23 Mart 2024, Cumartesi 12:18:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”İnşallah 2028 yılında KAAN’ı Hava Kuvvetlerimize teslim edeceğiz. Bu tarihten itibaren gök vatanımızı KAAN ile koruyacağız. İnsansız hava araçlarımızın başarılarını artık cümle alem biliyor” dedi.
  • Mendebur
  • Seçilmiş hükümetlerin görevi vatanını, milletini olduğu noktadan daha ileriye taşımaktır. MMU 'da emeği geçen herkesin emeğine sağlık. MMU gibi değerleri parti propagandası haline getirmeyin
  • Çok ilginç Türkiye gibbi yerde üretim için fabrika yapılçana hep savaş ürünleri yapılıyor Biz Türkler barışı seven halkız 23 yıl oldu bırak sömürmeyi birde bitmeyen savaşa soktu bizi Yeter artıkın kardeşim kendinle barışık degilsen halkını veye TC sevmiyorsan bırak git Zaten Pensilvanyada Muhamed Alininin çıfligini aldın komşunda hazır bekliyor
  • Lânet olsun sana
  • Biden seçimde F35 yaptık, yapıcaz demiyor.Ne yapıp edip seçimleri kazanmaktan başka dertleri olmayan ülkelerde ancak destek görebilecek hareketler bunlar
  • Millet aç kalınca Kaan,beton falan yer üstüne de Yarabbi Şükür der olur biter.
  • Türkiyeyi yiyicilerin, beceriksizlerin elinden kurtarıp 80 yılda yapılamayanları 20 yılda başaran Reisimiz, bizi bırakma. Bu muhalifler ülke yönetemezler ancak yemesini bilirler. Bizi bunlara bırakma. Türkiyenin sana ihtiyacı var.
  • İnsan hele ki güya dini bütün,dindar biri göz göre göre koltuk,güç,para için her kılığa girer mi,yalan söyler mi? Yapıyoruz dediğin şeyleri pkk ve fetoya gözümüzün önünde destek veren,aleyhimize ne varsa yapan Amerika sayesinde yapıyoruz, tüm teknik destek,makina teknoloji ne varsa onlardan alınıyor, geçenlerde Amerika ve Kanada silah ve teknolojik ambargoyu kaldırdı diye memnunum demedin mi? Bu ambargo nasıl kalktı,her zaman ki gibi önce eyy deyip sonra dönüş yaptığın İsveç olayı sayesinde ve F 35 için şimdi de Amerika S 400'ü koz olarak kullanıyor. Destekle yapabildiğin şeyleri istediğin gibi kullanabileceğini mi sanıyorsun? Dünyada ilk 400 içinde bir tane üniversitemiz yok,eğitim sistemi ve kalitesi yerlerde,yetişmiş insan hem az hem de var olanların çoğu torpil haksızlık,mobbing yüzünden dışarı gitme derdinde,liyakat yok,bütçe desen komik ama yerli ve milli uçak, motor,gemi,teknolojik ne varsa yapıyoruz öyle mi? Sen ve sana oy verenler sayesinde ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor,ekonomi,adalet eğitim,sağlık bitmiş,ülkenin adı uyuşturucu,mafya,suç,yolsuzluk, rüşvet ile anılıyor,millet cinnet geçiriyor,birbirini vuran vurana, yabancı turist,yatırımcı,dövize muhtaç haldeyiz,milyonlarca ne olduğu belirsizler ülkeye dolduruldu güven,huzur kalmadı,borç yüzünden ilaç ithal edilemiyor,gıdada bile dışa bağımlıyız,millet insan gibi yiyip,içemiyor,geçinemiyor sen ve yandaşların sülale boyu zenginleşti hala masal anlatıyorsun! Biraz da insanı sağlıklı bir şekilde yaşatmak için gerekli olan ilaç,tıbbi cihaz falan yapsak nasıl olur diyeceğim ama galiba onların seçim öncesi pek gideri pek yok!!!
  • Sen göremezsin inşallah...
  • Kaan daha 4.5 bile değil 5 diye dolanıyor. Bu böyle salladıkça orada emek veren projedeki bütün çalışanlara ayıp oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”İnşallah 2028 yılında KAAN’ı Hava Kuvvetlerimize teslim edeceğiz. Bu tarihten itibaren gök vatanımızı KAAN ile koruyacağız. İnsansız hava araçlarımızın başarılarını artık cümle alem biliyor” dedi.

