26 Mart 2024, Salı 13:20:35

AJET sadakat programının dışında kaldı!

Türk Hava Yolları (THY) alt markası Anadolujet'ten AJET'e geçişle birlikte AJET'i yolcu sadakat programı Miles&Smiles dışında bıraktı.
  • Katarlıya para yok Ajet ile uçmak hayinlik olur
  • Bu aynı zamanda Star Alliance dışına çıkmak anlamına mı geliyor? O zaman SAW çıkışlı birçok Avrupa'dan aktarmalı uçuşların da IST'e kaymasına neden olacak. Code Share anlaşması olmayan havayolları ile aktarma yapma zorluğunu çeken bilir.
  • Akapenin babalar gibi sattıklarına ajet de eklendi,arabül kebaplara ve buradaki arabül hayranlarına mübarek olsun!
  • Kime satıldıysa çok şanslı. Temiz, kılçıksız hazır kurulu. Ödemede devletin vereceği kredi ile olur zaten.
  • Geçen ay THY’nin mobil uygulamasından Londra’ya gidiş bilet aldım. Henüz daha uçmadım . Sabiha Gökçen’den gidiş Ajet ile ve satarken mil programı devam ediyor sattıktan sonra kaldırıyorsun olur mu böyle şey. En azından bundan sonra satın alınan biletlerde bunu uygulama.
  • AJET web sayfası çalışmıyor, sürekli hata veriyor. Bir saattir bilet almaya uğraşıyorum, bilet müsaitlik sayfası hep hata veriyor. Telefonla ulaşmak imkansız, bekleme süresi 57 dakika diyor. REZİLLİK. TK telefonu 31 marttan sonrası için yardımcı olamam diyor.
  • TK'ya AJET'e M&S'e yakışmadı. Birçok kez ESB, AYT, ADB'den AnadoluJet ile seyahat ediyordum. Ne için? Sadakat Programı M&S'in ayrıcalıkları için. Maalesef Pegasus'u tercih etmek durumunda kalacağım.
  • Üst statüye geçiş için gerekli olan mili yükselttiler. Business upgrade için gereken mili de yükselttiler. Ajet i çıkardılar. Umarım bu strateji devam eder.
  • Satıldığı için sadakat programı dışında bırakıldı,uyanık iktidar seçim sonrası açıklayacak satıldığını...
  • Fake Airline bu Para yıkama makinesi

Türk Hava Yolları (THY) alt markası Anadolujet'ten AJET'e geçişle birlikte AJET'i yolcu sadakat programı Miles&Smiles dışında bıraktı.

THY'den Miles&Smiles üyelerine gönderilen e-posta ile AJET ile yapılacak uçuşların Miles&Smiles programı kapsamı dışında olduğu belirtildi.

12 Mart tarihinden önce Anadolujet'ten bilet alan yolcuların Miles&Smiles statü ayrıcalıklarının korunacağı ve mil kazanabileceği bildirildi.

Öte yandan AJET'in Miles&Smiles programı kapsamı dışında olmasından dolayı, AJET uçuşlarında mil kazanımı olmayacak ve ödül bilet ile AJET uçuşu yapılamayacak.

