29 Ocak 2023, Pazar 13:42:59

Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı

Dışişleri Bakanlığı, ABD ve Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD'deki ırkçı saldırılar, Avrupa'daki İslam karşıtı eylemlere dikkat çekildi.
  • Trajikomik bir şekilde seyahat uyarısı yapacağına onlara vize uygula,turistleri gelsin diye yalvarma,uçuşları durdur,ithalat yapmayın da görelim yoksa da tribüne oynamak için boşa üflemeyin daha da komik olmayın !
  • bizim millet aşağılanmayı çok seviyor çok yerinde bir karar gitmeyin batı ülkelerin güvenli değil norveçte saldır oldu 80 kişi yeni zenlanda cami katliamı pariste saldırı amerika keza. bitmiş batı. gençler uyuşturucu aile kavramı yok . herkes sarhoş geziyor. biz çok şükür iyiyiz . alkol şişelerini yatıda uçaktan götüren personelin iş akdini fesh edin.
  • Arıyoruz konsolosluğu ulaşamıyoruz ki. bundan 4 sene önce Paris'te sorun yaşamıştık ulaşamadık elçilik görevlilerine.
  • ülkeler Türkiye ye seyahat uyarısı yapıyor .Haklı olarak biz de oralara seyahat uyarısı yapıyoruz .Anlamadığım onca ülke konsolosluğu varken hatta şeriat ile yonetiliyorken neden Türkiye konsolosluklarınin önünde Kur'an yakıyorlar ?!
  • Vize alırsak tmm ama vize yok alamiyoruski sebep?

Dışişleri Bakanlığı, ABD ve Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD'deki ırkçı saldırılar, Avrupa'daki İslam karşıtı eylemlere dikkat çekildi.

Dışişleri Bakanlığı, ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle seyahat uyarısı yaptı.

Bakanlığın Avrupa'ya yönelik seyahat uyarısında, son dönemde terör örgütleri ile bağlantılı grupların Türkiye karşıtı eylemlerinde artış gözlendiği vurgulandı. Açıklamada, "Avrupa’da dini hoşgörüsüzlük ve nefretin eriştiği tehlikeli boyutları yansıtan bu gelişmeler, ırkçı ve ayrımcı akımların Avrupa’da ulaştığı kaygı verici seviyeyi de açıkça ortaya koymaktadır" denildi.

Bakanlığın ABD için yayınladığı seyahat uyarısında ise Tennessee eyaletinde siyahi Tyre Nichols'ın polis şiddetiyle ölümüne karşı başlayan protestoların altı çizildi. Vatandaşlara protestoların yoğunlaştığı bölgelerden uzak durmaları uyarısında bulunuldu.

ABD ve Avrupa'ya seyahat etmeyi planlayan vatandaşların ihtiyaç halinde, Konsolosluk Çağrı Merkezi'ne (+90 312 292 29 29) başvuru yapabilecekleri kaydedildi.

Dışişleri Bakanlığı'nın bu açıklaması öncesinde ABD, Fransa ve Almanya büyükelçilikleri, başta İstanbul olmak üzere Türkiye için yüksek terör riski uyarısı yayınlamıştı. Vatandaşlarına kalabalık yerlerden uzak durma ve dikkatli olma çağrısı yapmıştı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

uyarı ! ~ 1 yıl önce
Trajikomik bir şekilde seyahat uyarısı yapacağına onlara vize uygula,turistleri gelsin diye yalvarma,uçuşları durdur,ithalat yapmayın da görelim yoksa da tribüne oynamak için boşa üflemeyin daha da komik olmayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batı ~ 1 yıl önce
bizim millet aşağılanmayı çok seviyor çok yerinde bir karar gitmeyin batı ülkelerin güvenli değil norveçte saldır oldu 80 kişi yeni zenlanda cami katliamı pariste saldırı amerika keza. bitmiş batı. gençler uyuşturucu aile kavramı yok . herkes sarhoş geziyor. biz çok şükür iyiyiz . alkol şişelerini yatıda uçaktan götüren personelin iş akdini fesh edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konso ~ 1 yıl önce
Arıyoruz konsolosluğu ulaşamıyoruz ki. bundan 4 sene önce Paris'te sorun yaşamıştık ulaşamadık elçilik görevlilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dış ~ 1 yıl önce
ülkeler Türkiye ye seyahat uyarısı yapıyor .Haklı olarak biz de oralara seyahat uyarısı yapıyoruz .Anlamadığım onca ülke konsolosluğu varken hatta şeriat ile yonetiliyorken neden Türkiye konsolosluklarınin önünde Kur'an yakıyorlar ?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 1 yıl önce
Vize alırsak tmm ama vize yok alamiyoruski sebep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000