”İnşallah 2028 yılında KAAN’ı Hava Kuvvetlerimize teslim edeceğiz”

Türkiye’nin hedefleri ile ilgili konuşan Erdoğan, “Mazlumlara el uzatmak, zalimlerin zulümlerine dur demek, Gazze başta olmak üzere kardeşlerimize yardımcı olmak için çalıştık, çalışıyoruz. Deprem bölgesinde inşasını tamamladığımız 76 binden fazla konutun kuralarını çekerek depremzedeleri yeni yuvalarına yerleştirdik. Bunun gibi nice hamle, nice faaliyetle Türkiye’yi büyütmenin, Türkiye yüzyılını inşa etme çabasındayız. Bizim gündemimizde deprem bölgesi var, bizim gündemimizde dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimiz var, bizim gündemimizde aziz milletimizi layıkıyla temsil etmek var, bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var, bizim gündemimizde ülkemizin ekonomisini güçlendirmek, ihracatını arttırmak, tarımını, turizmini, sanayisini geliştirmek var, bizim gündemimizde Türkiye’yi dünyanın devler ligine yükseltmek var. Savunma sanayisinde her gün yeni bir başarıya imza atıyoruz. Bir dönem toplu iğne üretmezken, tabanca bile yapamıyorken, bugün kendi gemimizi, tankımızı, füzemizi, savaş uçağımızı imal eder hale geldik. KAAN’ın göğe doğru süzülüşünü izlediniz değil mi? Uçak teker keserken sizlerin de gözü doldu, göğsü kabardı mı? Bizlere bu günleri gösteren Allah’a hamd olsun. Her türlü ambargoya rağmen 5’inci nesil savaş uçağımız KAAN, ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi. ‘Yapamaz’ dediler, yaptık. ‘Uçmaz’ dediler uçurduk. Önümüze engel çıkardılar, hepsini tek tek aştık. Ülkemizdeki müzmin muhalifler ‘kalorifer peteği’ diyerek bu başarıyı küçümsemeye çalışsalar da KAAN savaş uçağımız dostlarımıza güven, düşmanlarımıza büyük korku saldı. Asya'sından Avrupa'sına ve Amerika'sına bu teknolojiye sahip olduğunun ne manaya geldiğini bilenler KAAN’ı çok yakından takip ediyor. İnşallah 2028 yılında KAAN’ı Hava Kuvvetlerimize teslim edeceğiz. Bu tarihten itibaren gök vatanımızı KAAN ile koruyacağız. İnsansız hava araçlarımızın başarılarını artık cümle alem biliyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sisi ~ 1 ay önce
Mendebur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen yapmayın ~ 1 ay önce
Seçilmiş hükümetlerin görevi vatanını, milletini olduğu noktadan daha ileriye taşımaktır. MMU 'da emeği geçen herkesin emeğine sağlık. MMU gibi değerleri parti propagandası haline getirmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savaş ~ 1 ay önce
Çok ilginç Türkiye gibbi yerde üretim için fabrika yapılçana hep savaş ürünleri yapılıyor Biz Türkler barışı seven halkız 23 yıl oldu bırak sömürmeyi birde bitmeyen savaşa soktu bizi Yeter artıkın kardeşim kendinle barışık degilsen halkını veye TC sevmiyorsan bırak git Zaten Pensilvanyada Muhamed Alininin çıfligini aldın komşunda hazır bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 1 ay önce
Lânet olsun sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaresizlik ~ 1 ay önce
Biden seçimde F35 yaptık, yapıcaz demiyor.Ne yapıp edip seçimleri kazanmaktan başka dertleri olmayan ülkelerde ancak destek görebilecek hareketler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıbıcım ~ 1 ay önce
Millet aç kalınca Kaan,beton falan yer üstüne de Yarabbi Şükür der olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RTE 2033 ~ 1 ay önce
Türkiyeyi yiyicilerin, beceriksizlerin elinden kurtarıp 80 yılda yapılamayanları 20 yılda başaran Reisimiz, bizi bırakma. Bu muhalifler ülke yönetemezler ancak yemesini bilirler. Bizi bunlara bırakma. Türkiyenin sana ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy !!! ~ 1 ay önce
İnsan hele ki güya dini bütün,dindar biri göz göre göre koltuk,güç,para için her kılığa girer mi,yalan söyler mi? Yapıyoruz dediğin şeyleri pkk ve fetoya gözümüzün önünde destek veren,aleyhimize ne varsa yapan Amerika sayesinde yapıyoruz, tüm teknik destek,makina teknoloji ne varsa onlardan alınıyor, geçenlerde Amerika ve Kanada silah ve teknolojik ambargoyu kaldırdı diye memnunum demedin mi? Bu ambargo nasıl kalktı,her zaman ki gibi önce eyy deyip sonra dönüş yaptığın İsveç olayı sayesinde ve F 35 için şimdi de Amerika S 400'ü koz olarak kullanıyor. Destekle yapabildiğin şeyleri istediğin gibi kullanabileceğini mi sanıyorsun? Dünyada ilk 400 içinde bir tane üniversitemiz yok,eğitim sistemi ve kalitesi yerlerde,yetişmiş insan hem az hem de var olanların çoğu torpil haksızlık,mobbing yüzünden dışarı gitme derdinde,liyakat yok,bütçe desen komik ama yerli ve milli uçak, motor,gemi,teknolojik ne varsa yapıyoruz öyle mi? Sen ve sana oy verenler sayesinde ülke her bakımdan iyice kötüye gidiyor,ekonomi,adalet eğitim,sağlık bitmiş,ülkenin adı uyuşturucu,mafya,suç,yolsuzluk, rüşvet ile anılıyor,millet cinnet geçiriyor,birbirini vuran vurana, yabancı turist,yatırımcı,dövize muhtaç haldeyiz,milyonlarca ne olduğu belirsizler ülkeye dolduruldu güven,huzur kalmadı,borç yüzünden ilaç ithal edilemiyor,gıdada bile dışa bağımlıyız,millet insan gibi yiyip,içemiyor,geçinemiyor sen ve yandaşların sülale boyu zenginleşti hala masal anlatıyorsun! Biraz da insanı sağlıklı bir şekilde yaşatmak için gerekli olan ilaç,tıbbi cihaz falan yapsak nasıl olur diyeceğim ama galiba onların seçim öncesi pek gideri pek yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 1 ay önce
Sen göremezsin inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 1 ay önce
Kaan daha 4.5 bile değil 5 diye dolanıyor. Bu böyle salladıkça orada emek veren projedeki bütün çalışanlara ayıp oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000