişsin otur anlatıyım. Yaptığın hamle çok iyi, yeni bir kıta ve destinasyona açılmışsın. Tanınırlığı arttırıp kolayca piyasaya girme hamlesi müthiş. Hiçbir kötü yoruma katılmıyorum bununla alakalı. Amaaa sen gidip fiyatı belirsiz olan sözleşmeye 1 tl dahi verip bunu personelin hakkını vermeden, yok şunu isterseniz şunu keserim bunu alırsanız şu yok gibi kırmızı ve altı çizili cümlelerde söylersen sana ben ne bütçe ne şirket
  • Allah birdir dese şüphe edeceğim artık
  • Bu milleti anlamıyorum, ben de thyde çalışıyorum açlıktan falan kırıldığım yok. Çok şükür ihtiyacım olan her şeyi alabiliyorum. Şu açız diyenler ayda 200bin tl maaş alıyor ve hala yetmiyorsa size 500bin de verseler yetmez çünkü paranızın bereketi yok, çünkü şükür yok.
  • Bütçem yok diye sızlan, 3 senelil boşa milyon dolar bağla. Şaka herhalde? 3 sene ne ya? Boy boy afiş bastırdanız eminim daha ucuza gelirdi. Çocuklar aç aç evde, taş yiyecez artık.
  • Personel ay sonu nasıl gelir diye düşünüyor eleman show peşinde alkışşşşşş
  • Terbiye ve edep diyorum
  • Mart ayında prim varmı öyle bir söylenti var doğrumu
  • biri şuna spor kulübünün parasızlıktan branş açamadığını hatırlatsın. dön bi arkana bak derler adama. branş açamayız. neden ? bütçemiz yok...

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan ve 6'ncı kıtada Avustralya'ya uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları (THY) 2024-2025 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün 3 yıl süreyle ana sponsoru oldu.

Avustralya'nın Melbourne Victory takımı ile THY arasında yapılan sponsorluk anlaşması imza törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve Melbourne Victory'nin Kulüp Başkanı Caroline Carnegie katıldı. Bu anlaşma ile THY, Melbourne Victory'nin Isuzu UTE A-League Erkekler ve Liberty A-League Kadınlar takımlarının yanı sıra tüm Akademi takım formalarının göğsünde yer alacak. Gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, çeşitli stadyum içi etkinlikleri, stat içi tabelaları ve dijital platformları da kapsayacak.

“SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEMEK GELENEKSEL HALE GELDİ”

Melbourne Victory takımı ile yapılan iş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Melbourne Victory ile bu yolculuğa çıkmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaşarak futbolseverler ve seyahat severler için unutulmaz deneyimler ortaya koymak ve birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel bir hale geldi" dedi.

“THY İLE İŞ BİRLİĞİNDEN GURUR DUYUYORUZ”

Melbourne Victory'nin Kulüp Başkanı Caroline Carnegie ise "Mart 2024'ten itibaren uçuş ağını Melbourne'a genişletmeleriyle birlikte Türk Hava Yolları'nı ana sponsor olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik için sayısız ödül kazanan ve havacılık alanında küresel bir güç olan Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinden gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

THY'den yeni sponsorluk anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Tgs ist ramp ~ 2 ay önce
Bize dilenci maaşı ver,git elin adamına milyon dolar ver bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet bey2 ~ 2 ay önce
Yönetebiliyosun derim. Yapma bunu reklam olucam diye etiket olma insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Bey ~ 2 ay önce
Bak sen Prof olmuşsun ama hakikaten bütçe yönetimi nedir? Hiç öğrenememişsin otur anlatıyım. Yaptığın hamle çok iyi, yeni bir kıta ve destinasyona açılmışsın. Tanınırlığı arttırıp kolayca piyasaya girme hamlesi müthiş. Hiçbir kötü yoruma katılmıyorum bununla alakalı. Amaaa sen gidip fiyatı belirsiz olan sözleşmeye 1 tl dahi verip bunu personelin hakkını vermeden, yok şunu isterseniz şunu keserim bunu alırsanız şu yok gibi kırmızı ve altı çizili cümlelerde söylersen sana ben ne bütçe ne şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Bey yazana ~ 2 ay önce
Tanınırlığı arttırmak için illa bir kulübe yüklü para vererek 3 yıllık sponsor olmak mı gerek? Diğerleri öyle mi yapmış ya da yapıyor? Neden Avustralya,Abd,Avrupa'da büyük takımlara,organizasyonlara vs bizim ve arap ülkeleri gibi batıya muhtaç, geri kalmış,havayolları hariç hiç bir doğru düzgün uluslararası şirketi olmayan sorunlu ülkelerin şirketleri sponsor oluyor?
İnanmam ~ 2 ay önce
Allah birdir dese şüphe edeceğim artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eng ~ 2 ay önce
Bu milleti anlamıyorum, ben de thyde çalışıyorum açlıktan falan kırıldığım yok. Çok şükür ihtiyacım olan her şeyi alabiliyorum. Şu açız diyenler ayda 200bin tl maaş alıyor ve hala yetmiyorsa size 500bin de verseler yetmez çünkü paranızın bereketi yok, çünkü şükür yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsrtim ~ 2 ay önce
Onlar mutsuz muhalefet destekçilerinden, bakma onların ağlamalarına. Hepsi Türkiye düşmanı...
Bütçe Yok ~ 2 ay önce
Bütçem yok diye sızlan, 3 senelil boşa milyon dolar bağla. Şaka herhalde? 3 sene ne ya? Boy boy afiş bastırdanız eminim daha ucuza gelirdi. Çocuklar aç aç evde, taş yiyecez artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 ay önce
Personel ay sonu nasıl gelir diye düşünüyor eleman show peşinde alkışşşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 ay önce
Terbiye ve edep diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş ~ 2 ay önce
Mart ayında prim varmı öyle bir söylenti var doğrumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl? ~ 2 ay önce
biri şuna spor kulübünün parasızlıktan branş açamadığını hatırlatsın. dön bi arkana bak derler adama. branş açamayız. neden ? bütçemiz yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000