11 Aralık 2021, Cumartesi 14:37:41

Emirates Nijerya uçuşlarını durdurdu

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates, Nijerya uçuşlarını askıya aldığını duyurdu.
  • Evet gerçekten çok önemli bir haber. Arap uçuşu durdurmuş. Hey allahım sen bize sabır ver
  • Biz ucariz abicim hemde 2 bin dolara ekonomi biletini satarız uçuşun saatini de gece 22 başlatır sabah 6 da bitiririz üstüne 23 saat 55 dakika yati yapar ekiplere 52 doları verir evlerine göndeririz. Demi sayın ayci ?
  • TK nın en sıkıntılı yolcu profiliydi demek ki EK içinde aynıymış . Kendilerini çakal zanneden Nijeryalılara güzel bir ders olmuş .

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates, Nijerya uçuşlarını askıya aldığını duyurdu.

Reuters'te yer alan habere göre; Emirates Nijerya Sivil Havacılığı'nın uçuşlara kısıtlama getirmesinin ardından bu ülkeye olan tüm uçuşlarını askıya aldığını açıkladı. Bu durumun arkasında ise iki ülke arasındaki uçuş krizinin neden olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda Nijeryalı Air Peace'in BAE'ye haftada 3 uçuş için talepte bulunduğu ancak BAE Sivil Havacılığının Sharjah Uluslararası Havalimanı'ndaki slot yetersizliği nedeniyle bu talebe 1 uçuş izni verdiği öğrenildi.

Bu kararın üzerine Nijerya Sivil Havacılığı da Covid-19 önlemleri kapsamında Nijerya'ya haftada 21 uçuş düzenleyen Emirates'in uçuş sayısını da 1'e düşürdü.

Emirates ise bu kararın bir misilleme olduğunu iddia ederek Nijerya uçuşlarını askıya aldı. 

İki ülke arasındaki bu durumun netleşmesini bekleyeceklerini bildiren Emirates yetkilileri, şimdilik Nijerya'ya uçmama kararı aldı.

Emirates Nijerya uçuşlarını durdurdu

Yorumlar

Important ~ 2 yıl önce
Evet gerçekten çok önemli bir haber. Arap uçuşu durdurmuş. Hey allahım sen bize sabır ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q sınıfı ~ 2 yıl önce
Biz ucariz abicim hemde 2 bin dolara ekonomi biletini satarız uçuşun saatini de gece 22 başlatır sabah 6 da bitiririz üstüne 23 saat 55 dakika yati yapar ekiplere 52 doları verir evlerine göndeririz. Demi sayın ayci ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
servise çıkmayan purser ~ 2 yıl önce
TK nın en sıkıntılı yolcu profiliydi demek ki EK içinde aynıymış . Kendilerini çakal zanneden Nijeryalılara güzel bir ders olmuş .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000