05 Nisan 2014, Cumartesi 13:53:38

ATLASJET ÇELEBİ İLE ORTAK OLUYOR

Atlasjet Havayolları, Ukrayna'da havayolu şirketi kurmasının ardından yine Ukrayna'da yeni bir yatırım daha yapacak. İşte detaylar...
  • Sicili bozuk olan kisi ne yapar?Yeni bir kimlik duzenletir.bu ortaklikta oyle birsey galiba.3.Havalimanina girmek icin sicili temiz bir sirket hazirligina girilmis bir ortaklik bu.Fakat 40 curuk yumurtayi cope atmadiktan sonra ne yapsan nafile.icerdeki kokudan kurtulamak mumkun degil
  • Çelebi önce kendi işlerini düzeltsin onur aır de elden gidiyor.Çalışanlar tek tek çıkıyor,belli 1-2 yönetici gerisi hikaye müdürler bile :)
  • Attera'nın ortak olduğu çelebi mi atlasla ortak olacak. Yoksa celebinin patronları yeni bir yatırım mı yapacak? Hapı yuttuk Çelebi çalışanları. Yine yatırım yaptık, maaşları artırmak mümnkün değil masalı dinleyeceğiz. hani sıkılmışlardı, hani satacaklardı? hani, hani.
  • Celebi zaten kendi bir yer hiznetleri sirketi ortaklasa baska bir yer hizmetleri kurmasi tamamen sacma atlasjeti celebiyeortak etsin ler daha iyi celebi ortaklik bunyesiyle kendi karini dususe gecirecektir kendi elindekilerdende olucak..
  • 20 uçağa kim bakacak atsteam mi yoksa ukrayna atsteam mi?

Türkiye'nin köklü özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, yurt dışı yatırımlarında hız kesmiyor.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyümeyi hedef alan Atlasjet'ten bir hamle daha geliyor. Şirket bu kez de Türkiye'de önde gelen yer hizmetleri şirketi Çelebi ile ortak bir yer hizmeti şirketi kuruyor.

Atlasjet Ukrayna Havayolları'nın Mayıs ayında tarifeli seferlere başlayacak olması ve bu ülkede 20 uçağı hedef alması, Atlasjet'i başka bir alanda şirket kurmaya itti.

50 yılı aşkın süredir yer hizmetleri dalında hizmet veren Çelebi Hava Servisi ile ortak bir şirket kurmayı hedefleyen Atlasjet, çalışmalara başladı.

Kısa bir süre içerisinde yer hizmetleri şirketini kurmayı hedefleyen Atlasjet ilk etapta kendi hizmetini alacak, daha sonra bu alanda büyüyüp ülkedeki diğer şirketlere de hizmet verecek.

Atlasjet'in Ukrayna'da yaptığı yatırımlar ülkede oldukça olumlu karşılanırken, şirketin atılımlarının devam edeceği öğrenildi.

©AirportHaber ÖZEL

ATLASJET ÇELEBİ İLE ORTAK OLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

3.havaliman ~ 10 yıl önce
Sicili bozuk olan kisi ne yapar?Yeni bir kimlik duzenletir.bu ortaklikta oyle birsey galiba.3.Havalimanina girmek icin sicili temiz bir sirket hazirligina girilmis bir ortaklik bu.Fakat 40 curuk yumurtayi cope atmadiktan sonra ne yapsan nafile.icerdeki kokudan kurtulamak mumkun degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitik çelebi ~ 10 yıl önce
Çelebi önce kendi işlerini düzeltsin onur aır de elden gidiyor.Çalışanlar tek tek çıkıyor,belli 1-2 yönetici gerisi hikaye müdürler bile :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi çelebi ile ~ 10 yıl önce
Attera'nın ortak olduğu çelebi mi atlasla ortak olacak. Yoksa celebinin patronları yeni bir yatırım mı yapacak? Hapı yuttuk Çelebi çalışanları. Yine yatırım yaptık, maaşları artırmak mümnkün değil masalı dinleyeceğiz. hani sıkılmışlardı, hani satacaklardı? hani, hani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Celebi zaten kendi bir yer hiznetleri sirketi ortaklasa baska bir yer hizmetleri kurmasi tamamen sacma atlasjeti celebiyeortak etsin ler daha iyi celebi ortaklik bunyesiyle kendi karini dususe gecirecektir kendi elindekilerdende olucak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim ~ 10 yıl önce
20 uçağa kim bakacak atsteam mi yoksa ukrayna atsteam mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000