©️AirportHaber.com

AJET sadakat programının dışında kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Kaptan ~ 1 ay önce
Katarlıya para yok Ajet ile uçmak hayinlik olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 1 ay önce
Bu aynı zamanda Star Alliance dışına çıkmak anlamına mı geliyor? O zaman SAW çıkışlı birçok Avrupa'dan aktarmalı uçuşların da IST'e kaymasına neden olacak. Code Share anlaşması olmayan havayolları ile aktarma yapma zorluğunu çeken bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimse ~ 1 ay önce
yoo kimse 3 kurus mil için yön değiştirmez zaten her istediğin zamanda da o classlar mümkün değil
kimse ~ 1 ay önce
yoo kimse 3 kurus mil için yön değiştirmez zaten her istediğin zamanda da o classlar mümkün değil
Türk ~ 1 ay önce
Pass yolcularda M&SM uygulaması gibi dışarda kaldı dimi? Şaşırdıkmı???…
Sat bakalım nereye kadar ~ 1 ay önce
Akapenin babalar gibi sattıklarına ajet de eklendi,arabül kebaplara ve buradaki arabül hayranlarına mübarek olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temiz ~ 1 ay önce
Kime satıldıysa çok şanslı. Temiz, kılçıksız hazır kurulu. Ödemede devletin vereceği kredi ile olur zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 ay önce
Geçen ay THY’nin mobil uygulamasından Londra’ya gidiş bilet aldım. Henüz daha uçmadım . Sabiha Gökçen’den gidiş Ajet ile ve satarken mil programı devam ediyor sattıktan sonra kaldırıyorsun olur mu böyle şey. En azından bundan sonra satın alınan biletlerde bunu uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GG ~ 1 ay önce
12 Mart 2024 tarihinden önce AnadoluJet adı altında bilet düzenledim; fakat uçuş AJet tarafından icra edilecek. Bu uçuştan Mil kazanabilecek miyim? Evet. 12 Mart 2024 tarihi öncesinde AnadoluJet adı altında yapılan tüm biletlemelerde, uçuş AJet tarafından icra edilse bile, Mil kazanabileceksiniz.
Okur yazarlik ~ 1 ay önce
Ama nerede
AJET tam rezillik ~ 1 ay önce
AJET web sayfası çalışmıyor, sürekli hata veriyor. Bir saattir bilet almaya uğraşıyorum, bilet müsaitlik sayfası hep hata veriyor. Telefonla ulaşmak imkansız, bekleme süresi 57 dakika diyor. REZİLLİK. TK telefonu 31 marttan sonrası için yardımcı olamam diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elite Plus ~ 1 ay önce
TK'ya AJET'e M&S'e yakışmadı. Birçok kez ESB, AYT, ADB'den AnadoluJet ile seyahat ediyordum. Ne için? Sadakat Programı M&S'in ayrıcalıkları için. Maalesef Pegasus'u tercih etmek durumunda kalacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZY ~ 1 ay önce
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım sonuçta iki tane farklı havayolu şirketi var ortada Pegasus ile uçup Türk hava yollarında mil kazanıldığı nerede görülmüş buda aynı şekilde uçmazsın olur biter!
ajetçi ~ 1 ay önce
adam haklı
Star Allience Gold ~ 1 ay önce
adam haklı
Başkent ~ 1 ay önce
Ülkenin başkentinden ulusal havayolu THY içhatta sadece Istanbul Havalimanı'na uçuyor. Başkent'e hiç yakışmayan bir durum. Ödül programını sadece İstanbul da yaşayanlar ve İstanbul Havalimanı'nı kullananlar için geçerli hale getirmeye çalışıyorlar.IGA'ya bir destek de buradan gelir az da olsa. Mil derdi olan yolcu SAW tercih edeceğine mil için IST tercih eder artık.
Cobus ~ 1 ay önce
Bir cip otobüsü kişi beğenmiş
Miles and smiles ~ 1 ay önce
Üst statüye geçiş için gerekli olan mili yükselttiler. Business upgrade için gereken mili de yükselttiler. Ajet i çıkardılar. Umarım bu strateji devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajet ~ 1 ay önce
Satıldığı için sadakat programı dışında bırakıldı,uyanık iktidar seçim sonrası açıklayacak satıldığını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gz lı ~ 1 ay önce
Yıllarca komplo teorilerinizden kurtulamadık...
Gz lı yazan gerçek Gz lıya ~ 1 ay önce
Komplo teorisi ise niye bir anda Anadolu Jet'in yerine Ajet diye bir şirket kuruldu,mil programından çıkarıldı,müşteri hizmetleri çalışmıyor,bilet alınamıyor? Seçim sonrası görürsün komplo mu değil mi...
Fake ~ 1 ay önce
Fake Airline bu Para yıkama makinesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000