04 Ağustos 2021, Çarşamba 22:07:47

AMC Airlines uçağında yeni gelişme

ACM Airlines'a ait uçakta İspanya uyruklu bir yolcuya ait valizlerde kokain yakalanmıştı. Uçucu ekiple yeni bir gelişme yaşandı.
  • Eyy ise yaramaz,işçinin parasına göz diken sayın yöneticiler ikramiyelerimizi verin,vermiyorsanizda tazminatımızı verin gidelim.bir işyerinin kalitesi personeline verdiği maaştan belli eder,sizde ne kalite var ne hak hukuk nede vicdan.daha iki gün önce arkadaşımız apronda vefat etti,zerre vicdaniniz sızlamadı,hakkımızı istiyoruz,ikramiyelerimizi istiyoruz,yeter artık ya bu yönetim değişsin yada biz gidelim.sizlen yola çıkılmaz,sizlen iş yürümez,verdiğiniz 3 kuruslan ev aile gecindirilmez.

ACM Airlines'a ait uçakta İspanya uyruklu bir yolcuya ait valizlerde kokain yakalanmıştı. Uçucu ekiple yeni bir gelişme yaşandı.

Brezilya'nın Fortaleza Havalimanı'nda gümrük ekipleri tarafından yapılan aramada İspanyol bir yolcuya ait valizlere konulmuş 1,3 tona yakın kokain ele geçirilmişti.

TC-GVA kuyruk tescilli uçağın sahibi olan ACM Airlines'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, müşteri ve şahsi eşyalarının ACM Airlines ve uçuş ekibinin ile hiçbir ilgisi olmadığı, yolcu eşyalarının kontrol sorumluluğunun tamamen havalimanı otoritesinde olduğu ifade edilmişti. 

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre pilotun tutuklandığı diğer personelin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

AMC Airlines uçağında yeni gelişme

Yorumlar

Tgs ~ 3 yıl önce
Eyy ise yaramaz,işçinin parasına göz diken sayın yöneticiler ikramiyelerimizi verin,vermiyorsanizda tazminatımızı verin gidelim.bir işyerinin kalitesi personeline verdiği maaştan belli eder,sizde ne kalite var ne hak hukuk nede vicdan.daha iki gün önce arkadaşımız apronda vefat etti,zerre vicdaniniz sızlamadı,hakkımızı istiyoruz,ikramiyelerimizi istiyoruz,yeter artık ya bu yönetim değişsin yada biz gidelim.sizlen yola çıkılmaz,sizlen iş yürümez,verdiğiniz 3 kuruslan ev aile gecindirilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ~ 3 yıl önce
Başkası suçsuz yere şirketten atılırken sesiniz çıkmıyordu...ne oldu hak hukuk istiyorsunuz... bana dokunmayan yılan bin yaşasın ..dediniz ,sonuç bu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000